Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«ΧΕΡΙ--ΧΕΡΙ» ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ο ΜΙΚΡΟΝΟΥΣ Γ.Α.Π. και ΟΙ... ΓΟΥΝΑΡΟ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ- ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ», ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ... ΦΡΕΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ...!!! 

Πολιτική δυσοσμία, αναδύεται από την απίθανη «συμπόρευση» των πολιτικών κοπράνων σύμπασας της αντιπολίτευσης.
Μόνο σε φρενική διαταραχή, μπορεί να οφείλεται ο δημόσιος διάλογος πού οργανώνουν κάτι «πικραμένοι» δημοσιογράφοι τύπου (Χατζηνικολάου), με όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης όπου:
«Ο Σαμαράς έχει ταυτόχρονα στην Κυβέρνηση και στην Ν.Δ. και ακροδεξιούς θύλακες και παράνομα εκλεισε την Χ.Α. στη φυλακή».
Πού στο διάλο συμβιβάζονται ταυτόχρονα και τα...δύο.;;;

Εδώ υπάρχει βάναυση  υποτίμηση της κοινής λογικής και αποδεικνύει ότι οί ίδιοι είναι επικίνδυνοι όχι μόνο να έχουν όραμα διακυβέρνησης, αλλά και να είναι πολιτικοί αρχηγοί.
********
Κάτι τέτοιοι όταν έβγαζαν λόγο την δεκαετία του 60' στις πλατείες τους μπουγέλωναν, σήμερα καλούνται από αγράμματους και «πικραμένους» δημοσιογράφους να μάς ειπούν την γνώμη τους γιά την σωτηρία της Πατρίδος.
********
Δέστε ένα απίθανο συνοθύλευμα ετερόκλητων στοιχείων πού τώρα συναγελάζονται στο ίδιο κρεββάτι της πολιτικής... «ανωμαλίας»...!!!
********
 *--  Γιωργάκης ό μικρόνους, ο περιορισμένης αντίληψης, ό υπαίτιος τού μνημονίου του οποίου το μυαλό δεν αντέχει σε κριτική, τώρα παριστάνει τον... αντιμνημονιακό...!!!
********
*-- Χρυσαυγίτες Βουλευτές, κοινωνικά αποβράσματα,αγράμματοι, αλήτες, ρεμάλια, άνθρωποι της νύχτας με λαθρεμπόριο σε συνεργασία με Πακιστανούς, αντίχριστοι, παγανιστές, θαυμαστές του εωσφόρου, κόπρανα της κοινωνίας, μορφωτικά και αισθητικά περιτρίμματα, κομπλεξικοί, πού γιά να γλιτώσουν την φυλακή (Κασιδιάρης) για τις εγκληματικές τους ενέργειες εκβιάζουν κατ' έπάγγελμα, λέγοντας ότι άδικα  κατηγορούνται γιά συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
********
*-- ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, με πρόεδρο ένα «πολιτικο βλαχάκι», γελοιογραφική απομίμηση του Αντρέα Παπανδρέου, πού με τραγελαφικό τρόπο (ΣΑΧΛΕΣ και ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ), αναπαλαιώνει και εμπορεύεται με θανάσιμες αυταπάτες εκλογικά τον δύστυχο και αδαή κοσμάκη, υποσχόμενος στούς πάντες τα... πάντα...!!! 
********
Σε αυτούς να προστεθεί και η πολιτική «τσουλαρία»   των  ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή.
********
Τώρα όλος αυτός ο εσμός συμπορεύονται στην πρωτάκουστη λογική ότι και ο Σαμαράς είναι ακροδεξιός και γλυκοκοιτάζει την Χ.Α. και άδικα ταυτόχρονα τους έβαλε μέσα...!!!
*********
Ένας βλάκας και δυο αποκρουστικά άκρα (Χ.Α.--ΣΥΡΙΖΑ), σε πλήρη αρμονία, όπου το ένα λειτουργεί ως προβοκατόρικη τσόντα του άλλου με σκοπό να ξευτιλίσουν την εικόνα της Ελλάδος, ξευτιλίζοντας την λογική του λαού της... 
********
Άν όσα ισχυρίζονται, τα έγραφαν σε έκθεση ιδεών στο Δημοτικό Σχολείο, υπάρχει έστω και ένας καθηγητής πού θα τούς έδινε... προβιβάσιμο βαθμό.;;;
               ---------------------------------------

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.zoomblog.org/2014/02/73-mega.html

    Μπείτε εδω μέσα να δείτε....θα τους βγάλουν όλους δεξιούς επίτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ....
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Xατζηνικολάου και ο Τράγκας προέρχονται από την προδοτική και κλεπτοκρατική συμμορία της ΝΔ.
    Στο δικαστικό σώμα έχουμε, δυστυχώς, πολλούς διεφθαρμένους οι οποίοι θα τύχουν της τιμωρίας, που τους αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ; ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΆΓΓΕΛΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...ΡΕΜΑΛΙΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΖΩΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανασάκο τα έχουμε ξαναπεί...
      Πρόσεχε... πρόσεχε τις πεπονόφλουδες.

      Διαγραφή
  6. Tην έχεις ήδη πατήσει ηδη, (Ανώνυμος4 Απριλίου 2014 - 2:40 μ.μ.), την "πεπονόφλουδα" και δεν το έχεις ακόμη καταλάβει; Τίς απειλές και τους εκβιασμούς στο σπίτι σου, στους ομοιούς σου και στους Πακιστανούς,σεσημασμένο, κανονικά "επισημασμένο" και κομπλεξικό υπανθρωπάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ;ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΑΜΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή