Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ»: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ και Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ (ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ) και ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΝΑ... ΚΑΝΟΥΜΕ...!!!

Ο «ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΡΟΣ και ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ...ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...!!! 

Ά, όλα κι'όλα...
Μπορεί να γουστάρουμε Σαμαρά, αλλά μέχρι του σημείου εκείνου πού δεν θα κάνει παρέμβαση ο...Αντώναρος...!!!
Εκεί κατεβάζουμε ρολά...
Δεν ξεχνάμε αυτο το περίφημο και σπάνιο είδος «ανθρωποδιωκτικού» από την εποχή πού διέπρεψε ως εκπρόσωπος τύπου

επι Καραμανλή όπου και ανεδείχθη με την απίθανη θεωρία τού μεσαίου χώρου και ως πολιτική «μορφή»...!!!
********
Διάλεξε, το «ανθρωποδιωκτικό» την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για να στείλει προειδοποιήσεις προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, να κάνει στροφή 180 μοιρών από τα δεξιά προς το κέντρο, εμπράκτως και με σεβασμό στις αρχές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.
********
Εδικότερα προειδοποιεί:
********
* Για να πάει μπροστά η Ν.Δ δεν χρειάζεται μεταγραφές ασήμαντων προσώπων και αλλαγή ονόματος, την οποία άλλωστε θα μπορούσε να κάνει μόνο κάποια ισχυρή προσωπικότητα...
********
Και εξειδικεύει:
********
* Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αποφύγει να χρίσει υποψήφιους ευρωβουλευτές πρόσωπα, όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που προσπαθούν να επιβάλουν τη δική τους ιδεολογική ταυτότητα στη Ν.Δ., διαφορετικά οι Νεοδημοκράτες να μην τους ψηφίσουν.
********
Έντάξει είπαμε και καυτηριάσαμε την περίπτωση Μπαλτάκου πού καταδέχτηκε να γίνει ισότιμος συνομιλητής του Κασιδιάρη, αλλά από του σημείου αυτού μεχρι να υποδεικνύει ο Αντώναρος να μη βάλει τον Φαήλο Υπ. Ευρωβουλευτή ο Σαμαράς «παρα πάει πάρα πολύ».
********
Ρε Αντώναρε, άν ο Φαήλος είναι ασήμαντη μεταγραφή από άλλο χώρο, εσύ από πού μας ήρθες;
********
Εσύ και αν είσαι...αλεξιπτωτιστής...!!!
********
Και μόνο ότι το ζητάει ο Αντώναρος πού μετά πάσης βεβαιότητος δεν έχει επαφή με τη βάση της Ν.Δ. (ούτε Βουλευτής δεν βγήκε) σαν ομοϊδεάτης του Πρωτόπαπα, πού θέλουν να μας περιχαρακώσουν σε ένα ανύπαρκτο χώρο από την μεταπολίτευση και μετά, και να κάνουν το χατήρι του Τσίπρα, ο Σαμαράς πρέπει να μη τούς ακούσει.
********
Φτάνει, οι κατ' εξοχήν καταστροφείς της παράταξης, δεν θα επιβάλουν τις... θελήσεις τους...!!!
********
Δεν ψήφισε η βάση της Ν.Δ. Σαμαρά για να μας υποδεικνύει αυτό το σπάνιο είδος «ανθρωποδιωκτικού», ο Αντώναρος και ο Πασοκος συνδικαλιστής Πρωτόπαπας, τι θα  πρέπει νά κάνει η παράταξη...
********
Δεν είμαστε «ίσα και όμοια».
********
Εξ ανάγκης και συγκυριακά συνυπάρχουμε, επειδή ο «σοφός» λαός μας δεν μας έδωσε αυτοδυναμία, διαφορετικά και το Πασοκ κόμμα...υποδίκων είναι...!!!
********
Δεν το...ξεχνάμε...!!! 
         ------------------------------------------

3 σχόλια:

  1. Η ευθύνη είναι του Καραμανλή , που μάζεψε ένα σωρό κουμμούνια στο κόμμα του θείου του.
    Ο Αντώναρος, για όσους το αγνοούν, είναι κομμουνιστής.Ορφανό του Στάλιν είδε κόκκινο φως στο μπουρδέλο της Νδούλας και μπήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ.....ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aχαχαχαχαχα παλι ξεφτιλιστηκαν οι αρχιρεζιλες της οικουμενης , οι σφαλιαροφαγοι χαζοδεξιουληδες- αστουληδες της καρπαζιας και ροχαλας, απο τους μπολσεβικους επιβητορες τους, του σοβιετικου τσοχατζοπουλικου καθεστωτος του 74....

    ....εχουν ξεχασει τι θα πει νικη , 40 χρονια τωρα ηττες , ξεφτιλες που τρωνε ακαταπαυστες σφαλιαρες , ροχαλες, πορδες και κουραδες απο τους αριστεριστες-εξουσιαστες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή