Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

O KAΣΙΔΙΑΡΗΣ «ΔΙΝΕΙ» ΒΟΥΤΣΗ και ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ...ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ...!!!

 Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ:«Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ και Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ»...!!!

Νέα δεδομένα και απροσδόκητες εξελίξεις στο σήριαλ Κασιδιάρη με τις μαγνητοσκοπήσεις...
Μιλώντας νωρίτερα ο Λιάκουρας στο ραδιόφωνο του Alpha στην εκπομπή Χαριτάτου, προέβη στην εξής συγκλονιστική αποκάλυψη:
«Ναι συνομιλούσα με Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ. και της Ν.Δ...
Ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι η δίωξη της Χ.Α. είναι μεθοδευμένη και ότι ο Παναγούλης θα πήγαινε μάρτυρας... υπεράσπισης της»...!!!

Αν δε σκεφθεί κανείς ότι, η απόφαση γιά άρση της ασυλίας των Βουλευτών της Χ.Α., πάρθηκε με διαφωνίες από τον ΣΥΡΙΖΑ (Γλέζος--Κωνσταντοπούλου), τίποτα δεν αποκλείεται.
********
Άν μάλιστα ληφθεί υπ'όψιν ότι ο Παναγούλης βρίσκεται τακτικά υπό την επήρεια αλκοόλ, εύκολο είναι να τον...παγίδευσαν...!!!
********
Στην ίδια συνέντευξη ο Λιάκουρας, όταν ρωτήθηκε γιατί την κασέτα Μπαλτάκου δεν την χρησιμοποίησε γιά να γλιτώσει και ο αρχηγός του ο Μιχαλολιάκος, εκεί μπερδέυτηκε και δεν έπεισε λέγοντας ότι «να το λέω τώρα πού εξετάζεται η παράταση προφυλάκισης του»...!!!
********
Δηλ. δεν τον «πόναγε» όταν φυλακιζόταν ο Μιχαλολιάκος, αλλά «πονάει» τώρα στη παράταση της προφυλάκισης, πού όμως συμβαίνει να είναι ταυτόχρονη και με την δική του...προφυλάκιση...!!!
             --------------------------------

4 σχόλια:

  1. Τον κοπρίτη Παναγούλη ο Σαμαράκης ο Τόνης τον είχε στέλεχος στην μικροσυμμορία της ΠΟΛΑΝ.
    Πολανίτης και ο Στάθης ο Παναγούλης αφού προηγουμένως είχε περάσει από την « Ένωσις Κέντρου», το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και το τιμημένο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τελος το σχολιο σου ολα τα λεφτα μεγαλε στοχαστη....Πιαστευεις οτι τα βιντεακια γινανε απο τους ιδιους ,οπως και οι παρακολουθησεις σε τριψηφια τηλεφωνα;
    Τους τα δωσανε και θα τοπυς δινουν οσο και οποτε θελουν με σταγονομετρο για καλυτερο τσιγαρισμα.
    Η εκδικηση ειναι πιατο που τρωγεται κρυο ,πολυ κρυο και καποια οικογενεια κανει γλεντακι.....λες να τα ειχαν και να τα κραταγαν;;;;Βαλε το μυαλουδακι σου να δουλεψει χωρις ΤΣΙΜΠΛΕΣ κομματικες και θα φτασεις να γραφει ακομα και αυτα που δεν θα μαθευτουν ποτε...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ,ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε εσυ εισαι μεγάλος βιογράφος, τι τέρας γνώσης και μόρφωσης είσαι, εσύ πού γράφεις ότι ο Παναγούλης είχε περάσει από την... « Ένωσις Κέντρου»...!!!
    Είσαι μοναδικός και άξιος να γράψεις και την βιογραφία της Ουρανίτσας, τού Αρτέμη, του κλαρινογαμπρού, του Λαγού καί όλων των αποβρασμάτων της συνομοταξίας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re μαλκα δεν τοπιασες το υπονοούμενο.
    Δίπλα στον αγράμματο Καρατζαφύφερ εθήτευσες, τι να περιμένει κανείς από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή