Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ» ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΤΗΝ «ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ» Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ... ΠΤΩΧΕΥΕΙ...!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΑΝΟΙΓΟΥΝ», (ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ «ΚΛΕΙΝΟΥΝ») ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ... ΑΓΟΡΕΣ...!!!

Περάσαμε και περνάμε δύσκολα με οικονομικές θυσίες, όμως οι δυσκολίες και οι θυσίες μας «πιάνουν τόπο» και δεν...πάνε χαμένες...!!!
Βέβαια τα κόμματα της αντιπολίτευσης πού «στηρίζουν» την κομματική τους ύπαρξη στην οικονομική καταστροφή των Ελλήνων , πέρα και μακρυά από τους Ευρωπαίους εταίρους μας και την Ευρωπαϊκή μας ενσωμάτωση, (γεγονός πού συνιστά διεθνή απομόνωση της Χώρας με καταστροφικές συνέπειες γιά την Εθνική μας ακεραιότητα), έχουν περιπέσει σε πλήρη κατάθλιψη,



και αναμασάνε τις ίδιες κουταμάρες, αφού... «το πολύ της θλίψεως παραφροσύνη φέρει»...!!!
******
 Παρασκευή- 01/08/2014, ώρα 19:38, (η Αργεντινή του Τσίπρα) κηρύσεται σε χρεοκοπεία, «credit event», από τις διεθνείς αγορές.
Παρασκευή- 01/08/2014,ώρα 23:49, (η Ελλάδα του «προδότη» Σαμαρά) αναβαθμίζεται κατά δύο βαθμίδες από τον οίκο αξιολόγησης Μoody΄s.
********
Ό εστι μεθερμηνευόμενο ότι, η Ελλάδα έχει ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα δανεισμού από την ελεύθερη αγορά, αφού αυξάνεται η πιστοληπτική της ικανότητα, και δεν θα έχει ανάγκη πλέον των χρημάτων της τρόϊκα και του μνημονίου, με τους επαχθείς όρους....
********
Καταρρέουν οριστικά τα επιχειρήματα των Τσιπροσυριζαίων και των λοιπών κομμάτων της αντιπολίτευσης πού «τσοντάρουν» τον ηγέτη ή άλλως «πολιτικό βλαχάκι» Τσίπρα, περί άλλου δρόμου, (του προδοτικού τσαμπουκά) γιά έξοδο από την κρίση.
********
Μετά την Κύπρο και το παράδειγμα-υπόδειγμα της Αργεντινής τούς ήρθε... κατακέφαλα...!!!
********
Να δείτε τι απανωτές σφαλιάρες θα τρώνε μέχρι τα Χριστούγεννα απο συνεχείς εκπλήξεις-επιτυχίες , με αποκορύφωμα την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όπου μετά θα πάνε κατ' ευθείαν  γιά Δαφνί  ή στη καλυτερή τους γιά «βρούβες με καρότα»...ωμά...!!!
            ------------------------------------ 

18 σχόλια:

  1. .ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΩΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ . ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΣΥ ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
    ΕΥΓΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ" ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΝΑ ΚΑΖΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΫΡΕΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟ.ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΔΥΟ -ΔΥΟ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ ΤΗΝ Χ.Α. ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΟΥΝ ΤΑ "ΔΙΔΥΜΑ". ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ????? ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΗ??????

      Διαγραφή
  7. Ω ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΟΥΟΥΟΥΤΟΥΤΟΥΤΟΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΣΩΝΕ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΩΛΩΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΗ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ vompiris toy alithoroy.skata.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βριστε βριστε ανισορροποι τον πρωθυπουργο που αγωνιζεται να βγαλει την ελλαδα απο εκει πο τη ριξανε τα κουκουεδια και ο κωλοτουμπας
    α να μου χαθητε κοπριτες δοτοι του αρπαχτρα του λαος του μεγαλο απατεωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιδια αγραμματοσύνη ίδια γελοία υποκείμενα ίδια πολιτική και κοινωνική περιθωρειοποίηση, παρεούλα είχαν κατέβει και στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 με υποψήφιο τον Παναγιώταρο Καρατζαφέρης και Χ.Α. Το οικτρό τέλος του Καρατζαφέρη θα έχει και το μόρφωμα της Χ.Α. Οι ντενεκέδες πάντα τον ίδιο θόρυβο κάνουν και η αλητεία είναι το κοινό τους γνώρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eτελεσθη ο γαμοs ειs παρισιουs o ακηs ενυμφευθη την απορη κορασιs....O ετεροs γαμοs τηs απορου κορασιδοs ΖΩΗΡΟΥ ειs LONDON δεν ετελεσθη παρα το οτι ειχαν βγει τα προσκλητηρια ο γαμβροs ο νεφριτηs ο καθετηραs το λαμογιο δεν το επηρε το κορασιον δεν ετελεσεν τον γαμον ο παρ ολιγον διγαμοs η ελεεινη χωντροκουραδα ο απατεωναs δεν ηντραπειs ελεεινε βρωμιαρην ινα κοροιδεψειs την αποροs κορασιs;;;;;;;τζαμπα τοσεs πιπεs στο ANGOREA;;;;;αλητηριε εξευτελισμενε νεφριτη αφου ηξευρεs οτι ητο ξεχαρβαλωμενην απο την κωλ...οτρυ...πιδαν ωσαν την κατεριναν βρωμιαρην ξεδιαντροπε κρονοληρε τι θα ηλεγουσιν ειs τον περιγυρον τοιαυτηs απορου κορασιδοs;;;;;;δεν ηντρεπεσαι κρονοληρε νεφριτη καθετηρα λαμογιο απατεωνα βρωμερε σιχαμενε ινα το εχειs το κορασιον ανευ στεφανου;;;;;ατυχον κορασιον επεσεs σε παλιανθρωπον ελεεινον εξευτελισμενον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΜΑΖΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ.ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ .ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.ΠΟΥ ΕΣΤΗΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ .ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ .ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΒΑΛΩ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δια τον γαμον ποιοs ο νεφριτηs ο καθετηραs;;;;;;;;;διατι δεν ενυμφευθη την απορον κορασιδαν ΖΩΗΡΟΥ;;;;;;;;;ητο η κωλ...οτρυ...πιδα τηs ξεχαρβαλωμενην...ποια ομωs ητο η κωλ...οξεσκ...ισμενην ξεκολ..ιασμενην η κατερινα;;;;;;ολο γριφουs εσται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελλας ελλας αντωνης σαμαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο εκπρόσωπος του Χαλιφάτου των Τζιχαντιστών της ISIS στην Ελλάδα Αντονουλάχ Αλ Σαμάρι φέρνει προς ψήφιση στην Ισλαμική Βουλή των λαθρελλήνων, εν μέσω καλοκαιρινού καύσωνος και διακοπών των κοιμισμένων νεοελλήνων, το αντιρατσιστικό και ανθελληνικό έκτρωμα!



    ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ, ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΔΩΝΑΙΔΟΣ? ΜΠΑ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΧΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ Ε; ΣΗΜΕΡΑ 13-9-2014 Ο ΟΗΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΤΗΝΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝΟ ΠΑΛΙΟΓΕΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!! ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή