Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

και ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ «ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ» Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ...3500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...!!!

«ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ» ΤΗΣ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ και ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ 6.500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...!!!

Μετά την «ομολογία Λαγού» στην οποία κάρφωνε τα «λαμόγια της Χ.Α., που κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα», το «Εθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει την «ομολογία Κουκούτση».
«Πώς να ζήσεις με 3.500€ τον μήνα; Καίει τα αντερά της  η... Μερσεντές»...!!!
Η προκλητική δήλωση του χρυσαυγίτη βουλευτή έγινε κατά τη διάρκεια κλειστής ομιλίας στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας, τον Δεκέμβριο του 2012. 
Μπορεί τότε η Χρυσή Αυγή να μετρούσε λίγους μήνες παρουσίας στο Κοινοβούλιο, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους βουλευτές της από το να πέσουν με τα μούτρα στο μέλι...
 Διαβάστε τι γράφει και... ακούστε τι λέει ο Κουκούτσης ζωντανά στους κακόμοιρους αφελείς και ανυποψίαστος οπαδούς  στο βίντεο ντοκουμέντο εδώ:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64077555
-----------
«Πώς να ζήσεις με 3.500€ τον μήνα;  Καίει πολύ και η... Μερσεντές»...!!!
********
 «Η Βουλή μάς δίνει μέσα στα 3.500 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά καίνε τα... άντερά τους»...!!!
********
Προσέξτε τώρα, πως ο Κουκούτσης κοροΪδεύει του φουκαράδες χρυσαυγίτες γιά τον μισθό του:
********
Λέει ότι από τον κανονικό του μισθό των 6.500 ευρώ πού παίρνει ο κάθε Βουλευτής τα 3.000 τα δίνει στο κόμμα γιά τα συσίτια και του μένουν μόνο γιά να ζήσει... 3.500 ευρώ...!!!
********
Όμως από τον δημοσιευμένο ισολογισμό της Χ.Α.  οι εισφορές των Βουλευτών στο κόμμα ανέρχονται στις 135.173,59 ευρώ. 
*********
Αν διαιρέσεις το ποσό αυτό με τον αριθμό των βουλευτών (18), προκύπτει ότι παρακρατούνται μόλις... 720 ευρώ τον μήνα...!!!
********
Εξαπατάει τους χαχόλους οπαδούς του δύο φορές:
**********
Τη πρώτη όταν τους ειρωνεύεται ότι δεν μπορεί να ζήσει με 3.500 ευρώ το μήνα και την άλλη όταν λέει χοντροκομένα ψέμματα ότι δίνει στο κόμμα 3.000 ευρώ για σισίτια ενω από το ταμείο του κόμματος προκύπτει ότι δίνει μόνο 700 ευρώ και του μένουν... 5.800 ευρώ πού δεν τον φθάνουν να ζήσει...!!! 
******
Απο μυαλό «κουκούτσι» ο... Κουκούτσης...!!!
*******
Στο πολλαπλασιασμό πού είναι η «αρπαγή» τα πηγαίνει καλά,   στη διαίρεση πού είναι η «μοιρασιά»,  τα πηγαίνει χάλια.
********
Γιά γέλια η αριθμητική Κουκούτση, πάντα πρός το συμφέρον του, πως λέμε...:
********
«Στο αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά»...  
********
Για περισσότερα γέλια εδώ:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64077555

23 σχόλια:

  1. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ – ΔΝΤ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ… ΝΕΟ!
    13/10/2014


    Μετά την άνοδό του στην εξουσία (χρησιμοποιώντας –μεταξύ των άλλων- και το σύνθημα «έξω οι βάσεις του θανάτου»- ο μετρ της πολιτικής απάτης Άντριου Παπάντριου, υπέγραψε συμφωνία παραμονής των βάσεων. Βαφτίζοντάς την όμως, «συμφωνία αποχώρησης των βάσεων» (κι από τότε έχουν περάσει κοντά 30 χρόνια, με τις βάσεις να παραμένουν στη θέση τους…).

    Κάτι ανάλογο φαίνεται πως θα… καταφέρει και η παρδαλή συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, με το ΔΝΤ και το Μνημόνιο!

    Έτσι, η κατάληξη των σχετικών συζητήσεων των εθελόδουλων των Αθηνών με τους αφεντάδες του ΔΝΤ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ΔΝΤ αποδέχεται την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο με τον όρο ότι θα κάνει… νέο Μνημόνιο, «προληπτικό» (όπως είχε πει και η αφέντρα Λανγκάρντ προ ημερών…). Τη συμφωνία αυτή, θα μπορούν να την παρουσιάσουν οι καταγέλαστοι Σαμαροβενιζέλοι –κατά τα πρότυπα του Άντριου Παπάντριου- ως «συμφωνία αποχώρησης από το Μνημόνιο». Το δε νέο Μνημόνιο, θα ονομάζεται «μεταβατικό όχημα εξόδου» ή «προληπτικής στήριξης».

    Σίγουρα, πρόκειται για έναν νέο… εθνικό θρίαμβο των Σαμαροβενιζέλων. Τι ωραία, τι καλά, ας γιορτάσουμε παιδιά, τραλαλά, τραλαλά, με Αντώνη Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ… ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    12/10/2014


    «Γεμάτα» ήταν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για το τριήμερο της συζήτησης της ψήφου εμπιστοσύνης προς την καταρρέουσα συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Έτσι, μάθαμε τι είπε ο κάθε «ανεξάρτητος» βουλευτής, πόσο… αποκαλυπτικά ρούχα φορούσαν οι βουλευτίνες, ποιος-ά μίλησε με ποιόν-ά, ποιος έπαιζε… σκάκι στο κινητό του την ώρα των ομιλιών και διάφορα άλλα τέτοια, εξόχως… ενδιαφέροντα.

    Όμως, κανένα «ανεξάρτητο» ΜΜΕ δεν είπε κουβέντα για τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των βουλευτών της νουδούλας, όταν αγόρευε η Παπαρήγα και είπε μια… εξυπνάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την άχνη του… κουραμπιέ.

    Γιατί άραγε; Μήπως γιατί αποδεικνύει στην πράξη ότι το δήθεν επαναστατικό ΚΚΕ είναι παράρτημα του Σαμαρά;

    (ΥΓ): Λέτε τα παλαμάκια να έχουν και συνέχεια τον Μάρτιο; Και η γυναίκα που ψάχνουν οι Σαμαροβενιζέλοι για την προεδρία, να είναι η Παπαρήγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΙΓΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ 25 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΕΣ .ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΤ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος μπορεί να εξήγηση.ανάλυση το τι είναι δημοκρατία? σοσιαλισμός? ανεξάρτητος?και κομμουνισμός?με λίγα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός μπορεί να εξηγήσει γιατί οι χρυσαυγίτες βουλευτές έλεγαν ότι δεν θέλουν τα αυτοκίνητα της βουλής και θα τα παραχωήσουν στο λαό, τα πήρανε μπήκανε μέσα και κάνουν το κομμάτι τους και τώρα ζητάνε και άλλα φράγκα γιατι δεν τους φτάνουν τα 6.500 ευρώ το μήνα γιά...βενζίνι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να στο εξηγήσω εγώ. Ο Άδωνις τους υποχρέωσε και τους είπε να πάρουν μερσεντές, ενω αυτός πήρε οπελ γιά να τους βάλει στο χέρι και να τους κακολογεί. ναι προβοκάτσια του άδωνι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα φορέσεις στη ξεβράκωτη γκόμενα μεταξωτό βρακί (δηλ. δώσεις στους ανθρώπους του υποκόσμου ,τη δυνατότητα να οδηγούν μερσεντές), νομίζει ότι ξαφνικά έγινε κυρία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ"
    20 χρόνια μνημόνιο ακόμη "βλέπει" ο Κ.Καραμανλής και αρνείται να είναι υποψήφιος για Π.τ.Δ.
    08:32
    14/10/2014 26


    170

    0

    0
    Google +
    0





    «Ούτε σε 20 χρόνια δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια και να αποχωρήσει το ΔΝΤ» δηλώνει κατηγορηματικά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μέσω συνεργατών του, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

    «Άδειασμα» πρώτου μεγέθους είναι αυτό στον Αντώνη Σαμαρά από τον ίδιο του κ. Καραμανλή και βέβαια τους «καραμανλικούς» βουλευτές που φέρονται να… σηκώνουν τα χέρια ψηλά με την εμμονή του πρωθυπουργού στα περί εξόδου της Ελλάδας από το μνημόνιο.

    Του το λένε οι Ευρωπαίοι, Μέρκελ, Ντράγκι, Μοσκοβισί, Ντάισελμπλουμ, του το λέει το ΔΝΤ μέσω της Λαγκάρντ του το λέει τώρα και ο Κ. Καραμανλής πώς έξοδος από το μνημόνιο δεν πρόκειται να υπάρξει για την Ελλάδα, αλλά ο Α. Σαμαράς επιμένει να πιστεύει σε ένα όνειρο. Και καλά όταν πρόκειται για προσωπικά πιστεύω, όταν όμως αυτά αφορούν στον ελληνικό λαό καταντούν επικίνδυνα.

    Ο Κ. Καραμανλής όταν ρωτήθηκε σε φιλικό περιβάλλον για το αν η χώρα θα βγει από το μνημόνιο απάντησε: «Ούτε σε 20 χρόνια! Οι δανειστές θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους, οπότε μιας μορφής επιτήρηση θα υπάρχει πάντα. Αν θα λέγεται τρόικα, ΔΝΤ, Ταμείο Αρωγής, μικρή σημασία έχει». Και αυτή είναι η αλήθεια. Αυτά είναι προϋποθέσεις τις οποίες έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς.

    «Δεν πείθεται ο κόσμος πια από την επιμονή Σαμαρά στο θέμα της εξόδου από το μνημόνιο», προσθέτει ο κ. Καραμανλής ρίχνοντας ένα ηχηρό εσωκομματικό «χαστούκι» στον νυν πρόεδρο που κατά τα άλλα δεν βλέπει να αμφισβητείται ιδιαίτερα το κ. Σαμαράς και πιστεύει πώς η ΝΔ θα καταγράψει στις εκλογές ένας αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τό πιό εντυπωσιακό σέ αυτήν τήν ''είδηση'' είναι ότι ''άποκαλύπτουν'' τόν διάλογο οί πρασινορουφιάνοι τού μπόμπολα. Κανένας δέν τό πρόσεξε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και οι οποιοι βεβαιως βεβαιως θες να μας πεις μαλακα θανασακη οτι ειναι εχθροι σας

      Διαγραφή
    2. ..και το ακομη εντυπωσιακοτερο ειναι το ποσο τρισμεγιστος αρπακολατζης κωλογλειφτης μπασταρδος εισαι

      Διαγραφή
    3. αθανασιος μυλωνοπουλος. ο μεγιστος τσιμπουκλης αρπακολατζης με περικεφαλαια. στα παπαρια του οι πηγες φιλε. εργολαβια ανελαβε μεσω αυτου εδω του κουραδομπλογκ που βλεπεις

      Διαγραφή
    4. ..τα τρια παραπανω σχολια πανε προς τον διαχειριστη αυτης εδω της παπαριας που λεγεται "πολιτικο σαφαρι της συγγρου".. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΩΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΓΛΕΙΦΤΟΥΣ ΚΑΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ..ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  10. Το αίμα ναι, υγρό είναι μπορείς να τα καταφέρεις γιατί κανονικά εσεις οι χρυσαυγίτες δεν μπορείτε, είσαστε ανίκανοι και γιά αυτό μισείτε, φθονείτε και βρίζετε όσους δεν έχουν τις δικές δυσλειτουργίες και ελατωματικές σεξουαλικές συμπεριφορές. Είσαστε οι πρώροι άλλωστε που καθιερώσατε τις σύγχρονες αδερφάρες κουρεμένες γουλί και μπρατσωμένες με αναβολικά..Βριστε όσο θέλετε "στοχοποιήστε" όποιον θέλετε, ρεμάλια είσαστε και υποκείμενα του υποκόσμου της πλάκας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραβα σκυλογαμησου ρε μυλωνοπουστα,μουνι της λασπης κωλομεθυστακα μπινε..μιλας και 'συ για ανωμαλαρες παλιοξεφτιλισμενο υποθετο.ελα απο κοντα να τα πεις αυτα ΑΝ τολμας.σκατο του ελεους.ενω εμεις σας τα λεμε και απο κοντα.αυτη ειναι και η τεραστια διαφορα μας.

      Διαγραφή
    2. το καλσον το σκισες ρε κωλοχρυσαυγιτη η ακομη ρε κλαρινο;

      Διαγραφή
    3. Oι ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, και του Ποταμιού καταψήφισαν την πρόταση για διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών δημόσιας ακρόασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις! Έτσι όχι μόνο η Ελληνική Πολιτεία δεν κάνει τίποτα για να πάρει πίσω τα χρωστούμενα αλλά εμποδίζει και την οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται προς αυτή την κατέυθυνση.παρε τα διχτυωτα καλσον και πηγαινε τα στη γυναικα σου μαλακα.αν και παλι δεν βλεπω να σου σηκωνεται απο το πολυ το μεθυσι.

      Διαγραφή
  11. Bρίστε χρυσαυγίτες όσο μπορείτε, μόνο έτσι μπορείτε να ξεσπάσετε γιατί σεξουαλικά δεν μπορείτε, είσαστε "μη εγέρθητω". Άλλωστε πρέπει με τα γραφομενά σας να αποδεικνύετε ότι είσαστε ψυχικά ανάπηροι και διανοητικά καθυστερημένοι. Βούρκος, υπάνθρωποι, κομπλεξικοί, λεχριταριό και απομεινάρια της κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ΥΠΕΡλαμογιο νεοδημοκρατης αρπακολατζης δεν εισαι ρε μυλωνοπουστα; Ε, ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  12. Νέα πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων θα καταθέσει ο περιβόητος «ειδικός μεσολαβητής» Νίμιτς, η οποία σύμφωνα με ειδησεογραφικές ιστοσελίδες των Σκοπίων, θα είναι «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας» για τη χώρα, «μακεδονική» για τη γλώσσα και «πολίτες της Άνω Μακεδονίας» για τους κατοίκους της.

    Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα και το γεγονός ότι η είδηση «διέρρευσε» πρώτα στα ΜΜΕ των Σκοπίων –προφανώς από τον Νίμιτς ή το περιβάλλον του- σημαίνει πολλά.

    Υπενθυμίζουμε, ότι σε 2-3 δημόσιες δηλώσεις της, προ μηνός περίπου, η αφέντρα Μέρκελ είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο πρόβλημα, «με αμοιβαίες υποχωρήσεις». Και τώρα έρχεται μια κάποια λύση! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πάντες στην Αθήνα (κι όταν λέμε οι πάντες εννοούμε την κατοχική συγκυβέρνηση και τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης), είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την ονομασία-ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Και ο μόνος ενδοιασμός του Σαμαρά, είναι μήπως θα έπρεπε ο Νίμιτς να κρατήσει στο συρτάρι του την πρόταση για λίγους μήνες και να την εμφανίσει αμέσως μετά τις εκλογές, στη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση φοβάται επέλαση της Χρυσής Αυγής!

    Σε κάθε περίπτωση, αν δεν περάσει το ξεπούλημα του ονόματος, θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στο φόβο της Χρυσής Αυγής. Η οποία Χρυσή Αυγή, ακόμα κι αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..καταλαβατε γιατι γαμιουνται τα σπιτια και οι μανουλες σας ρε νεοδημοκρατες; ή θελετε να σας το κανουμε πιο λιανά ρε κωλαντερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...οταν βριζουμε εχουμε λογο.αν κατσουμε απο σημερα 16 οκτ. 2014 να πουμε τι εχετε κανει πασοκ-νδ Α.Ε. και ποσες ζωες εχουν χαθει εξ αιτιας της κοινης πολιτικης σας θα "πιασουμε" νεον ετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΩΛ...ΟΠΟΥΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή