Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΑΡΤΕΜΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΚΟΥΣ...!!!

ΔΙΑΛΥΣΗ--ΧΑΣΜΑ και ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

Ο πολυσυζητημένος έρωτας της κόρης του Αρχηγού της Χ.Α. Ουρανίτσας, με τον θρυλικό Αρτέμη Ματθαιόπουλο γιά χάρη του οποίου παραίτησαν τον εκλεγμένο Βουλευτή Σερρων  Νικήτα Σιώη για να πάρει ο Αρτέμης την Βουλευτική έδρα, είχε άδοξο τέλος.
Όπως μας πληροφορεί ο Βηματοδότης δεν είναι πλέον... μαζί...!!!

Οί λόγοι δεν γνωστοποιούνται ακόμη γιατί μέχρι στιγμής οι Χρυσαυγίτες ισχυρίζονται ότι (δήθεν), δεν γνωρίζουν τους λόγους...
********
Είναι και αυτό ένα δείγμα, ότι κανένας Βουλευτής και γενικά στέλεχος της ηγετικής ομάδας δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα, ο καθένας κάνει ότι του κατέβει και γενικά έχει χαθεί ο έλεγχος.
********
Ό καθένας προσπαθεί να διασωθεί από τις εγκληματικές κατηγορίες που τον βαραίνουν...μόνος του...!!!
********
Μάλιστα όπως γράφει επίσης ο Βηματοδότης  ξηλώνουν έναν προς έναν τους ανθρώπους του Ηλ. Κασιδιάρη απ' όλες τις τοπικές οργανώσεις στα δυτικά προάστια, εκεί όπου τα πάλαι ποτέ (τρομακτικά) τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής εγκληματούσαν. 
********
Το σπουδαίο είναι (και αυτό σημαίνει πάρα πολλά) ότι αυτό έγινε εν όψει της... δίκης της Χρυσής Αυγής και με εντολή του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου, εδώ ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του, όταν μάλιστα «βουϊζουν» οι πληροφορίες περί προσέγγισης που επιχειρεί ο Ν. Μιχαλολιάκος με… Κυβερνητικούς παράγοντες…!!! 
                 ----------------------------------------

10 σχόλια:

  1. ουαου!!! πολυ δαχτυλακι στο ποπουδακι βαζετε ολοι σας βλεπω!! το..πηγαινετε το γραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...σε λιγο θα μας πεις οτι ετοιμαζεται συγκυβερνηση νδ-χ.α.!!! α ρε ηλιθιε θανασακο...ποσο βλαμμενο εισαι!!! καραγκιοζακι, μονο απο τα μουτρα αν σε δει κανεις καταλαβαινει τι γλοιωδης φιτσουλας εισαι. αν εβαζες και τη μαπα σου στο αρχιδομπλογκ σου θα επεφτε το ιντερνετ ολακερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε αριστερα ουτε δεξια τσακ στην μεση εισαι γραμμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκοτίστηκε η Ουρανία γιά τον Αρτέμη αφού τώρα αυτή είναι αρχηγός του κόμματος. Ο Αρτέμης θα τη βγάλει προσωρινά με τα 8.000 το μήνα και μετά δε θα ξαναβγεί βουλευτής και θα πληρώσει ο αχάριστος ακριβά τη νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γλειψε την κωλοτρυπιδα του πρωθυπουργου σου...γλειψε καλα καλα..φαε και το σκατο του.τραβα και μια ρετσινουλα απο πανω να το χωνεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε Τούρκους το στρατόπεδο του 6ου ΕΤΕΘ στην Ρόδο!!!

    Τις πουτάνες τις μάνες τους, Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιπός κυβερνητικός συρφετός, πότε θα τις πουλήσουν στους Τουρκαλάδες;;;

    Πόπη Σουφλή


    Από το καλοκαίρι αθόρυβα η συγκυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου έχει παραχωρήσει συνοριακά στρατόπεδα και αεροδρόμια του Ελληνικού στρατού στο ΤΑΙΠΕΔ προς ξεπούλημα!

    Το στρατόπεδο των αμφίβιων καταδρομέων στη θέση...
    «Βουνό» Καλάθου στη Λίνδο και παραχωρήθηκε στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ (ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ) με την υπ' αριθμ. 234/2013 απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων με ΦΕΚ – 1020 Β/25-4-2013, μεταξύ άλλων μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ προς αξιοποίηση τα υπ” αριθμ. 1767 και 1248 ακίνητα γαιών Καλάθου, σημερινής έκτασης 231.450 τ.μ. και το αποκάλυψε η εφημερίδα «Η Δημοκρατική της Ρόδου».

    Πληροφορίες που καταφθάνουν αποκαλύπτουν ότι
    υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες να μπουν στις αγοραπωλησίες του ΤΑΙΠΕΔ μέσω θυγατρικών εταιριών του εξωτερικού, ώστε να καλυφθούν οι πραγματικοι Τούρκοι χρηματοδότες.

    Έτσι θέλουν να αποφύγουν τις τυχών αντιδράσεις πουν υπήρξαν στο εσωτερικό όταν πέρασαν για παράδειγμα τα λιμάνια της Μυτιλήνης και Φλοίσβου αλλά και ο Αστέρα Βουλιαγμένης σε Τούρκους επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠ.ΕΘ.Α.
    ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ANOIΞΕ Η "ΠΟΡΤΑ" ΓΙΑ ΑΣΙΑΤΕΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π
    Απόφαση-σοκ από ΣτΕ: "Να μπαίνουν στις στρατιωτικές σχολές αλλοδαποί με ελληνική ιθαγένεια"
    18:49
    06/10/2014


    Ο Ε.Βενιζέλος με δική του απόφαση άνοιξε την πόρτα σε αλλοδαπούς να μπουν στο ελληνικό στράτευμα προ τριων ετών και τώρα σφραγίστηκε η απόφαση αυτή από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και μπορούν πλέον να εισέρχονται στις Στρατιωτικές Σχολές Αλβανοί, Τούρκοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί, κ.λπ., εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια και ας μην είναι ελληνικής καταγωγής.

    Η απόφαση πάρθηκε από τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας και νυν ΥΠΕΞ και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Α.Σαμαρά Ευάγγελο Βενιζέλο. Τι έχει να πει ο Α.Σαμαράς για το επίτευγμα του πολιτικού του συνεταίρου; Το εγκρίνει αυτό ο αρχηγός της "πατριωτικής" πράταξης; Η μήπως εκεί στη ΝΔ δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι στα ελληνικά ΣΑ και στις ελληνικές ΕΔ να μπαίνουν Έλληνες στην καταγωγή και όχι στο διαβατήριο.

    Εάν μεθαύριο παρεισφρήσουν εξτρεμιστικά στοιχεία σε έναν ΄τοσο νευραλγικό χώρο πως θα το αντιμετωπίσουμε;

    Από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κρίθηκε ότι τις Στρατιωτικές Σχολές μπορούν να εισέρχονται και υποψήφιοι, οι οποίοι δεν έχουν ελληνική καταγωγή (Έλληνες το γένος) και έχουν μόνο την ελληνική ιθαγένεια.

    Έτσι, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή απόστρατων αξιωματικών και ενός Έλληνα πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε ρε αρχιδοπουστα μεθυστακα,,,,,απαντα αν σου βασταει ρε πουστρακι!! ή μηπως δε βλεπεις μπροστα σου απο τη σούρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη ταράζετε ρε χρυσαυγίτες τον οργανισμό σας και χάνετε τη ψυχραιμία σας και εγώ δικός είμαι. Εγώ προτιμάω την Ουρανίτσα γιά αρχηγό του κομματός μας γιατί και με την βοήθεια της "μαμάς" της κας Ζαρούλια θα πάμε καλύτερα, μέχρι να βγάλει ο Σαμαράς απο τη φυλακή τον Μιχαλολιάκο, γιατί για τον Κασιδιάρη δεν το βλέπω, υπάρχει συμφωνία. Έχετε να προτείνετε κανένα καλύτερο και καταλληλότερο πρόσωπο γιά την αρχηγία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχετε νά σχολιάσετε κάτι σοβαρό γιά τίς αληθινά τραγικές ειδήσεις πού αναφέρει οί 9.50 καί 10.04? Μόνο κουτσομπολιά γιά τήν χρυσή αυγή σάν τίς τηλεκατίνες στά γνωστά χουντοκάναλα. Σεβαστή ή γνώμη σας νά μήν τήν εμπιστεύεστε ακόμα καί νά τήν μισείτε. Ασχοληθείτε όμως μέ τά ξεπουλήματα τών αληθινών εβραιοναζιστών πού κυβερνούν. Αυτούς δέν τούς μισείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή