Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΝ «ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ» ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ «ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΑΙΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΟΧΙ ΣΑΝ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ... ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ...!!!

Ο κωμικός Τσίπρας, πού σαν μερικούς (νυν και πρώην) Πολιτικούς Αρχηγούς πάσχει απο το σύνδρομο του γραφικού-μακαρίτη Δελαπατρίδη και αποτελει ένα κακέκτυπο ή καλύτερα την «γελοιογραφική απομίμηση» του Ανδρέα Παπανδρέου, είπε στη Κρήτη σαν γνήσιο  βλαχάκι:
«Εμείς θα παιζουμε το ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη»...

Βέβαια οι Έλληνες πού προέρχονται από την Ελληνική περιφέρεια, γνωρίζουμε ότι αυτούς τούς τύπους πού ήσαν περιζήτητοι στις πλατείες και καφετέρειες και ήσαν διασκεδαστικοί με τις «ταρζανιές» τους, εκτός ότι τους μπουγέλωναν άγρια τούς αποκαλούσαν και...«μισοριξές»...!!!
********
Άλλωστε κάτι τέτοιες «μισοριξές» προκαλούσαν γέλιο ατέλειωτο με τις ταρζανιές τους...
********
Να σήμερα ένας κραταιός Πούτιν έχοντας στα χέρια του πλουτοπαραγωγικές πηγές (πετρέλαιο-αέριο) και φυσικά χωρίς ευρώ  μπηκε στο στόχαστρο των αγορών και σήμερα καταρρέει η οικονομία της Ρωσίας, όπου η υποτίμηση στο Ρούβλι είναι 50% η αντιστοιχία με το $, (1 πρός 90) και η εκκροή κεφαλλαίων από τη Ρωσία ανεξέλγκτη.
********
Μέσα σε μία ημέρα αυξήθηκαν οι τιμές ολων και κυρίως των βασικών προϊόντων και οι δρόμοι της Μόσχας θυμίζουν σήμερα την οικονομική κατάρρευση του 1990...!!!
*********
Τόν έκαναν δυστυχώς οι αγορές να το... «φυσάει και μη κρυώνει»...!!!
*********
Όσοι επιμένουν λοιπόν να αιθεροβατούν ότι θα κατατροπώσουν τους κερδοσκόπους και τις αδηφάγες αγορές, καλό είναι να προβληματιστούν πάρα πολύ με την κατάσταση της Ρωσίας. 
********
Πολιτικές στις αγορές πού νομίζουν ότι θα εφαρμόσουν οι κλόουν του Συριζα, όπως «Τσιπροαριστεροί  κατασαπλιάδες» είναι γιά γέλια.
********
Απο κάτι τέτοιες «μισοριξές», ήρθε η Μικρασιατική καταστροφή και η τραγωδία της Κύπρου.
*******
Τώρα όσοι ονειρευόσανται τα δάνεια του Πούτιν πού θα έδινε στην Ελλάδα καλή ονείρωξη, με όλα τα... «συνεπακόλουθα»...!!!
         ---------------------------------

5 σχόλια:

  1. ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ>>>>.>ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ>>>>.ΩΩΩΩΩΩΩΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ>>>>>>ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ>>>>>ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ NUMPER 1>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεεεεεεεεε Ψιιιτττττττ τελικα ποσα ειναι τα νουμερα;;;;;;;οσο νυχτωνει ο μητσοs μεγαλωνει.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΕΡΧΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ . ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΤΣΑ ΧΟΝΔΡΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΚΕ ΨΗΦΙΖΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ Η ΣΠΕΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΌΡΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ-ΤΣΥΡΙΖΑ....ΑΝΤΕ ΡΕ |
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ|

    ΑπάντησηΔιαγραφή