Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«ΤΟ ΑΡΧΟΛΙΠΑΡΟ ΧΟΝΤΡΙΚΟ» και ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΛΗΣΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δ.ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ και ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΩΝ... ΚΡΟΙΣΩΝ...!!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 1.000.000 Ευρω ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ (ABN- AMRO) ΣΑΝ «ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ»  ΤΩΝ... ΦΤΩΧΩΝ και ΑΔΥΝΑΤΩΝ...!!!

Ναι, αυτή η πολιτική «μούρη» με το υπέρβαρο λίπος πού  κουβαλάει, ξεκίνησε από το Πασοκ ως κρατικοδίαιτη συνδικάλα και για την δράση του τιμήθηκε από τους Τσιπροσυριζαίους με θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρακαλώ, έχει δύο παιδιά στο νηπιαγωγείο, (όχι βέβαια σε οποιοδήποτε), αλλά στο Κολέγιο Αθηνών,


στο οποίο φοιτούν κυρίως παιδιά οικογενειών που διαθέτουν οικονομική άνεση, πρεσβεύουν φιλελεύθερες ιδέες και πιστεύουν στον ιδιωτικό τομέα.
********
Να προσθέσουμε γιά ενημέρωση των κορόϊδων πού σκέπτονται να ψηφίσουν Συριζα, ότι το εν λόγω «αρχολίπαρο χοτρικό»  τη διετία 2010-2011 που η Χώρα έμπαινε στο μνημόνιο αγόραζε διαμέρισμα στην Βάρη αντικειμενικής αξίας 170 χιλιάδων ευρώ ενώ επιπλέον διαθέτει 2 ΙΧ εκ των οποίων το ένα 2300 cc και αξίας αγοράς 44 χιλιάδων ευρώ και μίας μοτοσυκλέτας 1200cc αξίας 26 χιλίαδων ευρώ .
********
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία για τα εισοδήματα καθώς ο κρατικοδίαιτος εργατοπατέρας  Τσουκαλάς δήλωσε το 2012,... ( 840.831,07) ευρώ, το 2011, ( 529.538) ευρώ και το 2010 (102.670) ευρώ.
********
Δηλ. αυξάνονται περιέργως τα εισοδηματά του κατά...γεωμετρική πρόοδο...!!!
********
«Για δύο παιδιά χρειάζεσαι πάνω-κάτω 20.000 ευρώ τον χρόνο» έλεγε παλιός απόφοιτος του Κολλεγίου, για να δώσει μία τάξη μεγέθους των οικονομικών απαιτήσεων.
********
Άρα, ο «σύντροφος» Τσουκαλάς δεν γίνεται ταυτόχρονα να διαλαλεί καθημερινά τις αριστερές ιδέες του και να παριστάνουν αυτός και το κόμμα του τους προστάτες του λαού, διεκδικώντας την... ψήφο του...!!!
********
Να σημειώσουμε ότι ο αρχολίπαρος και κρατικοδίαιτος εργατοπατέρας είχει δικαιολογήσει την αποζημιωσή του από την Τράπεζα (ABN-AMRO), ως εξής:

 ********
«Η αποζημίωση αυτή προκύπτει από ένα συγκεκριμένο... (μαθηματικό τύπο) που λαμβάνει υπόψη τα χρόνια υπηρεσίας, το μισθό, το συντελεστή γήρατος, καθώς και (δύο ακόμη ασφαλιστικούς συντελεστές), που διαμορφώνουν το τελικό ποσό, το υπόλοιπο δε μέρος του ποσού αυτού αντιστοιχεί στην προβλεπόμενη από πρόγραμμα (εθελούσιας εξόδου) αποζημίωση της τράπεζας, πρόγραμμα που και αυτό λειτουργούσε το ίδιο για όλους τους εργαζόμενους στην τράπεζα με συγκεκριμένο... μαθηματικό τύπο»...!!!
********
Είπατε...τίποτα...;;;
         -------------------------------

4 σχόλια:

  1. Επαγγελματίας κομματόσκυλο, τεμπελοχανάς συνδικαλιστής! Άτιμο συριζοπασόκ ποτέ δέν θά πεθάνεις............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MKO 2.500.000 εκατομυρια ευρω ΣΔΟΕ.....Παπαμιμιkokoτρουλαs η κοντομαιμουβραχιολακηs-κουραδομπουχεσα οτι σκ@τα και το φτυαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντωs του γιωργου λενε θα του τον σκαψουνε θα ειναι μεγαλο το βαθοs εαν εχετε κανενα γνωστο σαs συγγενη σαs oτι ναναι βοηθηστε ζητουνται αποψηφιοι και αποψηφιεs για το ΛΑγΟΣ αρκει να εχουνε ευφραδεια λογου οπωs ο αποστολακηs πριν λεκτωρ λαλησει πηγαν και στα γραφεια του κωματωσ να του πουν τα καλαντα η μπετζελου με σκουρα μαυρα γυαλια και καμμια 7-8 ακομα δηλαδη ολοι μαζι πρεπει να ητανε καμμια 7.470 μηνων ολοι μαζι ατιμη κριση να βλεπειs γερουs 65 70 75 ετων να λενε τα καλαντα....στην μπρωεδρασ απο καριολαγοs εγινε ΚΑΠΗΛΑγΟΣ ο καυμενοs ακουρευτοs απεριποιητοs του πεσανε τα δοντακια το μαλλι αβαφτο λενε τουφυγε και ο καθετηραs χεσε μεσα δηλαδη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή