Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΕΝΑ ΒΛΑΧΑΚΙ ΧΑΖΟ, ΧΑΡΑ και ΓΚΑΦΕΣ... ΓΕΜΑΤΟ»...!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ...!!!

Το παιδάκι είναι της πλάκας...
Δεν είναι μόνο ότι είναι και φαίνεται λίγος γιά αρχηγός κόμματος ή για...Πρωθυπουργός...!!!
Όλο του τό status-παρουσιαστικό, προδίδει  ένα ασήμαντο ανθρωπάκι, πού ακόμη και στη γειτονιά του, --πρίν ασχοληθεί με τη πολιτική--θά ήταν άγνωστος δεδομένου ότι περνάει παντελώς απαρατήρητος.
Ουδείς αρνείται ότι το αδύνατο σημείο του Συριζα είναι ο Τσίπρας και άν ήταν άλλος αρχηγός --κάτω από τις παρούσες συνθήκες--, η αυτοδυναμία του θα ήταν δεδομένη.
Το καταμαρτυρούν άλλωστε όλες οι δημοσκοπήσεις, όπου το προβάδισμα του Σαμαρά έναντι του Τσίπρα,

είναι...διπλάσιο...!!!
********
Αυτό ενστικτωδώς αισθάνεται και ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος και σε όλες τις δημοσκοπήσεις, το Τσίπρα είναι τρίτο, αφού δεύτερος --μετά τον Σαμαρά--, είναι ο... κανένας...!!!
********
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Κυβέρνησης και της ΝΔ, είναι ο Σαμαράς, ενώ το μέγα μειονέκτημα της αριστεράς είναι ο Τσίπρας.
********
Δεν θα ήσαν έτσι οι συσχετισμοί εκλογικών δυνάμεων, άν π.χ. αρχηγός ήταν ένας  Ηλίας Ηλιού, ή ένας Λεωνίδας Κύρκος.
********
Τούτο το κακόμοιρο το Τσίπρα, είναι ελλειμματικό, το ξέρει, τό νοιώθει  γιά αυτό καί βγάζει  στον αντιπολιτευτικό του λόγο αλλά και στην εν γένει πολιτική του το κόμπλεξ κατωτερότητος έναντι του Σαμαρά.
********
Αυτό δεν ξέρει από κόσμο και κοινωνία τίποτα, είναι «άβγαλτο»...
********
Πως και με τι προσόντα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Χώρας έχοντας απεναντί του τα γεράκια της Ευρώπης, πού με τη πρώτη ματιά έχουν πάρει χαμπάρι ότι είναι ο γραφικός «Θύμιος» με τα τσαρούχια, σε ένα ξεκαρδιστικό ρόλο πού ενσάρκωνε στο σινεμά ο αείμνηστος Κ. Χατζηχρήστος, περιγράφοντας το… «χαζοχαρούμενο βλαχάκι»…!!!
********
Δεν ξέρει τη ζωή, δεν έχει πιεί, δεν έχει καπνίσει, δεν…δεν…δεν, κ.τ.λ., με όλα τα συνεπακόλουθα…
********
Αλλά επειδή διάβασε Μαρξ, έγινε αριστερός, νομίζει ότι αναπλήρωσε τα ελλειμματά του με τον τίτλο του «κουλτουριάρη», πού μόνο σε ομοιοπαθείς του έχει απήχηση, κατόρθωσε να ηγεμονεύσει στο χώρο των «ομοιοπαθών» του…
********
Προσέξτε όμως ότι το κακό με αυτόν είναι ότι σαν «βλαχάκι» παραμένει και δεν μπορεί να εξελιχθεί.
********
Πήγε στη Σερβία επισκέφθηκε τον Πρόεδρο και τον Πατριάρχη.
********
Εκεί μπέρδεψε την ξύστρα με το κηροπήγιο…
********
Πώς λέμε «τη βούρτσα με την…π@@τσα»…;;;
********
Στο τέλος της συνάντησης που είχε με τον Πατριάρχη των Σέρβων, του έκανε δώρο μία ξύστρα αρχαίων αθλητών, αντίγραφο από το Μουσείο Μπενάκη. 
Η πλάκα με το Τσίπρα  είναι ότι το δώρο αυτό προορίζονταν για τον Πρόεδρο της Σερβίας με τον οποίο συναντήθηκε λίγο νωρίτερα και στον οποίο δώρισε ένα κηροπήγιο που έπρεπε να δοθεί στον προκαθήμενο της Σερβικής εκκλησίας. 
********
 Έδειξε την αμηχανία του, έδειξε ότι «τάχασε» μόλις τους αντίκρυσε και μπέρδεψε τα μπούτια του, όπως λένε σήμερα στην…καθομιλουμένη…!!!
*********
Θυμηθείτε, ότι στις Ευρωεκλογές, μόλις βγήκε από το παραβάν, έχοντας στο χέρι το φάκελο, προσπάθησε να τον σαλιώσει για να τον κλείσει, και αμέσως έσπευσαν τα παιδιά της εφορευτικής επιτροπής, να του υποδείξουν ότι οι φάκελοι δεν κλείνουν με σάλιο, διότι «σήμερα», ακόμη και στα ορεινά χωριά της Άρτας οι πολίτες ξέρουν ότι κλείνουν με το αυτοκόλλητο…!!!
********
Αμ το άλλο που γελάει και ξεκαρδίζεται η νεολαία σε κάθε μπαρ της Αθήνας…
********
Όταν ο Σαμαράς είπε για το δωρεάν WIFI (ασύρματο internet) σε όλους τους Έλληνες, το Τσίπρα «τάχασε» πάλι, διότι το μπέρδεψε με το wife (πού σημαίνει σύζυγος) και έντρομος κάλεσε σε σύσκεψη τα αστέρια του και γνωστούς περπατιάρηδες της Αθήνας, Σκουρλέτη—Στρατούλη—Βούτση, να τον ενημερώσουν, πώς είναι δυνατόν να υπόσχεται ο Σαμαράς δωρεάν… συζύγους στους Έλληνες…!!!
********
Αυτό το βλαχάκι, το «άβγαλτο» κοινωνικά μόλις δεί χαλί να περπατήσει θα σκοντάψει, θα πέσει στο πάτωμα  και μόλις καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τους οικονομικούς ολιχάρχες --λιπόθυμο από τη χαρά του-- θά γίνει έρμαιο των ορεξεών τους, σκουπίζοντας ακόμη και τα παπούτσια τους.
********
Ε, αυτό το πράμα, θα σώσει την...Ελλάδα...!!!
********
Για να τον ψηφίσει κάποιος, θα πρέπει να είναι «ομοιοπαθής» του.
                    ----------------------------------

12 σχόλια:

  1. Είπαμε ότι η Ελλάδα, όπως και όλη η Ευρώπη περνάει κρίση, ναι υπάρχει ανεργία, ναι έχει χάσει κάθε σπίτι 40% της οικονομικής του δύναμης, Όχι όμως ότι θα μας σώσουν τα γίδια, τα σούργελα, οι κατσαπλιάδες, της αριστεράς ούτε και τα κάθε λογής αποβράσματα του υποκόσμου της χ.α..
    Δεν θα μιμηθούμε εκείνο το άτυχο σύζυγο (κερατά) που επειδή η γυναίκα του τον απατούσε, γιά να την εκδικηθεί έκοψε τα...γεννητικά του όργανα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι και ο κωλωγλυφτηs η συγκωλητικη ουσια σκουρα τα πραγματα μονο τα κοριτσια του lastrada toy ANGOREA....αμα τουs πλακωσουν στα τσιμπ....ουκια η ζαμπουρου η κοκκινου η παπαλουκα η τσαμπιερη η γκατσου η κουτρα η παραδειση η αναγνωστου η βαλαρη η μπουτσικα ο καψιωτηs ο τζιτζωκοs κοριτσια ολεs για τον αγωνα.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε, μόνο δύο λεχρίτες του σταλινοναζιστικού χώρου των πλιατσικολόγων βρέθηκαν να βρίζουν;. Πάρτε φόρα ρε, άπλυτοι να γελάσουμε και λίγο. Τι διάολο απο τώρα σας έπιασε 180 πυρετός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχχαχαχχαχααχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχ!!!!!!! ρε τι γινεται ρε.....!!!χαχαχαχααχαχαχαχαχα


    ααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το μεροκαματακι ΤΑΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!Οταν μια κυλοτα σκεφτεται πωs με βημα αργοσταθερο ερχεται μια ΠΟΥ....ΤΣΑ αναστεναζει με καυμο και κλαιει τωρα στα γεραματα που θα γινει ΓΚΕΥ και η σουφραζετα του μερα νυχτα θα τον καιει για το μεροκαματακι ΤΑΚΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ.........χαχαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχοχοχοχοχοχοχοχο βρε μπαs και ητο απο μικρο;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σφιγγουν οι κωλ...οτρυ...πιδεs αγορακια και κοριτσακια στα κλουβακια σαs..αλλα θα τα παρει ο χαρουληs αλλα ο αραβαν.....οταν μιλαει ο τουτανχαμων...σε εφαγε ξευτιλοπουλε σε εφαγε η ιπταμενη μπερτα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλαδη ρε θαναση, ΠΑΠΑΛΑ το δικαστηριο της χρυσης αυγης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11 23. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τις μανας σου το μουνι..... παλιοπουστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ βαρυ χερι η μαρικα....η βαριασκια ειπε οτι πρεπει να εξαντλησει την τετραετια....για να το λεει ο δρακουμελ.....χεχεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ.

    ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ .

    ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΡΘΡΟ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή