Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

«ΠΕΤΑΓΜΑ—ΤΑΞΙΔΙ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΙΠΟΤΑ» και ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ ΤΗΣ…ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ…!!!

ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΥΠΟΥ «ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΛΥΨΕΙ…!!!

Μετά τη κωλοτούμα του Τσίπρα στις 20 Φεβρουαρίου, όπου «γονατιστός στα τέσσερα» υπέγραψε στους εταίρους-δανειστές τη παράταση του μνημονίου και την σίγουρη υπογραφή τον Ιούλιο του 3ου, αφήνοντας για τους επιεικώς αφελείς πού τον πίστεψαν, το αμίμητο:
«Εμείς θα παίζουμε τον ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν πεμτοζάλη», φθάσαμε στη δημιουργική ασάφεια του Βαρουφάκη, πού επίσης κοροϊδεύοντας τους ιθαγενείς θέλησε να παρερμηνεύσει την «κωλοτούμπα» ως επιτυχία, για να έρθει η δήλωση-αστραπή του Μ.Γλέζου «βαπτίσαμε το κρέας σε ψάρι», τώρα ένα ταξίδι στη Μόσχα του Πούτιν ήταν  πολιτικά…απαραίτητο…!!!

Σε ένα κόμμα της «αριστεράς του τίποτα» και μία Κυβέρνηση «κλόουν» πού μέσα σε δύο μόλις μήνες δείχνει ήδη σημάδια κατάρρευσης, αφού οι «φυλές» του κόμματος διαφωνούν ριζικά με τη πολιτική Τσίπρα, με αποτέλεσμα τρείς Υπουργοί σε τρείς διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς -- σε καθημερινή βάση-- να διαφωνούν και να συγκρούονται μεταξύ τους, ήταν μοιραίο για προσωρινή εκτόνωση της Κυβερνητικής κρίσης να σχεδιάσει ο Τσίπρας ταξίδι στον Πούτιν για αντιπερισπασμό…
**********
Να περάσει δηλ, στην εκλογική πελατεία των χαχόλων την προπαγάνδα ότι ο «ηγέτης» --και ας είναι λίγος—Τσίπρας, μπορεί να έχει σαν εναλλακτική λύση απέναντι στην Ευρώπη την Ρωσία πού θα βγάλει την Ελλάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και τα «ρεντίκολα» της αριστεράς με την προπαγάνδα να νιώσουν Εθνικά…υπερήφανα, μια και τα μέτρα πού θα υποχρεωθούν  να υποστούν θα είναι αδυσώπητα…
‘********
Ετσι στο ταξίδι του «τίποτα» συνόδεψαν τον Τσίπρα ο αντιδραστικός Λαφαζάνης και η άνω των 20 ετών «συμβία» του η Περιστέρα, την οποίαν γνώρισε στα 18 του χρόνια στο σχολείο και με αυτήν είναι ακόμα.
********
Πού ακούστηκε Πρωθυπουργός να επισκέπτεται μία Χώρα για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, με Ηγέτη μια κυρίαρχης δύναμης από την οποία προσδοκά οικονομική βοήθεια, όταν στη Χώρα του κτυπούν καμπάνες για χρεοκοπία και αυτός να παίρνει στο ταξίδι τη «συμβία» του, όπως έκανε και στο Παρίσι;;;
*********
Τι υποταγή στη γυναικεία «ξιπασιά» είναι αυτή.;;;
********
Το έκανε ποτέ ο Σαμαράς.;;;
********
‘Άλλη μία απόδειξη ότι το ταξίδι ήταν για να καταλαγιάσουν οι εσωτερικοί αντίπαλοι και να εξαπατηθεί η εκλογική πελατεία του «πόπολο» με την αγορά χρόνου.
********
Άλλωστε το τελευταίο που  θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να επιτύχει  την περαιτέρω μείωση των τιμών του φυσικού αερίου, όπως πέτυχε ο Σαμαράς και κυρίως  να απαλλαγεί η Χώρα από το  «πρόστιμο» αξίας 100 εκατ ευρώ στους Ρώσους, επειδή δεν  απορρόφησε την ελάχιστη ποσότητα φυσικού αερίου την οποία είναι υποχρεωμένη να αγοράσει για το 2014, βάσει της συμφωνίας που υπέγραψε με την Gazprom τον περασμένο Μάρτιο…
********
Αλλά πού, κουβέντα από το «ηγέτη» του Τίποτα Αλέξη Τσίπρα, πού όταν βρίσκεται μπροστά στους μεγάλους της γής νιώθει μειονεκτικά και… «γονατίζει στα τέσσερα»…!!!           
                            ----------------------

9 σχόλια:

  1. ΜΕΧΡΙ-ΣΗΜΕΡΑ-ΜΕΤΑ-ΤΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΕΝ-ΜΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ-ΚΑΝΕΙΣ-ΑΝ-ΕΙΜΑΣΤΕ-ΚΑΛΥΤΕΡΑ-Η-ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ-ΕΧΟΥΜΕ-ΜΝΥΜΟΝΙΟ-ΝΕΟ-ΚΑΙ-ΠΩΣ-ΛΕΓΕΤΑΙ-εχουμεΤΡΟΙΚΑ-ΠΩΣ-ΛΕΓΕΤΑΙ-ΠΟΣΗ-ΑΝΑΠΤΗΞΙ-ΓΙΑΤΙ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ-ΠΟΣΟ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΕΧΟΥΝ-ΦΥΓΗ-ΑΠΟ-ΤΙΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΗΦΟΡΟΛΟΓΙΑ-ΜΕΙΩΘΗΚΕ-Ο-ΕΜΦΙΑ-ΘΑΒΑΠΤΙΣΤΗ-ΚΟΙΝΟ-ΠΟΥ-ΞΕΡΟΥΝ-ΚΑΛΑ-ΣΤΗ-ΝΔ-ΕΙΝΑΙ-Η-ΤΙΜΟΡΙΑ-ΤΟΥ-ΛΑΟΥ-ΓΙΑΤΙ-ΨΗΦΙΣΕΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩ-ΚΑΘΕ-ΜΕΡΑ-ΕΛΕΓΑΝ-ΣΤΟ-ΛΑΟ-ΓΙΑΤΙ-ΚΟΒΟΥΝ-ΓΙΑΤΙ-ΠΑΙΡΝΟΥΝ-ΜΕΤΡΑ-ΑΔΩΝΙ-ΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΕΧΕΙ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΟΤΑΝ-ΔΕΝ-ΜΠΟΡΕΙ-ΔΕΝΣΤΕΛΝΗΣ-ΤΟΝ-ΚΟΣΜΟ-ΣΤΟΝ-ΤΣΙΠΡΑ-ΕΧΙΣ-ΠΕΙ-ΤΟΣΑ-ΠΟΛΛΑ-ΜΕΧΡΙ-ΤΟ-ΠΑΣΧΑΘΑ-ΕΧΟΥΝ-ΦΥΓΗ-ΝΥΚΤΑ-ΘΑ-ΠΑΡΗΣ-ΤΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΠΟΥ-ΕΦΑΙΡΕΣ-ΣΕ-ΔΟΛΑΡΙΑ-ΝΑΤΑ-ΠΑΣ-ΔΕΝΜΑΣ-ΕΙΠΕΣ-Η.ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΟΥ-ΕΛΕΓΕΣ-ΣΚΕΥΤΗΚΕΣ-ΠΟΤΕ-ΕΚΑΝΕΣ-ΑΥΤΟΚΡΙΚΗ-ΠΟΣΟ-ΚΑΚΟ-ΕΚΑΝΕΣ.ΠΡΩΤΑ-ΣΤΗ-ΧΩΡΑ-ΣΤΟ-ΚΟΜΜΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα στοιχεία που παραθέτετε είναι λάθος. Πως θα εκτιμήσουμε τα πολιτικά πράγματα σωστά.
    Ο Τσίπρας τάχει με την Περιστέρα από τα 16 αυτός και 17 η λεγαμένη. Εικοσιπέντε χρόνια με την ίδια γκόμενα δεικνύει, αν μη τι άλλο,ανωριμότητα για να μην πούμε βίτσιο.
    Πρέπει να στεφανώσει την Περιστέρα για να αποκατασταθεί η τιμή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξίνησε στην Περιστέρα το χαβιάρι και μπόμπα βότκα νόμισε ότι ήπιε ο Τσίπρας επειδή... ζαλίστηκε.!
    Ε, ρε γίδια πού μας κυβερνάνε και γίνανε καπεταναίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O μπούλης Σαμαράκος ήταν εκ γεννητής καπετάνιος. τσ,τσσσ.
      Μια γκόμενα σταύρωσε κι΄αυτήν του την παρεχώρησε ο Νταλάρας αφού την πηδούσε επί μια πενταετία.

      Διαγραφή
  4. Ρε κομπλεξικε σε πονάει πολύ ο Σαμαράς, προφανώς γιατί είσαι βλαχαντερό και κακομούτσουνος σαν τον Τσίπρα και τον αρχηγό σου τη κότα τον Μιχαλολιάκο. . είσαι αξιολύπητος, αλλά δεν σου φταίνε οι άλλοι αλλά η φύση πού σε έκανε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tρελούτσικε σε έχει κοιτάξει τελευταία ψυχίατρος;
      Είσαι από τους ολίγους εναπομείναντες οπαδούς του φλώρου Σαμαρά, του φαύλου και ανεντίμου.
      Κοιτάξου στον καθρέπτη για να διαπιστώσεις ποιος είναι κακομούτσουνος. Ο ατεντονκούμπο είσαι σε νέα έκδοση.

      Διαγραφή
  5. Τρέξε για πορτιέρης έστω και στο ροζ Hotel της "μαντάμ" του αρχηγού σου στο New dream έστω και γιά ένα μεροκάματο και όσο για την κακομουτσουνιά άσε είναι συνυφασμένη με την ιδεολογία σας και το κοινωνικό μίσος. Για άυτο άλλωστε γίνατε και κολητάρια με τούς άλλους τους λεπρούς τού Συριζα.
    Πες ρε την αλήθεια, ποιόςς είναι πιό άσχημος ο Αντετοκούμπο ή ο αρχηγός σου με τη γυναικεία και γελοία φωνή, πού είναι σαν γριά χεσμένη; Έτσι ρε είναι οι Έλληνες; 'Αντε χρόνια σου πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηotel lagos catalina''μανταμα''κ.βασιλακη επι των προφυλακτικων κ.κ.πορδοπρεσβηs καλουδηs κοριτσια κοκκινου παπαλουκα γιουτσου μπεκατωρου βαλαρη τσαμπιερη μητρουλια γκατσου κουτρα ζαρκαδα παραδειση σαβοργιανακη...με πειρα στο pipaNGOREA-KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχχχχχχ,μ.σαββατο σημερις...ας ευχηθουμε στους πουτανας γυιους κωλοπολιτικους: ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ.ΚΑΙ 'ΣΥ ΚΑΡΙΟΛΑΚΟ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΣΤΑ, ΚΑΛΑ ΜΕΘΥΣΙΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΤΑΦΥΛΟΧΥΜΟ!!ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΚΟ, ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή