Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

KYBEΡΝΗΣΗ (ΘΙΑΣΟΣ-ΠΑΛΙΑΤΣΩΝ), ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ «ΚΩΜΙΚΟ» ΧΑΪΚΑΛΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ και ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ…!!!

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ και ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ»  ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…!!!

Τέτοιες  κωμικές φιγούρες και πολιτικές συμπεριφορές ανυπόφορης «κατάντιας» ουδέποτε ξαναέζησε η Ελλάδα…
Το είπε σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή του Mega εντελώς αυθόρμητα o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος ρώτησε ανώτατο Κυβερνητικό στέλεχος  πώς ο Τσίπρας έφθασε στην επιλογή Χαϊκάλη και εκείνος απάντησε:

«Μα ο Χαϊκάλης στο Υπ. Εργασίας δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα, απλά θα σηκώνει το τηλέφωνο  και θα υπογράφει τα νομοσχέδια τα οποία θα έρχονται γραμμένα (καθ’ υπαγόρευση), από τους… δανειστές»…!!!
********
Η μοίρα της Τσιπροκυβέρνησης  είναι ότι το Υπουργείο Εργασίας μέχρι σήμερα να έχει Υπουργό έναν παντοτεινό άεργο , τον Σκουρλέτη , ό οποίος ντρέπεται να αναρτήσει το βιογραφικό του και από σήμερα ένα κωμικό ηθοποιό ό οποίος υποτίθεται ότι θα διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους-εταίρους (σε ποια γλώσσα.;;;) τη καταπολέμηση της ανεργίας των νέων 60% και πού οι «ανυποψίαστοι και αφελείς φουκαράδες» στο δημοψήφισμα ψήφισαν Τσίπρα σε ποσοστό…75%...!!!
********
Ασφαλώς και η ευθύνη βαραίνει εξ’ ολοκλήρου εκείνο το «κουμουδί» το «πολιτικό βλαχάκι» τον Τσίπρα , το πιο άχρηστο και ανίκανο Πρωθυπουργό πού γνώρισε ποτέ η Πατρίδα…
********
Αλλά για αυτόν θα έρθει σύντομα τιμωρός ό ίδιος ο «σοφός» λαός πού τον ψήφισε όταν τα μέτρα πειράξουν τις τσέπες του , άλλο αν σήμερα απολαμβάνει της ανοχής του , αργεί να πάρει χαμπάρι τι κατακουτελιά του έρχεται  και κυρίως δεν θέλει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να παραδεχθεί την απύθμενη…μαλ@κί@ του…!!!
********
Μη ξεχνάτε ότι και ο Γιωργάκης ενάμισυ χρόνο (1,5) μετά από το μνημόνιο πού μας έχωσε ήταν ο δημοφιλέστερος πολιτικός και ο καταλληλότερος για…Πρωθυπουργός…!!!
********
Τα ελικόπτερα απόδρασης για το δίδυμο της απόλυτης απάτης και συμφοράς Τσίπρα-Καμμένο ήδη ζεσταίνονται...
                 ------------------------

12 σχόλια:

  1. Για αθέμιτο ανταγωνισμό τον κατηγορεί ο Σεφερλής, ο οποίος θέλει τωρα-τωρα το υπουργείο πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε βραχεία μνήμη! Ο Χαϊκάλης δεν ήταν μέλος και υποψήφιος της ΠΟΛ.ΑΝ του γνωστού πολιτικάντη Τόνυ Σαμαράκου;
      Θα μου πείτε ότι το Πασόκ κατέβαζε υποψήφιες
      από Ελένη Ανουσάκη , Νόρα Κατσέλη μέχρι Μάρθα Βούρτση ,Γκέλυ Μαυροπούλου, Έλενα Κούρκουλα και μην ξεχάσω και την κομμουνίστρια Άννα Βαγενά.
      Ασφαλώς το Πασόκ υπερέχει σε γελοιότητα και ανευθυνότητα έναντι της ηλίθιας Νδούλας.

      Διαγραφή
    2. Ολοι αυτοί που αναφέρεις δεν τον έκαναν υπουργό ή υφυπουργό ή γεν.γραμματέα. Η διαφορά είναι αυτή.

      Διαγραφή
    3. O Kαμμένος διετέλεσε φαύλος υπουργός της κλεπτοκρατικής Νδούλας. Η Κουντουρά εξελέγη ως μοντέλα με το καραμανλικό κόμμα. Η Μίκα Ιατρίδου, ως προστατευομενη του διεφθαρμένου Αριστοτέλη Παυλίδη. Ο πατέρας της Ραχήλ Μακρή κομματάρχης Κοζάνης της πλουτοκρατικής Νδούλας.
      Οι ηθοποιοί του αντεθνικού κόμματος Άννα Συνοδινού (τι τραγωδία)και η τσαχπίνα Μάρω Κοντού.

      Διαγραφή
  2. Oταν έχεις για πρωθυπουργό ένα λίγο ανθρωπάκι, που σε 5 μήνες έχασε 40 βουλευτές και δεν τολμάει να τους διαγράψει τι να περιμένεις; Μήπως νομίζεις ότι οι άλλοι υπουργοί δεν είναι κατηγορία Χαϊκάλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΕ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΑΙΚΑΛΗ.ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;

      Διαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΣΙΠΑ ΜΗΔΕΝ -ΑΛΕΞΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙ 86ΔΙΣ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΨΩΦΙΣΗ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΕΞΗ 60-000 ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΔΙΑ ΤΗ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΡΕ ΠΑΥΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΥΛΟ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΚΛΕΨΗΣ ΝΑ ΚΡΥΨΗΣ ΠΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΨΟΥΝ ΣΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥΚΑΝΗ ΛΟΓΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΕΛΟΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΩΜΩΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΝΗΤΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΑΛΕΞΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΟΤΙ ΟΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΑΛΕΞΗ - ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΙΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΞΕΡΕΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΘΕΛΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΗ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΗ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτού ρε ξεφτιλισμένοι της αριστεράς πού κάνατε υπουργό ένα περιφερόμενο καραγκιόζη να διαπραγματευτεί το ασφαλιστικό της πατρίδας. Ούστ φτωχόγυφτοι πού δεν βρήκατε κανένα της προκοπής απο το δήθεν σοβαρό κόμμα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα δεν σας αρεσει και εχετε αρχιδια,ριξτε την κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 12.16 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ,ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΙ ΑΛΕΞΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΙΕΓΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΖΗΤΑ ΡΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ -ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ 1.300 ΕΚ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΤΗ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙΛΙ.ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΚΑΡΚΙΝΟ Κ ΕΜΠΟΛΑ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή