Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Levy, και Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ think tank ΤΟΥ…ΣΟΡΟΣ…!!!

«ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…!!!

Ναι,  ο σύζυγος της νέας αν. Υπουργού Εργασίας Δ. Παπαδημητρίου, είναι Πρόεδρος του Ιστοτούτου Levy, η ίδια δε προέρχεται από την καρδιά του think tank του Φικοσκοπιανού Σόρος και του Levy Institute και βρέθηκε εν μιά νυκτί στο Υπουργείο Εργασίας, με προσωπική επιλογή του «ηγέτη»…Τσίπρα…!!!

Για όσους δεν θυμούνται καλεσμένος του Levy Institute και του think tank του Σόρος, ήταν καλεσμένος ο Τσίπρας  στο Τέξας όπου εκεί συναντήθηκε και μίλησαν για πρώτη φορά από κοντά και με τον Βαρουφάκη, πρίν από τις εκλογές.
********
Μάλιστα δε ο Τσίπρας τότε για να φθάσει στη Ν.Υόρκη άλλαξε αεροπλάνο και στην αλλαγή… έχασε την βαλίτσα του…!!!
********
Αμέσως ανέλαβε ο Σόρος να του αγοράσει καινούργιο κουστουμάκι, ένα βαθύ γκρι-μαύρο και ένα πουκαμισάκι λευκό (φίρμα Armani, άλλο αν δεν φαίνεται επάνω του) πού τα φοράει σε επίσημες εκδηλώσεις.
********
Επίσης σύμφωνα πάντα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ,  Βαρουφάκης και Παπαδημητρίου συνεργάζονταν στενά, μάλιστα δε  σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην «Αυγή» ο Παπαδημητρίου (σύζυγος σύζυγος της αν. Υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου τάχθηκε υπέρ της εξόδου από του ευρώ και υπέρ ενός παράλληλου νομίσματος: 
********
Ούτε αυτό γνώριζε ο «ηγέτης»… Τσίπρας…!!!
Τόσο ανίδεος και άσχετος είναι.;;;
********
Ίσως,  να μη  διαβάζει την «Αυγή».
********
Λέτε…;;;
********
Λέτε επίσης, από την «ιστορία» της δραχμής διάφορα εκλεκτά τέκνα του διεθνούς... «αρπακτικού» χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως τα προαναφερόμενα να μην κονόμησαν και μάλιστα…χοντρά…;;;
********
Μάλλον δεν θα ξέρετε όπως άλλωστε και ο μέγας «ηγέτης» της φτωχολογιάς και Πρωθυπουργός Τσίπρας, πού επίσης δεν «ξέρει τίποτα» και δικαιολογημένα… «ποιεί την νήσσα»…!!!
********
«Αν ο Τσίπρας γνώριζε το  σχέδιο Βαρουφάκη για ¨πλασάρισμα¨ της δραχμής είναι συνένοχος αν ΟΧΙ είναι ελλειμματικός και επικίνδυνος»…
          ------------------------------

18 σχόλια:

  1. Δέν υπάρχει ΑΝ μάγκες! Εδώ στόν πατο πού φθάσαμε έπειτα από 40 χρόνια ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ λίγο λίγο ό καθένας μέ τήν τακτική καί τίς εντολές πού πέρνουν από σόρος, rockefeller, rothchilds, καί άλλους εβραοιπλανητάρχες, ΜΗΝ ξαναχαιδέψουμε τό αυτάκι κανενός σκουληκιού. Τό τσιπροερπετό ήταν φυτευτό πρίν τίς εκλογές, καί κατάφερε νά πάρει εξουσία μέ τίς ηλίθιες υποσχέσεις πού γουστάρει νά ακούει ό μεταλλαγμένος ψευτοέλληνας. Έπαθε, αλλά μυαλό δέν έβαλε. Τήν ίδια μπανανόφλουδα πάτησε καί μέ τόν φίλο τού σόρος καταραμένο εβραίο τζέφρυ τό 2009 μέ τό περίφημο ''λεφτά υπάρχουν''. Ό μεταλλαγμένος ψευτοέλληνας είναι τόσο παρωπιδάκιας, παρτάκιας, βολεψάκιας, που δέν μπορεί νά ζήσει πιά χωρίς προδότες καί απατεώνες. Σειρά έχει τώρα νά κοροιδεψει ό ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ καί δεξί χέρι τού μπαρμπα σόρος μογγόλος μπαρουφάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ!!!
      Επειδή δεν γνωρίζουν οι περισότεροι από τα νεοδημοκρατικά σκύβαλα ποιος είναι ο Σόρος, τους «αποκαλύπτουμε»ότι ανήκει στην κατηγορία των Εβραίων τοκογλύφων. Το πραγματικό του επώνυμο είναι Σβαρτς, το άλλαξε ο πατέρας του όταν εγκαταστάθηκε στην Ουγγαρία προερχόμενος από την τσαρική Ρωσία.
      Ο Σόρος συγκαταλέγεται στους κύριους υποστηρικτές των Σκοπιανών, τους οποίους χρηματοδοτεί.
      Έχει πολλούς Έλληνες πελάτες επιχειρηματίες και πολιτικούς, των οποίων τα μαύρα χρήματα διακινεί μέσω των funds που διαθέτει, «επενδύοντας» σε διάφορα χρηματιστήρια ανά την Υφήλιο.
      Τελευταία επεσκέφθη την Ελλάδα πέρσι και στην συγκέντρωση που έγινε σε διαμέρισμα της Λεωφ. Βασ.Σοφίας, παρευρέθησαν, εκτός κάποιων επιχειρηματιών, οι Μ.Βαρβιτσιώτης, Κωστής Χατζηδάκης και Πάνος Παναγιωτόπουλος εκ μέρους της Ν.Δ.
      Οι νοούντες νοήτοσαν...
      Το Levy Institute συγκροτεί μια ΜΚΟ στο χώρο της οικονομίας προπαγανδίζαντας τα οφέλη της « ελεύθερης οικονομίας» δλδ το καθεστώς ασυδοσίας των καζινοκαπιταλιστών.
      Μέλη του ΔΣ μεταξύ άλλων οι Εβραίοι Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο γνωστός νομπελίστας, πρώην έμμισθος σύμβουλος του ΓΑΠ και τέως επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ! Μάρτιν Λαῒμποβιτς σύμβουλος Morgan Stanley, Λέων Μπόσταϊν κλπ.

      Διαγραφή
  2. Τη κουραζεστε τοσο να φερεται αποδειξεις επιχειριματα δεν ειδατε δεν διαβασατε ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ο βαγγελακης τη ειπε οι ευθυνες ειναι πολιτικεςκαι οχι ποινικες εθνικη προδοσια λεγεται Βαγγελακη αν το εκανε οΣαμαρας θα τον εστελνες που το εγλημα ειναι οργανομενο πολυ καλα Ελληνες ψηλα το κεφαλι η ελλαδα ποτε δεν θα πεθανη καλημερα απο σημερα βαγγελακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν απέχει ό σαχλαμαράς σου παρωπιδάκια από τόν ''βαγγέλη'', ξεχνάς ότι ''παντρεύτηκαν'', ή ζείς εκτός τόπου καί χρόνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρε ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΖΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙ@Σ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΦΕΡΗ Ν Δ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΣΑΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΟΤΙ' ΘΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΟΠΩΣ Κ Κ Ε ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΓΙΑΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο ηγέτες ανέδειξε η Ν.Δ., απο τη μεταπολίτευση τον Εθνάρχη Κ.Καραμανλη και τον Α.Σαμαρά. Μετά Σαμαρά "πάπαλα" η Ν.Δ. Ηγέτης είναι εκείνος που βρίζουν μισούν και φοβούνται τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όλα τα άλλα είναι τρίχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βλαχαδερό Κ.Καραμανλής είναι κατασκεύασμα του «ξένου παράγοντος». Αυτό το τίποτε τον προώθησαν σαν φελλό στην πρωθυπουργία, μέσω των ανακτόρων. Αντικειμενικός τους σκοπός να ΜΗΝ γίνει η Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Πατρίδα.
      Δυστυχώς το πέτυχαν το 1959 και το 1974.
      Ο αχρείος Καραμανλής και ο χοντρούλιακας, σαπιοκοιλιάς ανηψιός του μας φόρτωσαν τα κουμμούνια στο σβέρκο.
      Όσο για τον Σαμαρά, τι να πει κανείς.
      Ένα βουτυρόπαιδο 64 ετών, ακόμα δεν ενηλικιώθηκε.

      Διαγραφή
  6. κουφοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα...ΑΜΗΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιζεs SuperPuma Μιζεs Airbuss Fat Cat ο Χωντροs Γατοs τα τα τουλη στρατα τατατουτουληληs μιζα 15.000.000 εκ ευρω αυγε αυγε να να να κη κη κηs 1.000.000 εβγαλε εξω με κλειστεs τραπεζεs ο κωλ...οτρυπιδακηs & ο μιζακηs οι ξευτιλισμενεs τρυπιεs κυλοτεs....δεν θα βρεθει εναs με @ρχιδι@ να κανει εκθεση κωλ...οτρυπιδων;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα κοινωνικά περιθώρια, τα αγράμματα και κομπλεξικά υπανθρωπάκια, σαν τεμπέληδες, κοπρίτες, άεργοι, πού δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, χαίρονται γιά την κατάντια της Ελλάδος επί Τσίπρα, γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Τρωγλοδύτες μιά ζωή χαίρονται την εξίσωαη πρός τα κάτω του Τσίπρα. Ασχολούνται από το πρωϊ ως το βράδυ με την ΝΔ και τον Εθνάρχη Καραμανλή και τον π.Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και έχουν "δίκαιο". Ο Εθνάρχης τους έχωσε φυλακή γιά το προξικόπημα και την προδοσία της Κύπρου και ο Σαμαράς γιά την εγκληματική οργάνωση. Ξέρεις τι είναι να πονάς 40 χρόνια.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι προδοσίες της οικογενείας Καραμανλή οσονούπω θα τιμωρηθούν με τον δέοντα τρόπο. Αλοίμονο, λέγω, για τα καραμανλανήψια, μαύρο φίδι θα τους φάει.
    Όσο για τον τζιτζιφιόγκο Σαμαρά , τον Μπάμπη τον τέως εισαγγελέα, και τον εισαγγελέα «παναθηναϊκάκια»
    η ρομφαία της πραγματικής Δικαιοσύνης θα επιπέσει βαριά επί των κεφαλών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Το μυαλό σου και μιά λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος"
    Λόγω της σεξουαλικής πείνας αφού "δεν σού εγέρθητω", έχεις ονειρώξεις και βλέπεις τον εαυτόν σου σαν Τζιχαντιστή έτοιμο γιά τιμωρία από τον Μωάμεθ.
    Τράβα κακομοίρη μου με γυναίκα προσπάθησε να τα "καταφέρεις" και άμα τα "καταφέρεις" θα δείς ότι θα απαλλαγείς απο τις ψυχώσεις του μίσους και τις παραισθήσεις της εκδίκησης.
    Μην αυτογελοιοπποείσαι και μη γίνεσαι αστείος ότι θα σε κάνει η Χ.Α. δεκανέα να σού δώσει όπλο για να εκτελείς όποιον θέλεις . Τέτοια φόλα έχεις φάει;;; Σύνελθε και γιατρέψου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλε συ;;;;;;μπορει ο σεβασμιοs γερονταs να κανει σεξυ με τον καθετηρα;;;;;ο αλοιθωροs λενε καθεται στο καλαποδι κανει προβα για το πτηνο....στρωνει πωπω καθοτι ειναι γνωστο οτι το αλατι σφιγγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκείνος ρε είναι γέροντας. εσύ πού είσαι νέος και χρυσαυγουλάκι και το "μη εγέρθητω" το έχεις από κούνια είναι το δυστύχημα. Ούτε αυτό δεν καταλαβαίνεις.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρέ κομματόσκυλα λυσσασμένα ακόμα πιπιλάτε τήν καραμέλα τού ψευτοεθνάρχη βρωμομασσώνου κωλοφρυδά? Αλλάξτε κασσέτα ρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τιγρηs ο κωλωγλυφτηs η αιγυπτια στριπτητζου...
    η πρωην αλαφουζ φαλακρη κερκυραια η ψωλ...οπαρκιδα..
    κα κκλαν αμαν αμαν νιτσα ου ου ου ου......
    βατοπεδινη τρυπια καποτα ντραγκατσεληs...
    μπροσταντζαs βαγγελαs καρουζοs αμα λαχει ναουμε...
    Ο.Τ.Ο Λοντον νονοs καρατζακουραδοs ναααμε ο καθετηραs ο πρωκτοs ο ολιγον διγαμοs....
    παπααγγουροσταυροs λανγκαρτινη κυλοτα λαμε τσιου τσιου το πουλακι....
    τε κα να τζου''κοινωs''το μαλλι...
    μισελα μισελα με πρωκτο πιατελα
    κωστιs ποστιs τουs ρουφαει τρειs τρειs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή