Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΩΡΑ και «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ» ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ-ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ… «ΑΦΥΛΑΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΧΑΝΟΝΤΑΣ 500 εκατ. ευρω ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ…!!!

και ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ… «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»…!!! 

Με τη παρέα της Αίγινας, (πού αποτελούν ο «μπάρμα Στούμπος» ο ταβερνιάρης ονόματι Φλαμπουράρης, ο βιρτουόζος-γουστόζος εραστής και σύζυγος της Τασούλας Υπουργός Ναυτιλίας Θ.Δρίτσας, με την Τασούλα Υπουργό Μετανάστευσης, μόνιμη και αποκλειστική Δικηγόρο υπεράσπισης πασών των εν Ελλάδι μεταναστών και ένα ανίκανο Πρωθυπουργό με πρόσθετα προσωπικά προβλήματα πού του δημιούργησε το άγριο δούλεμα και «άδειασμα» που του έκανε ο Πούτιν), είναι αδύνατον να υπάρξει λύση στην αθρόα λαθρομετανάστευση πού πνίγει  την Ελλάδα.

Πώς άλλωστε μπορεί να το επιλύσει αυτή η «παρέα», πού ήταν και είναι «διαπρύσιος κήρυκας» της αθρόας και ανεξέλεγκτης…λαθρομετανάστευσης…!!!
********
Τους τελευταίους 6 μήνες πού κυβερνάει η «παρέα», τόσο με το νόμο για την Ιθαγένεια, όσο με το γκρέμισμα των όσων μέτρων  είχε πάρει ο Σαμαράς,  διαφήμιζε ότι η Ελλάδα είναι «η Χώρα με τα αφύλακτα σύνορα»…
********
Τώρα πού μπαίνουν ανενόχλητοι και βουλιάζουν τα νησιά του Αιγαίου έκανε σύσκεψη με τη «παρέα» για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
********
Εκεί απαξάπαντες συμφώνησαν ότι αυτοί δε φταίνε σε τίποτα, αλλά ως γνήσιοι «τρακαδόροι» πού θέλουν να κάνουν μνημόσυνο με ξένες τσέπες  πάντα, τα έριξαν στους Ευρωπαίους.από τους οποίους περιμένουν τώρα τα πάντα.
********
Άλλο αν δεν αξιοποίησαν τα ΕΣΠΑ και έφθασε στο σημείο ο Αβραμόπουλος δημόσια πρό δύο μόλις ημερών να τους καταγγείλει για ανεπάρκεια απορρόφησης εγκεκριμένων ευρωπαϊκών κονδυλίων, ύψους τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ, για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών αλλά και έκτακτων πόρων που χορηγούνται  στον απόηχο των τελευταίων γεγονότων.
******** 
Κι αυτό, διότι η «παρέα» πού ξέγνιαστα λιάζεται στην Αίγινα δεν έχει επανδρώσει  την «Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ασύλου, Υποδοχής και Ενταξης», πού συγκροτήθηκε επί Σαμαρά…η λειτουργία της οποίας αποτελεί προϋπόθεση για τη ροή κονδυλίων προς την Αθήνα.   
********
Αν αυτό δεν είναι Εθνικό έγκλημα με απόλυτο δόλο, τότε τι είναι…;;; 
                              -------------------------

4 σχόλια:

  1. H Nουδούλα επέτρεψε αμέσως μετά την μεταπολίτευση την εγκατάσταση αλλογενών στο εθνικό έδαφος. Μετά το 1976 χιλιάδες Λιβανέζοι λαθρέμποροι, ναρκέμποροι εγκαθίστανται στην Αθήνα. Και οι πρώτοι Πακιστανοί καταφθάνουν την ίδια εποχή, όπως και οι πρώτες Φιλιππινέζες και οι πρώτοι Νιγηριανοί. Επί Πασοκ καταφθάνουν κατά χιλιάδες οι Άραβες. Το 1990 και εντεύθεν , επί Μητσοτάκη εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί εποικίζουν την Ελλάδα ληστεύοντας και κλέβοντας τους Έλληνες. Αισίως 2 εκ. ξένοι στη Χώρα. Δεν ήλθαν το τελευταίο εξάμηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ που είσαι Χρυσαυγίτης και υποστηρίζεις τους Τσιπροσυριζαίους, αφού σε "καίει" η ΝΔ γιατί σε έχωσε φυλακή δύο φορές, μία επι Κωνσταντίνου Καραμανλή γιά "προδοσία" και μία επι Σαμαρά για "εγκληματική οργάνωση, σε καταλαβαίνω να ψεύδεσαι αφού συστηματικά αγνοείς ή δεν ξέρεις ότι το προνόμιο της υπεράσπισης των λαθρομεταναστών τό είχαν οι Αριστεροί και οι Πασοκτζήδες. Ασφαλώς και δεν θα ξέρεις ότι τις εκλογές του 2000, η Ν.Δ. τις έχασε από το Πασοκ γιά 30.000 ψήφους όταν έδωσε εκλογικά βιβλιάρια σε 50.000 λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ((ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ))
    (( Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΒΡΕΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ )
    ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΨΗΦΗΖΗ ΡΩΤΩ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Η Π Α ΠΟΙΟΣ' ΘΑ ΚΑΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙ ;; ΤΟ ΛΑΘΟΣ' ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΥΡΓΚΑΣ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η Π Α ΠΛ- ΜΑΒΙΛΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΧΩΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΜΑΡΑ ΑΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΙ ΝΑ ΜΗΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥΓΚΑ ΜΙΛΑΗ Η ΝΤΟΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΙΦΙΔΑ ΠΑΛΕΥΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΩΨΙΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ'Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΡΕΜΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΥΜΩΣΕ ΘΑ ΡΙΞΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΣΥ ΠΙΝΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ ΤΡΩΣ ΠΑΤΣΑ ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΛΗΓΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ-Γ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΗ ΕΧΩ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ((ΜΕΓΑΛΑ)) ΚΑΛΩ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ;; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ ΦΥΤΡΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή