Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΣΕ ΕΞΗ (6) ΜΗΝΕΣ Ο «ΠΙΝΟΚΙΟ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΞΕ-ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΤΟΥΣ…PODEMOS ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ…!!!

ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ…!!!

Δεν έχει ξαναγίνει στη πολιτική ιστορία της Ελλάδος…
Είναι βέβαια αποτέλεσμα της  ασυναγώνιστης –ανεπανάληπτης «σοφίας» του λαού μας, πού με το «αλάθητο πολιτικό του ένστικτο», ψήφισε στις 25 Γενάρη ένα «βλαχάκι» (λες και δεν το δείχνει, λες και δεν του φαίνεται), να διαπραγματευτεί με τα ιερά τέρατα της Ευρώπης, τη κατάργηση του μνημονίου πού θα υπέγραφε η Μέρκελ και μάλιστα «μέρα μεσημέρι»,

με τελικό αποτέλεσμα να υπογράψει ό ίδιος νέο το πλέον επαχθέστερο μνημόνιο, 86 δις,  με 14 φορές επιβαρυμένα μέτρα στις πλάτες του… «πάνσοφου» λαού μας…!!!
******** 
Ασφαλώς, ασφαλέστατα τώρα ο «πάνσοφος» λαός μας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι δεν ήξερε, έντάξει παραμυθιάστηκε από τα άκρα και τα περιθώρια σπαταλώντας τη ψήφο του με τα εύκολα λόγια και τις απίστευτες υποσχέσεις.
********
Δεν έκανε δα, και την εταιρεία «ΒΛΑΜΕΝΟΣ-ΓΙΔΙΑ-ΣΑΝΟΣ Α.Ε.»…
********
Τώρα ξέρει…!!!
********
*--Ότι ο Τσίπρας,  δεν μπορεί να διοικήσει το κόμμα του, σε 6 μήνες το έκανε δύο κομμάτια την Έλλάδα θα κυβερνήσει και τους Έλληνες θα ωφελήσει.;;;
*--Ότι ο Τσίπρας,  διέλυσε την οικονομία της Χώρας, αρκεί η σύγκριση με την πρό εξαμήνου διακυβέρνηση Σαμαρα, σύγκριση πού αφορά την οικονομία αλλά και την λαθρομετανάστευση.
*--Ότι ο Τσίπρας διέλυσε και το αδελφό κόμμα των PODEMOS, στην Ισπανία, όπου σε πρώτη φάση από το 28% στις δημοσκοπήσεις  τον Μάρτιο τους πήγε στο 15% και  σήμερα τους δίχασε και στηρίζουν Λαφαζάνη.
********
Αλλά ότι το «πολιτικό βλαχάκι» για Πρωθυπουργός είναι «λίγος» για τους Έλληνες , δεν το αποδεικνύουν μόνο τα πεπραγμένα του αλλά  το προδίδει εμφανώς και όλο του το παρουσιαστικό.
********
‘Όταν βλέπεις στη τηλεόραση τον «πινόκιο» του Μαξίμου  και συνάμα να προσαγορεύεται  ως Πρωθυπουργός, μόνο ξεκαρδιστικά γέλια προκαλούνται. 
********
Είναι ο ορισμός της συμφοράς, ανικανότητος, γελοιότητος…!!!
              -----------------------------

4 σχόλια:

  1. (( ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ))
    Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΚΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ..ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΣΟΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑΧΤΕΣ -ΘΥΜΑΤΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ..ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΝΕΟ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΤΡΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΤΑΣΕ ΟΤΑΝ ΨΗΦΗΣΕ ΗΛΙΟΥ ΤΟ 1958 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΛΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΑ ΚΑΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;; ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΗ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΗΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΞΕΝΗ ΖΗΜΙΑ!! ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χ(ΟΙ)ΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O κος Τσίπρας δεν έχει φθάσει ακόμη τον κο Σαμαρά, ο οποίος είνα μακράν ο χείριστος πρωθυπουργός της μεταπολεμικής περιόδου.
      Το όνομα του ήδη έχει γραφεί στις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας του ελληνικού λαού.

      Διαγραφή
  3. Εσυ ρε είσαι γιά μεγάλα γλέντια. Είτε είσαι Συριζαίος είτε πονεμένος Χρυσαυγίτης πού έχεις κάθε λόγο να μισείς την Ν.Δ.. γιατί σας έχωσε φυλακή τη πρώτη φορά με τον Καραμανλή για εθνική προδοσία και με τον Σαμαρά για εγκληματική οργάνωση.
    Ο Σαμαράς υπήρξε ο καλύτερος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ο μοναδικός Πρωθυπουργός πού παρέλαβε έλλειμμα και παρέδωσε περίσσευμα.!
    Με χρυσά γράμματα θα γραφεί στη ιστορία, την οποία βέβαια δεν θα τη γράψουν οι ομοιοί σου γιατί ούτε γράμματα ξέρουν ούτε ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή