Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΒΑΓΓΕΛΗ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ και ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ Ο «ΜΑΓΚΑΣ» ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ…ΤΣΙΠΡΑ…!!!

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΩΝ, ΗΛΙΟΥ-ΠΑΣΑΛΙΔΗ- ΚΥΡΚΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ-ΑΛΑΒΑΝΟΥ-ΦΛΩΡΑΚΗ ΜΕ  ΤΟ «ΛΕΧΡΙΤΑΡΙΟ» ΤΩΝ…ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…!!!

Θυμάται  κανείς στην Βουλή, όταν μιλούσε ο Τσίπρας , πού γύρισε κάποια στιγμή προς τον Πρωθυπουργό τότε Αντ. Σαμαρά και τον ρώτησε:
«Γιατί κ. Σαμαρά δεν με κοιτάτε όταν ομιλώ», τι απάντησε ο… Αντώνης…;;;
«Γιατί κ. Τσίπρα όταν σας βλέπω με πιάνουν γέλια,  και δεν επιτρέπεται να το… δείχνω»…!!!

Βέβαια ο Αντώνης έχει φάει τη ζωή και τη νύχτα με το κουτάλι, έχει ολοκληρωθεί σαν άντρας και άνθρωπος, αλλά και σύ Βαγγέλη, από ότι προσωπικά είμαι σε θέση να βεβαιώσω  κοντά στα χνάρια του  περπατούσες.
********
Έ, μόνο μια εξαίρεση θα κάνω π.χ., δεν είχα συναντήσει ποτέ τον Αντώνη να πίνει έστω και καφέ με τον…Καραχάλιο…!!!
********
Τώρα Βαγγέλη, πού ο Τσίπρας δεν σήκωσε το τηλέφωνο όταν τον κάλεσες  και δεν δέχθηκε να συναντηθεί μαζί σου, κατάλαβες  γιατί  το «λεχριταριό» από όπου και αν προέρχεται, άκρα δεξιά-άκρα αριστερά,  είναι το ίδιο και χρήζει της ίδιας αντιμετώπισης;;;
********
Συνδέει πάντα τα δύο άκρα η κοινωνική απομόνωση, η περιθωριωποίηση, η ανημπόρια, η ανικανότητα, η κατωτερότητα  πού προκαλούν κοινωνικό μίσος, τύφλωση και απύθμενο κόμπλεξ.
********
Βαγγέλη, «κόμπλεξ και βλακεία» είναι… ανίκητα…!!!
********
Είναι ο προθάλαμος της επώασης των Τζιχαντιστών. 
********
Εκεί ποντάρουν για τη στρατολόγηση, στη βλακεία και τα κόμπλεξ των απανταχού ηλιθίων  των άκρων , για να τους εξοπλίσουν με το μίσος της ανημπόριας, της ατομικής ανικανότητος, της κατωτερότητας, της καταφρόνιας ακόμη της  σεξουαλικής ελαττωματικότητας και στέρησης, μπάς και με τα όπλα και τις δολοφονίες νιώσουν…άντρες…!!!
********
Για αυτό ο Αντώνης έλεγε ότι τα άκρα είναι ίδια και εκεί καταχωρούσε τον Συριζα
********
Κάτι δικοί μας  μεσαιοχωρίτες-καλύτερα να μην αναφέρω ονόματα- πού διεκδικούν και την αρχηγία της ΝΔ,  διαφωνούσαν και διαφωνούν ακόμη με αυτή τη λογική  και σε αντίθεση με τον Σαμαρά θεωρούν ότι οι ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι της δημοκρατικής ευπρέπειας…
********
Να τώρα η δημοκρατική ευπρέπεια  των Τσιπροσυριζαίων , σού αρνήθηκε συνάντηση αφού προηγουμένως αρνήθηκε να απαντήσει στο τηλέφωνο που τον πήρες!!!
********
Βαγγέλη πίστευες ότι με σένα το «βλαχάκι» θα είχε διαφορετική συμπεριφορά  για αυτό έσπευσες στο τέλος της  παρθενικής σου ομιλίας  σαν αρχηγός της ΝΔ, να του δώσεις το χέρι και όλοι οι μεσαιοχωρίτες  και Λούληδες του κόμματος το χάρηκαν διότι μία νέα πνοή ανατέλλει στο πολιτικό μας σύστημα  με συναινέσεις, συμψηφισμούς, χαριεντίσματα  και «χέρι-χέρι», με τους Τσιπροσυριζαίους.
********
Χαρά μεταξύ άλλων και η Μαριέττα , η Γιαννάκου, με την ιστορία της 6ης Δημοτικού, θα μπορούσε άνετα να πίνει καφέ με τη Ρεπούση  στη Λυκόβρυση στο Κολωνάκι και να νιώθει δικαιωμένη για το συνωστισμό στη Σμύρνη, χωρίς να την ενοχλούν και την αποδοκιμάζουν οι παλιοδεξιοί του κόμματος.
********
Πόσο δίκαιο είχε ο Αντώνης πού περιφρονούσε το «βλαχάκι»  και δεν καταδεχόταν ούτε να το κοιτάξει καν, πόσο μάλλον να το υποδεχθεί στο Μαξίμου κατά την παραλαβή-παράδοση της Πρωθυπουργίας.
********
Επιτέλους βρέθηκε και ένας αρχηγός της Ν.Δ., πού αρνήθηκε την ιδεολογική ηγεμονία και συμπεριφορά της αριστεράς πού υπέκυψε η παράταξη μετά την μεταπολίτευση.
********
Με κοινωνικά περιττώματα και κομπλεξικά υποκείμενα δεν συνδιαλέγεσαι, ο Τσίπρας δεν είναι Ηλιού-Πασαλίδης- Κύρκος-Κουβέλης-Αλαβάνος-Φλωράκης.
********
Είναι ο ορισμός του κομπλεξικού, είναι το βλαχάκι πού ξαφνικά έγινε Πρωθυπουργός και κουβαλάει  όλα τα προαναφερόμενα βιώματα.
********
Θεέ μου τι κωλοτούμπα ήταν αυτή όπου ο πυρπολητής και πορθητής των μνημονίων υπέγραψε «στα τέσσερα»  το επαχθέστερο μνημόνιο με μέτρα 14 φορές πάνω από τον Χαρδούβελη και νέο δάνειο 86 δις στις πλάτες  των Ελλήνων.
********
‘Ενας τέτοιος πολιτικός όταν κάνει τέτοια κωλοτούμπα να ετοιμάζεσαι για ακόμη… χειρότερα…!!!
********
Δεν τον βλέπεις πως περπατάει, όταν φοράει το καλό του κουστουμάκι με τα πουκαμισάκια και τα γιακαδάκια τα Κινέζικα.
********
Το «παιδί» είναι… πινόκιο…!!!
********
Δεν είναι θέαμα Πρωθυπουργού αυτό…
********
Για αυτό μόλις τον έβλεπε ο Αντώνης τον έπιαναν γέλια…
********

Άσε πού σε κάθε μπούρδα πού εκστόμιζε τον…χειροκροτούσε, γελοιοποιώντας τον…!!!
********
Τώρα μάλιστα πού έχει και εξουσία, πάτησε πόδι στην Ηρώδου Αττικού, ανταλλάσει χειραψία με Μέρκελ, Σόϊμπλε- Γιούνκερ κ.τ.λ., είναι σαν τον αγράμματο δεκανέα πού όποιον διοικεί και είναι του Πανεπιστημίου τον ταλαιπωρεί επι 24ώρου βάσεως  με το καψόνι.
********
Τα σκουλήκια θέλουν πάτημα στο κεφάλι και βέβαια μιλάμε για καθαρά πολιτικό αποκεφαλισμό, αλλά με τον Δένδια και τον Στυλιανίδη και κάτι άλλους ψοφοδεείς, τι να περιμένεις,  πάς σαν… εθελοντής ηττημένος…!!!
********
«Πάρτε τους από τα μούτρα», γελοιοποιείστε τους, προσφέρονται κάλλιστα  οι φάτσες τους άλλωστε και αντιμετωπισατέ τους περιφρονητικά. 
********
Εμείς να παίζουμε το χορό πού θα χορεύουν  τα Τσιπροσυριζαίϊκα «λεχριταριά»…!!!
********
Πιστεύουμε Βαγγέλη, ότι θα τα καταφέρεις.
********
Και μη ξεχνάτε ότι ακόμη και ο Μητσοτάκης με την Ντόρα, ομολόγησαν ότι:
********
«Ο Σαμαράς, είναι ο μόνος μεταπολιτευτικός Πρωθυπουργός πού παρέλαβε οικονομικό μείον και παρέδωσε …ΣΥΝ»…!!!
               ------------------------

6 σχόλια:

  1. (( ΑΝΤΩΝΗ ΕΣΥ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;; )) ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΩ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΗΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΔ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ 15 ΜΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :ΑΝΤΩΝΗ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ :-ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ? ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΟΥ 'ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΝΔΤΗ ΑΣΕ ΤΗΝ ΩΡΓΑΝΩΣΗ ΑΣΕ -ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΕΣΩΣΕ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΙΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ -Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ Ν Δ ΘΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ (( ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ Η ΝΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗΣ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΗΣ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΞΩΜΟΛΟΓΟ;; )))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε Βαγγέλη, μη ξεχάσεις να περιλάβεις στο ψηφοδέλτιο τον Αντώναρο, είναι απαραίτητος τόσο γιατί εμπνέει το κοινό με τη φυσιογνωμία του, όσο και γιατί θα μας θυμίζει τη "μεσαιοχωρίτικη" και τόσο επιτυχημένη πολιτική του Καραμανλή με εμπνευστή τον...Λούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες τη Μαριέττα, πού αμέσως μετά τις εκλογές έκανε σύναξη με τη Ντόρα τον Δένδια, Στυλιανίδη να φύγει ο Σαμαράς, επειδή δεν την ξαναδιόρισε ευρωβουλευτίνα, παρακαλώ πρέπει να την ξανακάνει υπουργό παιδείας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!! ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;;; ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O κυρ Αντωνάκης εξακολουθεί να χρηματοδοτεί την παρούσα ιστοσελίδα από κλεμμένα απο τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μμπράβο, "Χρυσαυγουλίτη" αετέ, αν και δεν έχεις τελειώσει το Δημοτικό ορθά ομιλείς, Κέρδισες ολονυχτία στο "dream hotel" Ζαρούλια, παρέα με το Βουλευτή σου το Λαγό.! Καλό σας βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή