Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ και ΙΣΚΡΑ (iskra) ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 36% ΥΠΕΡ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙ 41% ΥΠΕΡ ΕΥΡΩ…!!!

83% ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ και ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΥΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

Πανηγύρια στο στρατόπεδο Λαφαζάνη, πού μένει πιστό στις προεκλογικές εξαγγελίες Συριζα και σήμερα βλέπει ότι το υπό δημιουργία  κόμμα του θα αποσπάσει μεγάλο ποσοστό από τον Τσίπρα πού φαίνεται να καταρρέει, αφού το 83% πιστεύει ότι ο Τσίπρας τους…εξαπάτησε…!!!

Η δημοσκόπηση έγινε από το «think tank Bridging Europe», και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα iskra που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Λαφαζάνη.
********
Τονίζει επίσης ότι το 83% πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το πρόγραμμά του.
********
Αναλυτικά τα ευρήματα όπως παρουσιάζονται:
********
Στην ερώτηση : «Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, προτιμάτε να μείνει ή να φύγει η χώρα από την ευρωζώνη», το 36% απαντάει να φύγει, ένα 41% να μείνει, ενώ ένα 23% επιλέγει το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
********
Όσον αφορά στην ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύουν οι συμμετέχοντες «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το προεκλογικό του πρόγραμμα», οι απαντήσεις είχαν ως εξής: 
********
Ένα ποσοστό της τάξης του 83% θεωρεί πως το εγκατέλειψε, ένα 9% πως δεν το εγκατέλειψε, ενώ ένα 8% επέλεξε το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
********
Στην ερώτηση : «Πιστεύετε ότι η συμφωνία διάσωσης , που τελικά υπεγράφη, μπορεί να βελτιώσει τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες;», στο σύνολο των ψηφοφόρων ένα 73% απαντάει όχι, ένα 8% απαντάει ναί και το 19% δεν ξέρω/δεν απαντώ.
********
Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το ποσοστό του όχι αυξάνεται στο… 82%, ενώ μόλις 7% απαντάει ναί και 11% επιλέγει το δεν ξέρω/δεν απαντώ.

********
Στην ερώτηση :»Είστε ικανοποιημένοι από την γενική εικόνα της κυβέρνησης ως τώρα;», Όχι απαντάει το 77%, ναί απαντάει 15% και 8% δεν ξέρω/δεν απαντώ.
********
Στην ερώτηση : «Νιώθετε ότι η ελληνική κυβέρνηση συνθηκολόγησε στις απαιτήσεις των πιστωτών;». Ναί απαντάει το 76%, όχι απαντάει το 9% , ενώ 15% επιλέγει το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
********
Τέλος, στην ερώτηση : «Εάν γίνονταν εθνικές εκλογές σήμερα, ποιό κόμμα θα ψηφίζατε;»:
********
Το 32% επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ, το 18,6% ΝΔ, το 6,4% «Ποτάμι», το 5,9% Χ.Α., το 5,2% ΚΚΕ, το 4,1% ΑΝΕΛ, 3,0% ΠΑΣΟΚ, 4,2% Άλλο κόμμα και 19,4% των ψηφοφόρων εμφανίζεται αναποφάσιστο.
         ------------------------------ 

7 σχόλια:

  1. Τα κουμμούνια του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν πλέον στο μνημονιακό τόξο. Μαζί με ΝΔ ,ΠαΣοκ, Ποτάμι θα τεμαχίσουν την Ελλάδα και θα την προσφέρουν θυσία στους διεθνείς τοκογλύφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκαιο φίλε γιατί έχεις... μυαλό!
    Μόνο ένα αντιμνημονιακό τόξο από Ναζιστοσταλινικές δυνάμεις της Χ.Α. και ΚΚΕ πού συγκεντρώνουν ένα 10% θά μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας σώσει το ένοπλο επαναστατημένο Έθνος, που θα νικήσει το φαύλο και προδοτικό καθεστώς της αστικοδημοκρατίας.

    Γενικώς, ουκ εν τω πολλώ το ευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω, πω όνειρα οι πεινασμένοι, κατά της αστικοτσιφλικάδικης μπουρζουαζίας και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Ρε φίλε τα όπλα πού θα τα βρείτε και ποιό πολιτικό σύστημα θα εγκαθιδρύσει το 5% τού "ουκ εν τω πολλώ το εύ".;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εμείς οι Έλληνες θα έχουμε εσας τους γραικύλους κάτω από το ξίφος μας, τότε θα καταλάβεις, αλλά ΄θα είναι αργά...

      Διαγραφή
  5. Δικαιωμά σου να ονειρεύεσαι ξίφοι, λόγχες και αρχαία πολεμικά όπλα με τα οποία θα βάλεις κάτω εσύ ο αυτοαναγορευόμενος Ελληνας εμάς που ετεροπροσδιορίζεις ως γραικύλους. Βγές όμως στη κοινωνία ρε φίλε θα δείς ότι δεν έχει ξίφοι-λόγχες και άλλες φαντασιώσεις, έχει σκληρή δουλειά για επιβίωση και ικανότητα προσαρμογής στη σύγχρονη εποχή. Με φαντασιώσεις δεν κερδίζεται ποτέ το μεροκάματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. { ( Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ))
    ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ -ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΗ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΑ Η Ν Δ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙΚΩΝ -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η Π Α ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΒΙΛΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΡΤΟΣΑΝΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΜΗΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ Η Π Α ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΔ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΖΗΣΗ Η ΣΥΝΤΑΞΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΙΦΙΔΑ ΦΩΝΑΖΕ Η ΚΟΥΒΑΡΗ ΝΤΟΡΑ ΠΕΤΑΞΕΤΗΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή