Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ και ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ και ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ… «ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ»…!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ «ΜΙΛΑΝΕ»… ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ…!!!

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συνοδευόμενος από την συζυγό του Αμαλία επισκέπτεται τις ΗΠΑ τον Απρίλιο του 1961 και τον υποδέχεται στον Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος Κένεντι με την συζυγό του Τζάκι.
Σημειώνουμε ότι   επίσκεψή πραγματοποιήθηκε (και δεν… αναβλήθηκε) εν μέσω της Κουβανικής κρίσης,

η οποία ξέσπασε μετά την αποτυχία της επιχείρησης των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων στις 17 του ίδιου μήνα.
********
Βέβαια η συνάντηση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και τα βλέμματα όλου του πλανήτη, με τα μέσα της εποχής να γοητεύονται από  τα δύο υπέρκομψα και  ευθυτενή ζευγάρια, να χαρακτηρίζουν δε το Ελληνικό Πρωθυπουργικό ζεύγος, ως το ωραιότερο του κόσμου.
(Γράφτε κάτι ανάλογο του ζεύγους Αλέξη-Περιστέρας)…
********
Καλύτερα αυτή η φωτό του ζεύγους Ομπάμα με το ζεύγος Τσίπρα να αποσυρθεί από την δημοσιότητα.
********
Θυμίζει νιόπαντρο ζεύγος  της δεκαετίας του 50΄από την άνω Κουκουβίτσα, πού αντικρύζει μαγεμένο και εκστασιασμένο για πρώτη φορά, το «πουλάκι» της… φωτογραφικής μηχανής…!!!


********
Δυστυχώς υπάρχουν σπαρταριστικές στιγμές, κατά την διάρκεια της Επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ, επίσης σπαρταριστικές στιγμές κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους.
********
Θυμίζουν Ελληνική ταινία όπου η εκπληκτική Δέσποινα Στυλιανοπούλου σε ρόλο οικιακής υπηρέτριας γοήτευε το κοινό πετώντας «Ελληνικούρες» για να δείξει και αυτή ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της οικογένειας πού υπηρετούσε.
********
Δυστυχώς σε γραφικούς- πινόκιο-ποκοπίκο- απίθανες φάτσες- μέχρι κωμικούς ηθοποιούς είδαμε Υπουργούς.
********
Σε άξεστους και αντιαισθητικούς, πού προκαλούν τα ειρωνικά βλέμματα των ξένων και την απαξία τους εκχωρήσαμε με την «σοφία» πού μας διέπει τη τύχη μας.
********
Και το μέγα δυστύχημα είναι ότι θα το πληρώσουμε ακριβά εμείς και μόνο εμείς.
********
Δεν μας αξίζει να μας Κυβερνούν «ζαγάρια» και προβληματικά-μειονεκτικά ανθρωπάκια…
                 ----------------------

9 σχόλια:

  1. Ρέ κομματόσκυλα ό αρχιμασσώνος ό γαμωφρυδάς ό προδότης σεβάστηκε τό Ελληνικό γένος? Πόση μαστούρα πήρατε νά γράψετε αυτή τήν παπαριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα ρε φίλε, γιατί μας περνάνε για χαχόλους.
      Ο Καραμανλής ένας άγνωστος χωριάτης προωθήθηκε στην εξουσία από τον ξένο παράγοντα μέσω των Ανακτόρων με κύριο στόχο την μή Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, πράγμα που επέτυχε δύο φορές το 1959 και το 1974 .

      Διαγραφή
    2. Τι λες παιδί μου,πας καλά;

      Διαγραφή
  2. Μπες γρήγορα στον χρυσαυγίτικο βούρκο σου ρε ρυπαρό, κομπλεξικό και ελαττωματικό ανθρωπάριο πού τολμάς και να κρίνεις. Όσα μούργο "δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *** ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΗΛΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ***
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΑΠΑΝΤΙΣΕ!! ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ
    ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΑ!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΩΡΤΟΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ !!ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ!!! ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ!!!
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ Ο Η Ε -ΝΑΤΟ Ε Ε 1961 -2015 ΡΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ!!! ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΝ!!!!
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ!! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΚΤΗΣΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΗ ΚΑΙ ΔΗΛΟΜΕΝΟ ΣΤΟ Ε9!! Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑ!! ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ;;
    ΘΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΣΙΑ , ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΝΔ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΟΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!! ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! .!
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΣΥ ΡΙΧΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ !!
    ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΘΑ ΒΡΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ!!
    ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΗ ΘΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΟΜΗΝΑ !! ΡΕΖΙΛΙΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΙΛΙΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλέξης και η περιστέρα είναι σαν ψωριάρηδες και κακομοίρηδες.
    Ο Θύμιος (Κ.Χατζηχρήστος) από το χωριό τάκανε θάλασσα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καραμανλής αν και από τα δεκαπέντε του βρέθηκε στην Αθήνα , παρέμεινε καράβλαχος
      στην συμπεριφορά και την προφορά.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  5. *** ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ -ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ *****
    ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ -ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ!
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΕΙΧΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΘΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!! ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΒΑΡΥ ΕΦΡΑΓΜΑ!! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ !!
    ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟΥΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!! ΕΙΠΕΣ ΑΝΤΩΝΗ
    ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΧΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΗΚΟΥΣ
    ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ!!
    ** ΠΡΟΤΑΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΡΘΟΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΗΜΑ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΜΕ 999 ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ!!!!!!
    ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΛΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗ ΧΑΣΗ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή