Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ και «ΚΑΤ΄ ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ...ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ...!!!

ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ και ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΤΟ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ και ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ... «ΚΗΤΟΣ»...!!!

Βέβαια κάποιος εύκολα θα μπορούσε να πεί, «αριστερός από κούνια είναι, πού υπάρχει το παράδοξο»...;;;
Γιατί μήπως την Μακεδονία δεν παραχωρούσαν στους Βούλγαρους και την Β. Ηπειρο στην Αλβανία.;;; 
Αλλά τι λέμε τώρα, αφού η ηγεμονική κυριαρχία της αριστεράς, επέβαλε σαν σύνθημα και Πανελλήνιο σκοπό, «Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» και όταν εμείς αποδοκιμάζαμε τους φωνασκούντες αριστερούς, η μεσαιοχωρίτικη «ηγεσία» τού κομματός μας,

μάς απέτρεπε με το περίφημο «Δεν θέλω...ού»...!!!
********
Μα, πάλι όταν ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε γιά τα «δύο άκρα», βάζοντας στην ίδια κατηγορία το Συριζα με τη Χ.Α., πάλι «μεσαιοχωρίτες» τύπου Ντόρας-Στυλιανίδη- Μαριέτας Γιαννάκου και λοιπών λιπόψυχων ψοφοδεξιών πρώτοι μαζί με τους λεχρίτες της Αριστεράς δεν συντάχθηκαν, και αποστασιοποιήθηκαν από τη πολιτική τούτότε  Αρχηγού της Ν.Δ...;;;
********
Γιατί να μας κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτηση του αριστερού Υπουργού Παιδείας μάλιστα, ότι  «δεν υπάρχει γεννοκτονία των Ποντίων».;;;
********
Επειδή η Βουλή των Ελλήνων αναγνώρισε την γεννοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους το 1994.;;;
********
Μα, τότε δεν υπήρχε Τσίπρας, ούτε Φίλης ούτε το σημερινό λεχριταριό  της Κυβερνητικής αριστεράς και των κατ΄επίφαση «ανθρώπων» πού μισούν τον Ελληνισμό και ότι πανανθρώπινο δίδαξε στην ανθρωπότητα.
********
Φυσικά υπάρχει ο νόμος ( Ν.4285, αρθ.2, επί Σαμαρά) πού προβλέπεται πως: 
********
«Όποιος µε πρόθεση, δηµόσια, προφορικά ή δια του τύπου, µέσω του διαδικτύου ή µε οποιοδήποτε άλλο µέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέµου, εγκληµάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώµατος και των εγκληµάτων του ναζισµού που έχουν αναγνωριστεί µε αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά οµάδας προσώπων ή µέλους της που προσδιορίζεται µε βάση τη φυλή, το χρώµα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισµό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που µπορεί να υποκινήσει βία ή µίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά µίας τέτοιας οµάδας ή µέλους της, τιµωρείται µε τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούµενου άρθρου». 
********
Σύμφωνα μάλιστα με το άρθρο 1 οι ποινές που προβλέπονται είναι φυλάκιση τριών µηνών έως τριών ετών και χρηµατική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
********
Φαίνεται κανένας από τους Υπ. Προέδρους της ΝΔ, πλήν του Άδωνι Γεωργιάδη, (πού σε όλες του τις ομιλίες, με στεντόρεια  φωνή διακηρύσσει ότι ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει γιά το φέσι των 90 δις ευρώ πού μας φόρτωσε ξαφνικά στις πλάτες), να μπορεί να εφαρμόσει τον νόμο Σαμαρά γιά την περίπτωση τού άθλιου Φίλη...;;;
           ------------------------------- 

6 σχόλια:

  1. Nα πάει για εσχάτη προδοσία αυτεπάγγελτο το ανθρώπινο και αριστερό μίασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα προδότες της πατρίδος οι αριστεροί, πρώτα στη πρώην Σοβιετική Ένωση τώρα στους Τούρκους και τούς δίνει Ανθελληνικά επιχειρήματα, ο κ. Υπουργός Παιδείας τού Τσίπρα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A, ρε Άδωνης πού του χρειάζεται.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το γελοίο κατασκεύασμα ο Φίλης είναι ποτέ δυνατόν νά έχει ξαπλώσει με γυναίκα.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Γενναία παραδοχή από τους γείτονες» χαρακτηρίζει η τουρκική εφημερίδα «Sabah» την δήλωση του Νίκου Φίλη «αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων, αλλά δεν ήταν γενοκτονία»!
    Φτού σου ρε τσιποαριστερό βρωμογούρουνο των... 200 κιλών.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καραμανλης 1963 εφυγα γιατι δεν μπορουσα να εφαρμοσω το προγραμα μου!! Τα παντελονια οι αντρες τα τιμουν! !!και εχουν και τα αρχιδια να πουν και ενα οχι στους προταστες ,αμερικανους!! Τα βρηκε η αμερικη με την αριστερα ;; Γιατι με την ΝΔ Δεν μπορουσε να περασουν τα σχεδιατους!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ -ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΦΟΝΙΙΑΔΕΣ!! Για σας και το αλβανικο και ο πολεμος με ιταλογερμανους δεν ηταν γενοκτονια!! ΓΕΝΕΚΤΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ',ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ !!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή