Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΟΝ «ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗ» ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ «ΗΡΑΚΛΗ» ΤΗΣ Ν.Δ.,ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΟΤΕ, ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟ Α' ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ... ΚΟΜΜΑΤΟΣ...!!!

ΗΤΑΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΑΓΟΝΑ» και ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ και ΤΟN ΕΘΝΑΡΧΗ...!!!

Ηταν ένας ψευτοκουτσαβάκης σε πρωτεύουσα Νομού της Πελοποννήσου, γνωστής γιά την καλύτερη παραγωγή και εξαγωγή μυρωδάτου «χόρτου», όπου όταν έπινε τα ποτηράκια του και γυρνούσε «φέσι» σπίτι του, υποχρεωτικά έσπαγε τη γυναίκα του στο ξύλο προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση της γειτονιάς πού μεσάνυχτα σηκωνόταν στο πόδι από τις κραυγές της αγριοδαρμένης συζύγου του.

Με τα πολλά τον πήγαν στο Εισαγγελέα τον αείμνηστο Πατακιά (πού αργότερα υπηρέτησε και ως προϊστάμενος Εισαγγελίας Αθηνων), όπου απολογούμενος είπε:
********
«Ναί, αγαγκάζομαι να πίνω και την δέρνω, διότι όταν είμαι ξεμέθυστος με... δέρνει αυτή»...!!!
********
Από τέτοιους γραφικούς ψευτοκουτσαβάκηδες, είναι γεμάτες οι πλατείες στα χωριά και την περιφέρεια, πρός τέρψιν των θαμώνων πού ξεκαρδίζονται στα γέλια με τα καμωματά τους...
********
Ο Βαγγέλας, ο μεταβατικός -ελέω Σαμαρά-, τώρα μας παριστάνει και τον «Ηρακλή» της Ν.Δ..!!!
********
Όμως ο «μεταβατικός Ηρακλής», ήδη από το Α' μάλιστα συνέδριο της Ν.Δ. το 1979 επί  Κωνσταντίνου Καραμανλή, διεγράφη από τον Εθνάρχη , αμφισβητώντας τον ριζοσπακτικό φιλελευθερισμό  ως ιδεολογική αξία και κυρίως και κυρίως κατηγορώντας τον Εθνάρχη ότι φτιάχνει ένα εξόχως Αρχηγικό κόμμα...!!!
********
Το δε μότο της προκύρηξης πού διένυμε ο Βαγγέλας είχε το διακριτικό τίτλο:
********
«Το Συνέδριο της Ν Δ. είναι μια πλαστογράφηση Δημοκρατικού Συνεδρίου»…
********
Μάλιστα, αυτός θέλει να γίνει Ηγέτης της ΝΔ, και παριστάνει, ότι... «δεν έφυγε ποτέ από το κόμμα» και συναγωνίζεται (ποιόν;) τον Αντώναρο σε δήθεν Καραμανλική πίστη...!!!
********
Γιά την ιστορία:
********
Ο Βαγγέλας από την διαγραφή του το 1979 από τον Εθνάρχη, επανέκαμψε στην ΝΔ το 1984 ως Υπ. στο Δικηγορικό Συλλογο με τον Νώντα Ζαφειρόπουλο και κατέλαβε τη προτελευταία θέση στη προτίμηση των συναδέλφων του, λαμβάνοντας 380 ψήφους σε...20 κάλπες...!!!
********
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στη 1η κάλπη πού ψήφισε ο πατέρας του και επηρέασε τους ηλικιωμένους φίλους του (ηλικιακα αριθμημένες οι κάλπες) πήρε 120 ψήφους τούς υπόλοιπους 260 τούς πήρε στις υπόλοιπες 19 κάλπες.
Δηλ, σέ κάθε κάλπη έπαιρνε, άντε... 14 ψήφους...!!!
********
Τέτοιο «αστέρι» ο Βαγγέλας, φάνηκε από τη πρώτη στιγμή  οτι  όντως θα «διαδραμάτιζε» ρόλο στη πολιτική.
********
Άν ο Μητσοτάκης δεν τον «φύτευε» Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ (όλα τα κομματικά αξιώματα με διορισμούς τα πήρε), σήμερα δεν τον γνώριζε κανένας.
********
Βαγγέλα , με όλο το σεβασμό ως Πρόεδρος της ΝΔ,- έστω και μεταβατικός-, «περαστικός» ή «άρτι αφιχθείς» ήσουνα στο Α΄ Συνέδριο της Χαλκιδικής, όταν καταφερόσουνα εναντιον του ΕΘΝΑΡΧΗ, ο οποίος καί τελικά σε...διέγραψε...;;;
         ----------------------------  

2 σχόλια:

  1. {{{ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΧΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΔΕΝ
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΗ
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!
    Ο χαβαλες ο αλητακος που ελεγε μαντιναδες ,ανεγδοτα
    Και εκανε πλακα ,εκανε ενα καλο ,ολαος της ΝΔ εγινε σοφοτερος πιο δυνατος πιο αποφασισμενος στις εκλογες οποτε γινουν θα παη πιο μαζικα πιο αποσιστικα
    Να στηλη τους δημαγωγους και οσοι με την στασι τους απειλησαν την ενοτητα του κομματος
    Ρε αλητακο τρεπομαι να ασχοληθω μαζισου που σε εφεραν σε ενα κομμα και δεν σεβαστηκες τιποτα που τρομαξες απο την προσελευσι του κοσμου και εκανες οτι εγινε ..Μερικα εκλογικα κεντρα δουλευε το συστιμα στο αγκιστρι στο εξωτερικο πορει καποιος να πη τα νουμερα;;;;;;
    ** Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΝ
    ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ !!!
    {{ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ,!! ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή