Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ και ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ «ΕΝΟΧΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΡΟΘΥΜΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ»και ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!!

«ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ» ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

Τι συναίνεση και σε ποιόν...;;;
Στον αλαλάζοντα Τσίπρα πού έλεγε:
«Η εμείς ή αυτοί»...!!!
«Η τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν»...!!!
Το παιχνίδι ήταν στημένο από καιρό, όταν κατάλαβαν ότι ο Τσίπρας δεν «ξέρει και δεν μπορεί» να Κυβερνήσει, «γονάτισε στα τέσσερα» στούς δανειστές, μας χρέωσε 90 δις  με  3ο Μνημόνιο και επιπροσθέτως εγκληματεί καθημερινώς με τις πολιτικές του (κορυφαία η ανακεφαλαιοποίηση  Τραπεζών), πού συνιστα πέραν των πολιτικών αλλά και Ποινικές Ευθύνες, αναζητούν τώρα, αποενοχοποίηση με...συναίνεση...!!!

Αναζήτησαν «παλλακίδες» της συναίνεσης, όπου βέβαια ή «προθυμία ενος Θεσμικού Διαμεσολαβητή» ήταν απαραίτητη γιά να δώσει κύρος και άλλοθι να συμμετάσχουν οι «παλακίδες», γιά να δώσουν το συγχωροχάρτι στον Τσίπρα.
*******
Βλέπετε, ότι από τους τέσσερις Υπ. Προέδρους της ΝΔ, μόνο ο Μεϊμαράκης εμφανίζεται πρόθυμος ('οπως εκπληρώσει τα αρχικά και προσυμφωνηθέντα σχέδια) στη συναίνεση, ενώ οι άλλοι τρείς... λαύροι εναντίον...!!!
********
Το ομολόγησε στην εκπομπή Χατζηνικολάου, ενώ σήμερα εξακολουθεί χωρίς ντροπή να «ποιεί την νήσσαν»... 
********
Ευτυχώς πού δεν είναι σήμερα Πρόεδρος της ΝΔ, --χάλασαν τα σχέδια-- γιατί σήμερα  θα θρηνούσαμε το τέλος του ιστορικού κόμματος πού ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
********
Άν θέλουν συναίνεση ας   «ζητήσει συγνώμη ο Τσίπρας από τον Ελληνικό λαό γιά την μεγαλύτερη απάτη του αιώνα πού διέπραξε υποσχόμενος τα πάντα στούς πάντες, κατηγορώντας συνάμα την Κυβέρνηση Σαμαρά για...δοσιλογισμό»...!!!
********
Πιό σωστή και γοητευτική η πρόταση Μάκη Βορίδη, πού βρίσκει απολύτως σύμφωνο και τον Άδωνι,«Ομολογείστε ότι είπατε ψέματα. Να παραιτηθεί η Kυβέρνηση και να σχηματιστεί νέα με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε»...!!!
********
Διαφορετικά:
********
Όπως έστρωσε ο Τσίπρας, ας... «κοιμηθεί»...!!!
         ----------------------------  

7 σχόλια:

  1. Αυτά πού γράφεις "πολιτικο σαφάρι" καλά κάνεις γιά να τα ξέρουν οι οπαδοί της ΝΔ, όταν πάνε να εκλέξουν πρόεδρο του κόμματος. Μακρυά από Μειμαράκη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να λύσει μόνος του ο Τσίπρας το ασφαλιστικό πούν έλεγε "ότι με ένα νόμο και ένα αρθρο θα καταργήσει το μνημόνιο''. Με αυτή την απάτη δεν ψηφίστηκε και έγινε πρωθυπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ, δεν έπρεπε να πάει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών έπρεπε να πεί το "οχι" πού λέει ο Μάκης Βορίδης γιά να στείλει μήνυμα και στίγμα διαφοροποίησης στη κοινωνία και στο κόσμο για να ταρακουνηθούν και να καταλάβουν τι έγκλημα έκαναν όταν ψήφισαν...Τσίπρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πλακιωτάκης πάει στο συμβούλιο για να ακούσει.!
    Τρίχες! Πάλι καλά που δεν πάει ο Μειμαράκης γιά να συναινέση με την υψηλή "θεσμική ευλογία"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θανάση γνωριζόμαστε από τα παλιά, θα έμαθες ότι ένας από τους 16 με τα πλαστά πτυχία πού διοριστήκανε στη βουλή είναι και μία ιδιαιτέρα προέδρου κόμματος πού δεν μπόρεσε να μπεί στη βουλή. Εσύ δε ξέρεις τίποτα;
    Ξέρεις, ξέρεις, γιατί δεν το γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. {{{ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ }} ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ !!ΠΛΑΚΟΥΛΑ ΕΚΑΝΕ ,ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΕΛΕΓΕ ,!
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΟΒΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΖΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ !! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΚΡΗΤΙΚΑΚΗ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ,,,!
    ** ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Η Ν Δ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ !!
    ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΗ !!
    ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑΓΡΑΨΗΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΗ Η ΔΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΔ ,,ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΠΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ ΑΠΟ 1821 ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ' ΤΗ ΞΑΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΚΑΙ ΩΣ ΣΗΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάστε τι είπε το "δεκανίκι" του Τσίπρα ο Υπ. πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης:

    «Στην παρούσα φάση απαιτείται να βρούμε ένα κοινό σημείο συνεννόησης. Και προσέξτε, διότι πολλοί αυτό το παραφράζουν και εννοούν την «συνεννόηση» ως «συνεργασία» η ως «πρόσωπα». Και λένε πολλοί «να φύγει ο Τσίπρας». Το πρόσωπο είναι το πρόβλημα ή η πολιτική που ακολουθούμε; Εάν συμφωνήσουμε στις πολιτικές εγώ είμαι από αυτούς που θα υποστηρίξουν μεταρρυθμιστικές αλλαγές που πιστεύω».
    Δηλ, ζητάει να παραμείνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός και να του παρέχει συναίνεση. Να γίνει η ΝΔ περίπτερο αρκεί να είναι αυτός αρχηγός. Μπράβο Βαγγέλα έχεις "μεγάλα όνειρα" γιά εμάς τους οπαδούς.! ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ...ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή