Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΚΡΑ-ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ και «ΣΕΡΙ» ΓΚΑΦΕΣ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΛΕΣΒΟΣ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ…;;;

Ο Τσίπρας και η Αριστερά εν γένει «ξέρει τι δεν είναι, αλλά δεν ξέρει τι…είναι»…!!!
Ο «κακή τη μοίρα» Πρωθυπουργός της Ελλάδος, στη νέα «τουρνέ» του στο Αιγαίο (όχι ευτυχώς αυτή τη φορά με το κότερο του εμφυτευτή μαλλιών), μας αποκάλυψε νέες πτυχές του χαρακτήρα του, της υποτιθέμενης  ικανοτητός του να Κυβερνά τον τόπο –αλίμονο όμως—και της ανιδεότητας-ασχετοσύνης-αγραμματοσύνης  από την οποία διέπεται.

*-- Κατ’ αρχάς, στη Βουλή τη περασμένη Παρασκευή έκανε «σολοικισμό» άνευ προηγουμένου αποδεικνύοντας ότι δεν ξέρει τη Γραμματική της Ελληνικής γλώσσας, όταν πρό των έκπληκτων Βουλευτών είπε:
 «Δεν κάναμε δηλώσεις που… εκτίθουν τη Χώρα»…!!!
********
*-- Σε συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν, τον αποκάλεσε βάφτιζοντάς τον… «Υπουργό Εξωτερικών του… Βερολίνου»…!!!
********
*-- Σήμερα παρόντος του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς,είπε:
«Ήρθαμε να δούμε την πραγματική, σκληρή εικόνα που αντιμετωπίζει καθημερινά η Μυτιλήνη, η… Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδος»…!!!
********
Προφανώς δεν ξέρει ότι η Μυτιλήνη είναι Πρωτεύουσα της Λέσβου και όχι ξεχωριστό νησί του Αιγαίου.
********
Για αυτό και το τραγούδι λέει:
********
«Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη» και ΟΧΙ «άλλος για… Λέσβο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη»…!!!
********
*-- Αλλά προσέξτε και πόσο «κουβαρντάς και κιμπάρης» είναι ο Πρωθυπουργός μας.
********
Ένα πιτσιρίκι από το Αφγανιστάν το οποίο το είχε πάρει από το χέρι ο Σούλτς και τον συνόδευε, την ώρα του αποχωρισμού, ό πιτσιρικάς τού ζήτησε λεφτά.
********
Άμέσως ο Τσίπρας έσπευσε να αποτρέψει τον πιτσιρικά λεγοντάς του.
********
«Μη του ζητάς γιατί δεν θα σού δώσει και εγώ του ζητάω και δεν μού… δίνει»…!!!
*******
Χιούμορ από τον Αλέξη, τον φιλόστοργο κήρυκα των μεταναστευτικών ορδών, πού αντί να βάλει το χέρι του στη τσέπη δίνοντας έστω 5 ευρώ στον μετανάστη πιτσιρικά, τον παρομοίωσε με τον εαυτόν του, πού ως Πρωθυπουργός ζητάει από εκείνους πού μέχρι χθές έβριζε δανεικά σε δις για την Ελλάδα και όχι ένα 5άευρο για ένα σάντουιτς, πού αντιστοιχεί στο μεσημεριανό του φαγητό.
********
Τόσο τσιγκούνης πού έστω για λόγους ανθρώπινης αξιοπρέπειας, συμπόνιας, έτσι να  δείξει στο Σουλτς ότι σαν Πρωθυπουργός βάζει και αυτός το χέρι του στη τσέπη και συμμερίζεται στη πράξη το πόνο των μεταναστών και ΟΧΙ να κάνει εκκλήσεις και παραινέσεις στους φτωχούς κατοίκους των Νησιών να δίνουν βοήθεια στους μετανάστες και μετά να τους συγχαίρει για την φιλοτιμία τους όταν αυτός δεν δίνει το παράδειγμα και είναι ο κατ΄εξοχήν…αφιλότιμος…!!! 
********
Ποιος τον έμαθε να είναι τόσο «κουβαρντάς και κιμπάρης», μάλλον ο πατέρας του και παππούς των παιδιών του ο «μπάρμπα στούμπος», ο Φλαμπουράρης, άλλος ψωμοδότης και αυτός πού τον έκανε Υπουργό ο Τσίπρας και κανείς δεν ξέρει τι κάνει και τι αρμοδιότητες έχει…
********
Ξέρει όμως να χρωστάει και εκμεταλλευόμενος τη θέση του να ελπίζει και σε… δικαστική απαλλαγή…!!!
********
«Τσουρούτικα—μισανθρωπάκια» της Τσιπροαριστεράς, γεννημένα με...εγκεφαλικό…!!!    
            ----------------------     

6 σχόλια:

  1. ** Αρμοδιοτητες Και αποστολη εχουν και εντολες εχουν παρη απο τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!! Δεν γνωριζουν ποτε θα αποτελιωσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ!! Δεν θα μεινη τιποτα στη θεσι του !! Εχουν και υποστηρικτες
    Το βαγγελακη!! Ολο το παπαδαριο!!!
    ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙ Τα συντροφια ξερουν και μπορουν να καλυπτη τα λαθη τους Υπαρχουν Ελληνες που πιστευουν οτι το τριτο μνυμονιο το υπεγραψε ο σαμαρας !!
    ΤΗ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ;;ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΗ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xαζοχαρούμενος αριστερός πρωθυπουργος, σαν χάνος, όλο χαρά και βλακείες γεμάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέτος το καλοκαίρι ο Τσίπρας με τη Περιστέρα δεν θα πάνε μαζί Σούνιο γιά διακοπές, θα πάνε ξεχωριστά. Ο Τσίπρας στη Μυτιλήνη και η Περιστέρα στη Λέσβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Tσίπρας άν δε έχει πάθει εγκεφαλικο με τις κουταμάρες πού ασύστολα και αβίαστα λέει, θα πρέπει νε έχει υποστεί αλλοίωση και διαταραχή τού εγκεφάλου, όταν έγινε πρωθυπουργός, με τη περιφρόνηση και απαξία πού εισπράτει από τους Ευρωπαίους ομολόγους του.
    Πρώτα για το φράχτη του Έβρου ότι είναι "ντροπή και πρέπει να ξηλωθεί", σήμερα λέει ότι "η ιδέα να πέσει ο φράχτης είναι κάποιων πού δεν... γνωρίζουν"...!!!
    Το παιδάκι να πάει γρήγορα γιά αξονική τομογραφία στον εγκέφαλο ή γιά ψυχοθεραπεία στο Δαφνί!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ζητειται σακακι διπλοσταυροκουμπωτο...χαχαχαχαχαχαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια επικηνδυνη κυβερνησι Και μια Ανευθηνη Αντπολιτευση !!!
    Ερωτημα περιμενη κατι καλο Η πατριδα ,,οι Ελληνες ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !!!!
    ΑΝΠεριμενης απο παχυδερμα να παθουν κατι ,,
    Στη βουλη ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ Διαβσζη ...
    Σε παρακαλω γραψε ποιος ηταν ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή