Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ...;;;: ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ... ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ και... Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ...!!!

Τραγέλαφος, τύπου καθεστώτος Β.Κορέας στο Κυβερνητικό Τσιπροστρατόπεδο...
Εχει αρκετές ημέρες να εμφανιστεί ο Τσίπρας στο...  γραφείο του...!!!
Εγιναν συσκέψεις χωρίς την παρουσία του και ρώτησα την Κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη πού είναι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 
Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα; Πώς θα περάσει την Πρωτοχρονιά; 
Ομολογώ ότι η απάντησή της με ξένισε και σας τη μεταφέρω όπως ακριβώς μου την είπε:
«Εδώ και τρεις ημέρες είναι... κρυμμένος και ξεκουράζεται. Κοιμάται.
Εχει ανάγκη από ξεκούραση. Τον περιμένει αρκετή δουλειά». 
Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: 
********
«Το ίδιο κάνω και εγώ στην Αρτα». 
Οχι ακριβώς, όπως έμαθα, γιατί βγήκε σε τοπικά ΜΜΕ, έβγαλε ένα-δύο ανακοινώσεις από την Αρτα.
********
Αυτά πληροφορούμεθα σήμερα από τον Βηματοδότη.
********
Προφανώς ο Πρωθυπουργός Τσίπρας, καίτοι νέος σε ηλικία είναι ασθενικός οργανισμός και δεν αντέχει τη δουλειά, όπως άλλωστε όλοι οι Αριστεροί.
********
Βέβαια, δεν υπάρχει εβδομάδα πού να μη είναι άρρωστος και να μην πάσχει από κάτι...
********
Άντε τώρα αυτό το ασθενικό ανθρωπάκι --πέραν των άλλων εγγενών ελατωμματικών του αδυναμιών---πού στερείται από αντοχές να διαχειρισθεί υπό τις παρούσες κρίσιμες περιστάσεις την τύχη ενός... λαού και έθνους...!!!
********
Πού είσαι Αντώνη Σαμαρά πού ξημεροβραδιαζόσουνα στο Μαξίμου  από τις 7.οο το πρωϊ έως τις 12.οο το βράδυ και την νύχτα ξύπναγες 2-3 φορές τον Στουρνάρα γιά οδηγίες...
********
Άντε τώρα να κάνεις σύγκριση, τα σκατά με την...κολώνια...!!!
           --------------------

9 σχόλια:

  1. Τεμπέλης και αρρωστιάρης ο Τσίπρας, η Ελλάδα από πρωθυπουργό...σώθηκε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα ονομαστεί η οδός πού είναι το σπίτι του σαν οδός "αναπαύσεως"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *** ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΗ ***
    {{ Η κυβερνήση καί ο Πρωθύπουργος της χώρας να περιμενη τις εσωκ εκλογες της αντιπόλιτευσις Ν Δ να παρακαλα να ψηφηστη ο φιλος του ''για να κανουν κυβερνηση συνεργασιας οπως ζητουσε ο βαγγελης !!
    ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!,
    Που καταντησαν το κομμα αφου το διαλύσανε παρουσιασθηκαν ξαφνικα οι ιδιοκτητες για να παρουν τα ενοικια '' Να το μαθουν καλα !!!
    Η ΝΔ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ *Ρε μουγγε ρε μπουλι λιγο σεβασμο στον εθναρχη εγκλήματια αναγκασες την αμερικη να τα βρη με την αριστερα , και ηαριστερα το πιο υπακουω κομμα του αλεξη και εσυ βαζης τα εξαπτεριγα και ολο τον κομματικο μηχανισμο υπερ του ''καραμανληκου '' βαγγελα το παιδι του Μητσοτακη ,την ευχη πηγε να παρη ,αλλα ειχε προκυψη κυριακος μαλωσε με την Ντορα και βρεθηκε στο νοσοκομειο ??για να μην ξεχναμε ''ξαφνικα δεξιος ο βαγγελας που τον διεγραψε ο εθναρχης !!
    ΝΔΤΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΩΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΜΝΗΜΩΝ ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΣΑΝΟ !!
    Ορθωσε το αναστημα σου μην αφησης να σε ντροπιασουν αλλο μην σου υποτημα την νοημοσυνη ο αντωναρος και ο ευριπιδης ''στοιχιματιζω και η Ντορα το ντορακη θα παρη θεση για χαρη της ενοτητας υπερ του βαγγελακη ''και τα αποτελεσματα οχι τεσσερες μερες για να φτασουν ση Συγγρου χρειασθουν περισοτερες θα ξαναπανε με γαιδουρι σημερα που υπαρχη το ιντερνετ '''
    Ν ΔΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΝΑ Ο ΠΑΚΗΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ******
    ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΗΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ Γ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ !! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ †††

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Τσίπρας εκτός από ασθενικό οργανισμό, έχει και ψυχολογικά προβλήματα από τις κωλοτούμπες και γιά αυτό βγάζει στο στόμα έρπη και ληχείνες. Περαστικά του γιά να πεί το μεγάλο και αριστερό "όχι" στη Μέρκελ και στον Σόϊμπλε και μετά καλή "ανάπαυση" μαζί με τα ραδίκια ανάποδα στην οδό..."αναπαύσεως"!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΟΥΛΟΤΗ ΦΥΛΗ !,!
    ΣΕ Κ
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ !! Η
    ΜΗΜ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΠΟΝΤΑΝΤΑΡΟΥΝ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o Τσίπρας βγήκε ψεύτης αλλά η πλειοψηφία του πληθυσμού εξακολουθεί να μισεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Και δικαίως γιατί μπορούσαν να είχαν φτιάξει μια καλλίτερη Ελλάδα. Μην νομίζετε ότι ο κόσμος είναι αμοιβάδα και θα συγχωρέσει εύκολα τα παλιά κόμματα. -
    Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν (Πλάτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, και λοιπόν το γεγονός ότι Πασοκ και ΝΔ, έκαναν λάθη στη διακυβέρνηση του τόπου ακυρώνει Τσίπρα και Σύριζα ως τούς πλέον μεγαλύτερους ψεύτες-κωλοτούμπες από συστάσεως Ελληνικού κράτους και αθωώνει αυτούς και όσους τους ψήφισαν γιά την απίστευτη γελοιότητά τους; 'Άλλο λάθη, άλλο συμβατικά ψέμματα και άλλο καταιγίδα τσιπραριστερής απάτης.! Άλλοθι για την ηλθιότητα και ανοησία
    δεν υπάρχει... Δεν υπάρχει τέτοιας έκτασης προηγούμενο!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν είμαι Συριζαίος αγαπητέ συνομιλητή. Φίλε η ΝΔούλα και το ΠΑΣΟΚ μας κουβάλησαν τον Αλέξη, τα στελέχη της ΝΔ έσπρωξαν τον απελπισμένο κόσμο στο Τσίπρα. Αν ο κόσμος είχε σχετική θετική εικόνα για τη ΝΔ, αυτή θα είχε ξεπεράσει το 40% στα γκαλοπ. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει, έχει όμως απέναντι τη πλέον απαξιωμένη και αντιπαθητική αντιπολίτευση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. Έγιναν τραγικά λάθη μετά το 1981, ο Τσίπρας τα έκανε χάλια αλλά ο μέσος πολίτης ξέρει με τι έχει να κάνει όσο αφορά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή