Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΚΟΠΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ «ΕΑΥΤΟΥΣ και ΑΛΛΗΛΟΥΣ», ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ...ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ...!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΟΥ «ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ» ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΒΟΥΤΣΗ και ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Παραλήρημα ευχών και απίθανων-γραφικών  χαριεντισμών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και «Θεσμικό Διαμεσολαβητή»  της συναίνεσης Προκόπη Παυλόπουλο, σε Τσίπρα-Βούτση και Κυβέρνηση Συριζα, πού θυμίζουν κοινοτάρχες διορισμένους από απολυταρχικά καθεστώτα.
Σκηνικό «βλαχοδημαρχιάς»  στο Προεδρικό Μέγαρο ανήμερα τη Πρωτοχρονιά, όπου το πρόσφατο «ειδύλιο» Προκόπη-Τσίπρα πού κατέληξε σε «γάμου κοινωνία»,

με την αναπάντεχη, --πλήν όμως πλήρως εξηγήσιμη-- ανάδειξη Προκόπη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, άφησε και σημεία απαράδεκτης θεσμικής εκτροπής και μάλιστα με θέαμα καταγέλαστο. 
*******
Ο Τσίπρας περιβεβλημένος με το κουστουμάκι του, το βάδισμα της βλαχιάς και το χαζοχαρούμενο ύφος της αμηχανίας πλησιάζει τον Προεδρο Προκόπη και διεξάγεται ο εξής διάλογος...
Προκόπης:
«Του χρόνου θα φορέσεις γραβάτα γιατί θα έχουμε βγει από το... Μνημόνιο»...!!! 
Τσίπρας:
«Εγώ έβαλα τον πήχη ψηλά στην πενταετία. Εσύ θα είσαι... τότε»...!!!! 
********
Μόνοι τους έβγαλαν το συμπέρασμα ότι τόσο καλά Κυβερνούν πού τού χρόνου θα έχουμε βγεί από το μνημόνιο και μάλιστα ο Τσίπρας θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές οπότε στην πενταετία πού θα γίνουν εκλογές γιά ανάδειξη Προέδρου δημοκρατίας, θα έχει 180 Βουλευτές και θα τον... ξανακάνει Πρόεδρο...!!!
*******
Ούτε παιδάκια στο Δημοτικό δεν λένε τέτοιες κουταμάρες, μόνο κάτι γιδοβλαχοδήμαρχοι διορισμένοι σε όρη και βουνά ονειρεύονται εφ΄όρου ζωής εξουσία και φαγοπότι...
********
Επαίνεσε ο Προκόπης σε δημόσια θέα και τον Βούτση --όχι για τον διαχωρισμό ληστείας-απαλλοτρίωσης, πού αφορούσε τον γιό του--, αλλά εκφράζοντας τον θαυμασμό του λέγοντας το αμίμητο: 
********
«Μπράβο που ξανάφτιαξες τη Βουλή που ξέραμε»...
********
Σκεφθείτε τι λένε μεταξύ τους στο τηλέφωνο και πως ο Πρόεδρος και με τι λόγια θα εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον Τσίπρα πού τον ανέβασε από το πουθενά στο ύπατο αξίωμα, με μεσολαβητή τον Παπαγγελόπουλο, πού αμείφθηκε και αυτός με  Υπουργείο, σε αριστερή Κυβέρνηση καίτοι γνωστός καρα-Δεξιός στον Νομικό κόσμο...!!!
********
Τώρα ετοιμάζουν και την άλωση της ΝΔ όπου σε περίπτωση πού εκλεγεί ο Μεϊμαράκης, με την μεσαιοχωρίτικη πολιτική και σεσημασμένη συναίνεση να γίνει και ο λαός της ΝΔ δεκανίκι   «τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενοι» (Καραμανλή-Αντώναρου-Στυλιανίδη).
********
Ντροπή και αίσχος γιά το μεγάλο Εθνικό κόμμα...!!!
********
Θα το καταλάβει την άλλη Κυριακή ο υπέροχος, πλήν όμως... ανυποψίαστος λαός της...;;; 
           ------------------------

12 σχόλια:

  1. Ευτυχώς πού υπάρχει το Politiko safari, Δεξί X-Trem, antinews, γιά τους οπαδούς της ΝΔ, για να ενημερώνονται σωστά. Μπράβο συνεχίστε έτσι αξίζουμε την αλήθεια και το σωστό πολιτικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. {{ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ }}} ** ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ***
    ΑΛΕΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ''ΡΕ ΠΑΚΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΙΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΓΓΟΝΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΕ ΘΕΣΙ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 'ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ !!ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΚΟΡΕΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΗ ΕΚΤΕΛΗΤΑΙ..
    ΒΑΡΑΤΕΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙΝΑΩ !!!!
    ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΗ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ''' ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ;; ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ;;; ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΗ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ !!!
    ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2016 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕ ΔΕΞΙΕ'' ''ΒΑΓΓΕΛΑ ''
    Ο ΝΔΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΗ ΣΑΝΟ ΑΝ ΤΡΩΗ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ,''ΒΑΓΓΕΛΑ ''ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΕΞΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ''ΔΕΞΙΟΥ'' ΚΩΣΤΑΚΗ , Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ''ΒΑΓΓΕΛΑ'' ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΓΕΝΑΡΗ ΤΕΛΙΩΝΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!
    {{ ΡΕ ΤΟΜΑΡΗ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΦΥΛΗ
    ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ !, ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΤΣΑ}}}}} ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες τώρα αρχίζουν να βάζουν μυαλό και σε δημοσκόπηση της Καπα Reasearch που δημοσιεύει το Βημα αναγνωρίζουν στην ερώτηση για το ποιος έχει διαχειριστεί καλύτερα την κρίση, οι πολίτες απαντούν η Κυβέρνηση Σαμαρά (20,9%) με δεύτερη την Κυβέρνηση Τσίπρα (17,7%).!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
  4. Ρε ΒΑΓΓΕΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ''' Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΡΕΖΙΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ '' ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΗΣ ΤΗ Ν Δ;; ΣΕ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΧΑΜΑ ,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαριτη,δεν φτανει που εισαι ανορθόγραφος,βριζεις και από πανω.Για προσγειωσου λιγο!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΠΟΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    4. Εκανα λάθος που απάντησα αν σε πείραξε μόνο οτι δέν ξέρω να γράφω η αδερφο προκαλη ασεμ τηλ και ηρθα

      Διαγραφή
  5. ** ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΣΙΜΠΑΓΕ ***
    ** ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ Η ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ''ΕΣΥ ΝΔΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗ ΘΑ ΨΗΦΗΣΗΣ ΣΚΕΨΟΥ:;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανείς δεν πρέπει να ψηφίσει Μειμαράκη,για πολλούς λόγους,Μητσοτάκη λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή