Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

O ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ «ΒΛΑΚΑ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ...!!!

«it's application... stupid»...!!! 
(ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ...ΒΛΑΚΑ...!!!)

Αναπάντεχη ντροπή, ξευτίλα, και διασυρμό υπέστη ο Τσίπρας από τον Σοϊμπλε, όταν στο πάνελ του Νταβός, τον αποκάλεσε...βλάκα...!!!
Ο Σόιμπλε, απευθυνόμενος στον  Τσίπρα, και μιλώντας για τη συμφωνία Ελλάδας-δανειστών, είπε ότι «υπάρχουν συμφωνίες αλλά δεν γίνονται... σεβαστές»...
Μάλιστα δε γιά να δώσει έμφαση --μπάς και ο Τσίπρας δεν το καταλάβει με τη πρώτη--, του είπε: 
«Είναι η εφαρμογή βλάκα», σε κανονική μετάφραση του «it's application... stupid».

Δόξα τω Θεώ, ευχόμαστε η βρισιά και η ξεφτίλα να μη αφορά και όσους τον ψήφισαν, ελπίζοντας ότι θα έδιωχνε τη τρόϊκα και με ένα νόμο θα καταργούσε το... μνημόνιο...!!!
********
Και ας λέει το Πυθαγόρειο αξίωμα:
********
Τα πρός τρίτον ίσα είναι και αλλήλοις...ίσα...!!!
          -----------------------    

8 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ !ΒΛΑΚΑ ,ΗΛΗΘΙΟ ,ΑΝΟΗΤΕ , !! ΒΡΕ ΓΕΡΜΑΝΕ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ,''ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑ ΒΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟΝ ,, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕΣ ΓΕΡΜΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ !!!
    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΗ !
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ :: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,''ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ '''ΣΗΜΕΡΑ ::ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΗ ΚΑΙ ΑΤΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ Γ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΗΛΗΘΙΟ,ΑΝΟΗΤΕ ΒΛΑΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΑΟ ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΖΗΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως παρά το σάλο και τη διεθνή ξεφτίλα του ο Τσίπρας από την φαρμακερή ατάκα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στο Νταβός δε... κατάλαβε τίποτα.!
    Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός δεν θεωρεί προσβλητικό το καρφί Σόιμπλε «είναι η εφαρμογή ανόητε».
    Οι αριστεροί είναι τόσο εξευτελισμένοι πού όταν τους φτύνεις κατάμουτρα νομίζουν ότι ψιχαλίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δε κατάλαβε το διεθνές ρεντίκολο, ο Τσίπρας!
    Ότι το stupid σημαίνει βλάκας; Πιό βλάκας το απαγορεύει και η Αστυνομία...
    "Ωραίο" Πρωθυπουργό έχουμε, ιδιαίτερα για διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και για έξοδο από τη κρίση. Συμπαθείς και περιζήτητοι οι βλάκες γιά να σπάς πλάκα αλλά όχι και γιά... πρωθυπουργοί...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχουμε μια κυβέρνηση πολιτικής κατάντιας (της οποίας το μόνο …επίτευγμα είναι ότι πρόκειται για την πιο ανίκανη κυβέρνηση του νεότερου ελληνισμού!) κι ένα πολιτικό σύστημα σαθρό από την κορυφή ως τα νύχια.
    ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ (ΣΟΛΩΜΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κότα" λευκή και λυράτη ο Τσίπρας μπροστά στην εξωφρενική προσβολή του Σόϊμπλε στο προσωπό του. Τέτοιο ξεφτίλα πρωθυπουργό δεν είχε ποτέ η Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γάτα ο Σορος πού ήταν στο Νταβός μίλησε στο Bloomberg και είπε γιά τα "αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του Τσίπρα" όταν ο Σόϊμπλε τον είπε...ανόητο!. Το στήσανε και το γελοιοποιήσανε το βλαχαντερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί.. Εκεί.. στην Ωμέγα Εθνική!!!!! χωρίς αντιπάλους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή