Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΥΣ-ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ - ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ, (ΠΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ), και ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ «ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ...!!!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΙΛΑ-ΒΑΡΩΝΙΕΣ και «ΓΑΜΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ» ΜΕ ΤΟΝ...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

Βέβαια σε μία περηφανή νίκη δεν αρκεί μόνο ο λαός, είναι άκρως απαραίτητο να τον εμπνέει και ο ηγέτης και ο Κυριάκος με τις πολιτικές του τοποθετήσεις, τις φρέσκιες ιδέες  και την συνθετική του δύναμη, τα κατάφερε.
Μεγάλη η συμβολή του μαχητή  Άδωνι πού ξέρει να κερδίζει μάχες, όπως και του Τζιτζικώστα πού ξέρει να επικοινωνεί με την κοινωνία,

αφού σε Λεκανοπέδιο Αττικής και Κεντρική Μακεδονία, έφεραν το πένθος στους τυμβωρύχους του Καραμανλισμού.
********
Ένας «εσμός» άχρηστων,  ανικάνων και μισθοσυντήρητων στελεχών εσιτίζοντο από την δήθεν ιδεολογία τού αείμνηστου Κ.Καραμανλή, το όνομα τού οποίου διέσυραν, αφού τον εκμεταλευόντουσαν χυδαία και ασύστολα, προκειμένου να εξασφαλίζουν χρήμα και εξουσία.
********
Δεν έκαναν ποτέ ανανέωση, έτρεμαν την εισδοχή νέων στελεχών φοβούμενοι τη σύγκριση και εντεύθεν την δική τους... αποστρατεία...!!!
********
Ένα αποκρουστικό κομματικό σύστημα  καμαρίλας, πού προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά και οικονομικά έφθασε στο έσχατο σημείο να «συνεργασθεί» με το φθονερό σύστημα Τσίπρα, ξεπουλώντας όχι μόνο την ιδεολογία της παράταξης αλλά στέλνοντας στον καιάδα τούς καταταλαιπωρημένους οπαδούς της Ν.Δ...
********
Σύστημα Καραμανλή- Τσίπρα, με δημοσιογραφικά σαπρόφυτα π.χ. τύπου Κουρή-Χατζηνικολάου-Τράγκα,  σήμερα πνέουν τα λοίσθια και πενθούντες σαν πρώτη είδηση είχαν τον θάνατο  του Άγγλου μουσικού... David Bowie...!!!
********
Μάλιστα σήμερα ο Χατζηνικολάου, προεξοφλώντας την νίκη Μεϊμαράκη τον έχει καλεσμένο, γιά να πανηγυρίσουν μαζί με το σύστημα Τσίπρα, (μόνο 25 εκατ. χρωστάει στις Τράπεζες ο Χατζηνικολάου σε μόνο τρία χρόνια λειτουργίας), το ανεκδιήγητο, αποκρουστικό  και «σεσημασμένο»   γαμικό σύμφωνο ή σύμφωνο συμβίωσης Πάκη-Καραμανλή-Τσίπρα-Μεϊμαράκη.
*********
Μη ξεχνάμε ότι ο π. Καραμανλικός και ήδη Υπουργός της Τσιπροαριστεράς Παπαγγελόπουλος, πολυ μα πάρα πολύ άνθρωπος του Πάκη, είχε αναγορεύσει τον Τσίπρα ως...Εθνάρχη...!!!
********
Θρηνεί, ο μέχρι χθές βασικός μέτοχος της παράταξης, θρηνεί ο Τσίπρας, θρηνεί ο Καμμένος, θρηνεί ο «Θεσμικός Διαμεσολαβητής», του γαμικού συμφώνου, πανηγυρίζει όμως ο ανυποχώρητος λαός της ΝΔ, πού ψήφισε Κυριάκο, πού είχε το θάρρος τη πρόνοια, τον καθαρό και αταλάντευτο πολιτικο λόγο, με επιχειρήματα να μην τον ψηφίσει για... Πρόεδρο Δημοκρατίας...!!!
                  -------------------

19 σχόλια:

  1. νικητής και ο Σαμαράς όπως και ο Μπουμπούκος με τον Τζιτζικώστα. Ο νέος αρχηγός θα χρειαστεί να κάνει ασκήσεις ισορροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κυριος τατσοπουλος ειπε αλλο μερικοι που κανανε το κουνελι και δεν πηγανε..αυτα τα κουνελια που κρυφτηκανε στις τρυπες τους και δεν πηγανε να ψηφισουνε.....
    ναααααααα η τρυπα τους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον ποναει η τρυπα απο την νικη Σαμαρα και τον ενταφιασμο της κλικας Καραμανλη Τσιπρα;

      Διαγραφή
  3. {{ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ }}}
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΘΕΛΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΜΙΚΡΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 200 ΧΙΛ !ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ''ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ !!
    {{ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΙ}}
    {{ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ }}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετυχατε διανα με το Δρακουλακι διπλα του ο Τσιπρας θα μοιαζει αγγελος
    Νεοδημοκρατες την πατησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε πονάει ο Μητσοτάκης σε καταλαβαίνω, σιγά-σιγά χωρίς να νιώθεις το πόνο θα συνηθίσεις.
    Περαστικά σου.
    Στην άλλη ζωή θα σε φωνάξουμε σαν ειδικό στη πολιτική να μας... σώσεις.!
    Κοίτα όμως πρώτα να σώσεις τον εαυτόν σου...
    Καί πάλι περαστικά και καλό σου ύπνο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχάς εγώ δεν βρίζω. τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για το νέο αρχηγό. έχει πολλές φάτσες η ΝΔουλα που δεν τις θέλουν οι πρώην ΝΔ, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και .. διπλάσιοι από τους νυν. πρέπει να διώξει πολλά άτομα ο προϊστάμενος σας για να ξανατσιμπήσει κανένα ψηφοφόρο η ΝΔ. πήγαινε σε ένα καφενείο και ρώτα τους θαμώνες για τις φάτσες ορισμένων που πανηγύριζαν για το νέο αρχηγό.. ρώτα τους για το πόσο αγαπάνε τον πρώην πρωθυπουργό... αν μου βρεις έστω και έναν, να σου δώσω κατοστάρικο.. κανένας δεν κάνει μεγαλύτερη ζημιά στη ΝΔούλα από ότι οι βουλευτές και τα στελέχη της. Ναι θα πρέπει να σώσουμε όλοι τον εαυτό μας, εκατομμύρια Έλληνες από το οικονομικό χάος για το οποίο όμως δεν ευθύνεται μόνο ο Τσίπρας αλλά και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. Μας κοροϊδεύατε φίλε, δεν μπορεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να μην ήξεραν ότι τα οικονομικά του κράτους πάνε κατά διαόλου. Μην υποτιμάς ποτέ το μίσος του μέσου ψηφοφόρου φίλε μου. Ο κόσμος τους βαρέθηκε όλους. αν ο νέος αρχηγός νομίζει ότι με τον Μαντούβαλο και το Μουρούτη θα πάει η ΝΔ στο 40%, μάλλον δεν έχει υπολογίσει σωστά τις πιθανότητες... απάντα αν θες, ήρεμα μιλάμε. δυστηχώς φίλε είναι παρά πολλοί αυτοί που δεν συμπαθούν το Σαμαρά και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των σαμαρικών, δεν βλέπω να αλλάζει δραστικά το κλίμα. Καλό ύπνο και σε σένα φίλε. Και προπαντός καλή προσγείωση στη πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    2. τη φώτο του Γεωργιάδη της Κέρκυρας στα πανηγύρια του Κυριάκου την είδες; θυμάσαι τι είχε πει για τη Μακεδονία; υποθέτω ότι προσδιορίζεσαι για δεξιός.. τώρα να δούμε το πόσο καλά η σαμαρική συνιστώσα που ανέβασε τον Μητσοτάκη στη προεδρία θα αντέξει ένα γάμο με απόψεις σαν του Γεωργιάδη της Κέρκυρας... Καλόν ύπνον φίλε..

      Διαγραφή
  6. Admin..για πες μας εαν ο Κυριακος υπηρετησε φανταρος οπως ολα τα ελληνοπουλα την *μαμα* πατριδα...μην τα παιρνεις ολα ετοιμα οπως σου τα σερβιρουν...για ψαξε...για ψαξε...to be continued.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φουκαράδες τόσο πολύ πονάτε; Κοιτάχτε ρε τα χάλια σας και το δικό σας σπίτι, και μη προδίδετε τα χιλιάδες κόμπλεξ πού σας βασανίζουν. Αλίμονο ανθρωπάκια σαν και σας να πείτε καλή κουβέντα γιά την ΝΔ. Σιγά-σιγά θα συνηθίσετε το πόνο. Περαστικά καί καλή αυτοεξυπηρέτηση στα ονειρά σας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ** Ανωνυμε 7.47. Αυτή η παράταξι που σήμερα λεγετε ΝΔ ειναι καταδικασμένη να σώζη την χώρα απο τις σταχτες που αφησαν δυο εμφηλιοι πολεμοι που δημιουργησαν οι σημερινοι του αλεξη ,και μην νομισης οτι αλλαξαν παραμενουν οι ιδιοι 'βελουχιωτης ,Λενιν να βολεψουν τους δικους τους και λαος ας ψαχνη τα σκουπιδια για αυτους δεν υπαρχη κριση ;;;
    Σε ενα εχεις δικιο οτι μερικοι στη ΝΔ εκαναν πολυ χειροτερα απο οτι λες ***
    Αλλα ενα να μαθουμε ολοι να διαβαζουμε σωστη ιστορια ηιστορια του καθενος που μιλα απο θεσι '' και για να βαλουμε μυαλο επρεπε να τρυπηση το βαρελι να φτασουμε στον πατο !! ΥΓ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξεχειλίζουν οι καλές κουβέντες για τη ΝΔ φίλε 9-04 για αυτό τη κέρδισε ΜΕ ΑΝΕΣΗ ένας αποδεδειγμένα ανίκανος και ψεύτης το Σεπτέμβριο. Φίλε ο Τσίπρας κυβερνά επειδή ο κόσμος δεν γουστάρει τις φάτσες σας, είναι τόσο απλό και δεν μπορείς να το κατανοήσεις.. Από τη στιγμή που ήρθε ο ΕΝΦΙΑ και το μνημόνιο ο κόσμος θύμωσε, θεωρούν ότι ο Τσίπρας τα έκανε μαντάρα αλλά φταίνε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που φτάσαμε εδώ. Καλή αυτοεξυπηρέτηση και στα όνειρα για .. μαζική ΝΔ. Με μπροστάρη το θεό Μαντούβαλο.. Καραβιές απο νέους θα φέρει αυτός αλλά και ο Μίλτος που παρότρυνε όποιον δεν μπορούσε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, να πουλήσει το σπίτι του. Είτε σου αρέσει είτε όχι ο Σαμαράς είναι αντιδημοφιλής όπως η πλειοψηφία των γαλάζιων στελεχών. Κύριε Μακαρίτη αυτή η παράταξη δεν υπάρχει στους ανθρώπους κάτω των 60. Ο πιτσιρίκας θα ψηφίσει τρέχοντας τη ΝΔ, όταν ξέρει ότι είναι το κόμμα των γόνων και αυτός θα παίρνει 400 για 12 ώρες δουλειά.. Ο Τσίπρας είναι χάλια, δεν θα ψηφίσουν όμως εύκολα αυτούς που δεν γουστάρουν και θεωρούν υπεύθυνους για τη κατάσταση στην οικονομία της χώρας. Έτσι νομίζουν κάποιοι... Καλή επαναφορά στη πραγματικότητα κύριοι. Ο κόσμος ακόμα μουρμούρα για τον ΕΝΦΙΑ, ΞΥΠΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ. ΨΕΥΤΗΣ Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε φίλε εσυ με τα δακρύβρεκτα και πονεμένα λόγια πού δεν είσαι με τα παλιά κόμματα δε μας λές με ποιό νέο ελπιδοφόρο κόμμα είσαι, με τον Λεβέντη ή την Χ.Α.;;; Εκτός και άν ντρεπεσαι να πείς το κόμμα πού υποστηρίζεις. Κοιμήσου καλά και το πρωϊ αν έχεις κότσια πέστο επιτέλους, τι φοβάσαι.;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Μιχαλολιάκος δεν είναι λύση, ο Λεβέντης βγήκε συστημικός. Δοκίμασα ο έρημος τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την απελπισία μου και σε 6 μήνες φρίκαρα με αυτούς. Ψήφισα τη ΧΑ το Σεπτέμβριο επειδή δεν είχε κάτι άλλο να ψηφίσω. Όταν έρθει κάποιος καινούριος με νέα πρόσωπα και πει ότι θα μειώσει τους φόρους και ότι θα εξαφανίσει τον ΕΝΦΙΑ θα τον ψηφίσω. Και ο Μητσοτάκης αν κάνει αυτά ίσως τον ψηφίσω αλλά να βάλει στη ντουλάπα άτομα που έχουν πληγώσει με τις συμπεριφορές του και τις πολιτικές τους άπειρα ανθρωπάκια όπως εγώ. Καταρχάς ζητήστε συγνώμη από το κόσμο για την Ελλάδα που φτιάξατε. Δεν μπορείς ρε φίλε να βάζεις φόρο στο κεραμίδι του Έλληνα. Ενοίκιο για τα ίδια τα σπίτια μας θα πληρώνουμε; δεν σε έβρισα. πρέπει κ εσύ να κατανοήσεις πως σκέφτονται τα ανθρωπακια

      Διαγραφή
  11. κανένας δεν κάνει μεγαλύτερη ζημιά στη ΝΔ από ότι τα ίδια τα στελέχη της. μας έσπρωξαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό παίχτηκε. και η ξεχνάς ποτέ ότι οι ψήφοι από τα ανθρωπάκια είναι αυτές που χρειάζεται η ΝΔ, οι μεγαλοαστοί δεν επαρκούν. είμαι βέβαιος ότι ακόμα κι εσύ μέσα σου, δίνεις δίκαιο σε ορισμένα που έγραψα. Ο Τσίπρας είναι άθλιος, αλλά θέλει περισσότερο πράγματα για να μπω στο κόπο να ξαναδοκιμάσω το παλιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Νίκος Γεωργιάδης της Κέρκυρας είναι ο νέος Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ! ο οποίος χαρακτήρισε το σκοπιανό ζήτημα "μπούρδα" και ο οποίος, όταν, τον Μάιο του 2012, προσχωρούσε στη Δράση. έτσι θα φέρουν πίσω όσους άφησαν τη ΝΔ μετά το 2009;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ο Αδωνις Γεωργιάδης θα γίνει Αντ/δρος της ΝΔ, επομένως τινος η γραμμη θα περάσει, ποιός είναι ο ισχυρός.; Με τέτοιες κουταμάρες κατινίστικου επιπέδου προσπαθείς να κάνεις αντιπολίτευση, και δήθεν ανησυχείς πως θα έρθουν πίσω οι ψηφοφόροι.
    Μην "ανησυχείς και χολοσκάς", και αύριο να γίνουν εκλογές η ΝΔ πηγαίνει για αυτοδυναμία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι δύσκολος γάμος αυτός μεταξύ του Μητσοτάκη και των σαμαρικών. οκ πάει η ΝΔ πάει η ΝΔ για αυτοδυναμία, να δούμε τι θα αλλάξει μετά. μακάρι να έχει κάποιο βάρος η άποψη των δεξιών στελεχών τους για θέματα όπως πχ οι παράνομοι μετανάστες και η εξωτερική πολιτική. Γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν τα βλέπει το ίδιο με αυτούς ο νέος αρχηγός. η ουσία της υπόθεσης ξεκινά το 2009, κανένας δεν περίμενε τα αδιανόητα πράγματα που θα ζούσαμε μετά το μνημόνιο. όταν ο κόσμος είχε ένα αλφα βιοτικό επίπεδο, κανένας δεν χολόσκαγε με τα παλιά κόμματα. Νομίζαμε ότι γίναμε Ευρώπη εξαιτίας της εισόδου στην ΟΝΕ. Δεν χολοσκάω ιδιαίτερα, κανένας δεν κάνει μεγαλύτερη ζημιά στη ΝΔ από ότι τα ίδια τα στελέχη της.

      Διαγραφή
  14. αν θες μια άποψη, ο Γιώργος Μουρούτης έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στο Σαμαρά όπως και αυτός που εμπνεύστηκε τον ΕΝΦΙΑ. αυτοί οι 2 άνθρωποι έκαψαν το Σαμαρά και όχι τα ανθρωπάκια που απλά ψηφίζουν και διαμαρτύρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή