Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ...ΔΡΑΧΜΗΣ...!!!

ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...!!!

Δύο πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σοκάρουν με τις αποκαλύψεις που φέρνουν στο φώς της δημοσιότητος  το σχέδιο (Χ)  τού Τσίπρα,  γιά έκδοση τού νομίσματος της δραχμής.
Σε αυτά να προστεθεί  και η συνέντευξη του Π. Λαφαζάνη στο liberal.gr πού υποστηρίζει ότι «Ο Βαρουφάκης δεν μπορει να έκανε κινήσεις που να μην γνώριζε ο  Τσίπρας και

ότι τελικά την ευθύνη για τη διαπραγμάτευση την είχε ο ίδιος  ο... Τσίπρας»...!!!
********
Το κυβερνητικό σχέδιο που ενεργοποιήθηκε τις ημέρες πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου περιελάμβανε μεταξύ άλλων την οργάνωση συσσιτίων, τη συγκέντρωση φαρμάκων, την απόπειρα ελέγχου όλου του συστήματος τηλεπικοινωνιών της χώρας αλλά και την έκδοση νομίσματος.
********
Το επόμενο μεγάλο κομμάτι του PlanX ήταν όπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο σημερινό του φύλλο η συγκέντρωση φαρμάκων με «αντισυνταγματάρχη» του Γ΄ Σώματος Στρατού να κάνει ραντεβού σε φαρμακοποθήκες στη Μακεδονία έχοντας στην αποστολή του και το ενδεχόμενο... επίταξης των τελωνείων...!!!
********
Η κυβέρνηση όμως δεν προετοιμαζόταν μόνο για φάρμακα, τρόφιμα και τηλεπικοινωνίες αλλα στο σχέδιό της είχε και την έκδοση νομίσματος.
 
********
Όπως αναφέρει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  είχαν οργανωθεί δύο μυστικές αποστολές σε δύο διαφορετικές Ηπείρους για επίσκεψη σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην έκδοση νομισμάτων. 
********
Από τις επαφές των ομάδων που σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν σε γνώση του Παναγιώτη Λαφαζάνη είχε προκύψει ότι θα χρειαζόταν ένα μήνα για το τύπωμα του νομίσματος από τη στιγμή που θα δινόταν η σχετική εντολή.
******** 
Βέβαια αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την  ίδια ώρα ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του στον Economist αναφέρει: 
********
«Είναι συνεπώς τέτοια τα μεγέθη, οι παραλείψεις και οι ζημιές για την οικονομία της Χώρας, που δικαιολογείται απόλυτα η απόφασή μας να διερευνήσουμε σε βάθος τι έγινε το καλοκαίρι του 2015 που οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών και τους κεφαλαιακούς ελέγχους»...
********
«Όπερ έδει δείξαι»...
              ------------------------

9 σχόλια:

  1. {{ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ }}}
    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ,''ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ( ΑΝΕ) ΞΑΡΤΗ) ( ΜΕΝΩΝ ))
    ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ))))¡¡
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ Ε Ε !!
    ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ ,,
    ΘΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΑΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τέλος του Τσίπρα θα είναι τραγικό ακόμη και άν τα καταφέρει να την κοπανήσει με ελικόπτερο.
    Θα έχει οριστικά ξεφτιλίσει την αριστερά!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tσίπρα, ότι κάναμε το κάναμε μαζί
    άν πάω εγώ στο Ειδικό Δικαστήριο,
    δίπλα μου θα κάτσεις και εσύ...!
    Γιάνης Βαρουφάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ν.3126/2003(06/05/2010)3845!!!!!!Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλαξε πλευρό ρε κουρελιασμένε και αγράμματε "νομομαθή" και κοιμήσου, μπάς και πετύχεις καμιά καλή ονείρωξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. {{ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΝΗΣΗΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΣΦΥΓΚΩΝ }}
    ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΙΣΗΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΛΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ,,''ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΚΟΥΦΟΥΣ ''
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΤ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ,Η ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου φαινεται πως στο τελος ο κοσμος θα τα βροντηξει και θα πει παμε δραχμη. μπορει η ΝΔ να σταμστησει τη φορολογια ή θα εχουμε τα ιδια και με αυτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτοιμη η πρόταση από ΝΔ γιά την σύσταση εξεταστικής επιτροπής πού θα διερευνήσει το έγκλημα Τσίπρα Βαρουφάκη στην οικονομία. Αναμένεται να την υπογράψουν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή