Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

«κ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ», ΟΤΑΝ Η Ε.Ε. ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ 450 Εκατ. Ευρω ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ... ΠΗΡΑΤΕ...;;;

Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ» και ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ...ΣΕΓΚΕΝ...;;;

Μέχρι και η εφημερίδα ΑΓΟΡΑ, τού απροκάλυπτου Τσιπροσυριζαίου Ν.Χατζηνικολάου (και υποψήφιου για άδεια τηλεοπτικού σταθμού, μιά και ό ίδιος στην εκπομπή του στον Real 29/1/2016, ομολόγησε ότι όποτε υποβάλει αίτηση θα την πάρει...οπωσδόποτε.!, με ποιόν το συμφώνησε προκαταβολικά, δεν ξέρουμε), ξεφωνίζει την Κυβέρνηση γιά το γεγονός ότι   βρίσκονται στα αζήτητα 450 εκατ. ευρώ που έχει εγκρίνει η Ε.Ε. για την ενίσχυση της Ελλάδας σε ό,τι αφορά το προσφυγικό και η Κυβέρνηση «αδυνατεί» να τα... εκταμιεύσει...!!!

Πράγματι όταν ήταν Πρωθυπουργός ο Σαμαράς και τοποθέτησε Επίτροπο Μετανάστευσης τον Αβραμόπουλο, κατάφεραν να πείσουν την Ε.Ε., να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα με το πρόβλημα του μεταναστευτικού και βγήκε ποσό 450 εκατ. ευρώ, γιά την ενίσχυσή της.
********
Επειδή όμως ο Ελληνικός λαός με την «σοφία» του επέλεξε τον... Τσίπρα και την Τασούλα γιά να λύσει το μεταναστευτικό, οι δυό τους σαν γνήσιοι αριστεροί τυφλοπόντικες, άφησαν έμαιο των κάθε λογής μεταναστών την Ελάδα να «λιάζονται» στην Ομόνοια, αφού προηγουμένως έκλεισαν την Αμυγδαλέζα και τούς καλούσαν νά έρθουν στην Ελλάδα, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.
********
«Πόσο κοστολογείτε κ. Σαμαρά την ζωή κάθε μετανάστη», ρωτούσε ο Τσίπρας γιά να δικαιολογήσει  τον πόνο του γιά τους μετανάστες, στούς οποίους έσπευδε δήθεν να διασώσει, ενώ ο «ανάλγητος» Σαμαράς δεν... ενδιαφερόταν...!!!
********
Τώρα κ. Τσίπρα πόσο κοστολογείτε εσείς τη ζωή κάθε μετανάστη, πόσους... πνίγετε κάθε μέρα...!!!
********
Έτσι με περισσό περιθωριακό και μπολσεβίκικο θράσος αυτό δεν θα ρωτούσατε άν ήταν Πρωθυπουργός ο Σαμαράς σήμερα, πού εσείς έχετε μεταβάλει τα θαλάσσια σύνορά μας σε νεκροταφείο μεταναστών...;;;
********
Το εξωφρενικό είναι ότι ήδη έχουν μπεί σαν πρώτη δόση για 45 εκατ.  στο λογαρισμό της Ελλάδος και άλλα  και άλλα για μία έκτακτη ενίσχυση 5,9 εκατ. που εγκρίθηκαν από την Κομισιόν στις 26 Οκτωβρίου.
********
Όμως η «Διαχειριστική Αρχή» πού συστάθηκε  το Σεπτέμβριο γιά την απορρόφηση των χρημάτων , δεν λειτουργεί, αφού δεν έχουν ληφθεί Υπουργικές αποφάσεις, δεν έχουν εκχωρηθεί αρμοδιότητες, ούτε έχει εκδοθεί κάποια από τα ΦΕΚ που είναι απαραίτητα για να εκταμιευτούν τα χρήματα.
********
Καί βέβαια χρεώνεται συνεχώς ο τρύπιος προυπολογισμός των Τσιπροσυριζαίων, αλλά αυτούς τι τους ενδιαφέρει, αυτοί θα τον πληρώσουν ή εμείς και όσοι «σοφοί» τον... ψήφισαν...;;;
                   ----------------

3 σχόλια:

  1. {{{ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ }}} Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΝ ;;;
    153 ΨΗΦΗΣΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ;;;
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ''ΤΗΝ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ
    ΕΘΝΑΡΧΗ Η ΕΔΩ ΓΕΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '''
    ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΩΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ,ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ !!
    (( ΑΠΟΦΑΣΗΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ )
    1981 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΑΛΕΞΗΣ. ΠΑΝΑΡΑΣ
    *** ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ***
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ !!
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ( ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ )) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ !!ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ !!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ::
    {{ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΕΛΗ ( Η ΝΤΟΡΑ ))
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΗΣ !
    Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΔΙΑ
    ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΛΙΑΤΣΟ !!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ }}}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ Γ Ο ΣΟΦΟΥΛΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΑΙ !! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ *************---**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ΝΔ δείχνει να μην αντιδρά στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.. θέλουν ώριμο φρούτο. δεν είμαστε χαζοί και για αυτό ο Κυριάκος δεν θα ξεπεράσει το 30 στις εκλογές. θέλουν ψήφους, ας πουν κάτι διαφορετικό από το μνημόνιο του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή