Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ και Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ...ΑΝΟΗΤΟ...!!!

ΠΩΣ Ο «ΠΙΝΟΚΙΟ» ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ  και ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ, ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ... ΧΩΡΑ ΜΑΣ...!!!

Βαρεμένοι-σαλεμένοι-άχρηστοι-ανίκανοι-μειονεκτικοί-συμπλεγματικοί-ανοργασμικοί-παρακατιανοί-ελαττωματικοί, αντιαισθητικοί, ταγαρόπουλα και ταγαροπούλες, (όντα μη εξελιξιμα ει μη μόνον επι τα χείρω), συγκροτούν και συναποτελούν τον εσμό της Κυβερνητικής λεχριτοκομπανίας.
 Επικεφαλής, ο «Πρωθυπουργός» Αλέξης, ο επονομαζόμενος  και «πινόκιο», αφού οι ποινικές απάτες με τις οποίες κορόϊδεψε τον λαό κλέβοντας στην κυριολεξία την ψήφο του και σήμερα κλέβοντας τα λεφτά του,

δεν έχουν προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο...
*******
Αυτός λοιπόν ο καταγέλαστος «πινόκιο» πού περιφέρει το μειονεκτικό  και ανατσούμπαλο δέμας του, «ανά τας οδούς και ρύμας» της Ευρώπης, όπου οι Αρχηγοί των Κρατών τον υποδέχονται με απρεπείς χειρονομίες, άλλοτε πιάνοντας τον από τους γιακάδες τού πουκαμίσου του, (Σαπεν-Σούλτς-Γιουνκερ) ή κάνοντάς του με δηκτικό και περιπαικτικό τρόπο δώρο γραβάτα (Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι) ή τέλος τον παίρνουν αναγκαστικά για φωτογράφηση και τον έχουν ως παρατρεχάμενο (της προσκολλήσεως είπε ο Μητσοτάκης}, σαν να ανήκει στην υποκατηγορία των κολαούζων, εισέπραξε για λογαρισμό του και για δεύτερη φορά --μετά τον Σόϊμπλε-- τον χαρακτηρισμό του... ΑΝΟΗΤΟΥ από την Λαγκάρντ...!!!
********
Βρείτε πότε τόλμησε άλλος Ηγέτης Χώρας ή Θεσμού, να αποκαλέσει Πρωθυπουργό άλλης Χώρας με αυτό τον περιφρνητικό και ατιμωτικό χαρακτηρισμό...;;;
********
Το δυστύχημα είναι ότι στη σιλουέτα αυτού του προσποιούμενου τον Πρωθυπουργό της Πατρίδας έχει αντίκτυπο και δή άμεσο η μεταχείρηση των ξένων Ηγετών απέναντι σε εμάς, στον λαό μας.
********
Έμείς «πληρώνουμε τη νύφη» των μειονεκτικών - ελαττωματικών τους χαρισμάτων, πού τούς «επιφόρτισε» η φύση...!!!
********
Ο πόλεμος  πού ανοίγουν με το ΔΝΤ, μη ΞΕΓΙΕΛΕΣΤΕ, δεν είναι πολιτικός, ούτε οικονομικός, προπάντων δεν ξεκίνησε για τα συμφέροντα της Χώρας, είναι γιά καθαρά λόγους απύθμενου αριστερού κομπλεξισμού σε προσωπικό επίπεδο τη στιγμή πού «γονατιστοί στα τέσσερα» θα υπογράψουν 5,4 δις μέτρα και θέλουν ή έτσι νομίζουν τα γίδια, οι ανοργασμικοί οτι θα... ξεθυμάνουν...!!!
********
Νομίζουν ότι παίρνουν ένα είδος ρεβάνς  για  την ατομική τους απαξία και περιφρόνηση...
********
Είναι το αντίδοτο του τρόμου από τον οποίον διακατέχονται, και το καταφύγιο των απελπισμένων της επερχόμενης κατάρρευσης συνδυασμένο με τη κομπλεξική και βλάχικη αυθάδεια και… γελοιότητα…!!!
********
Το πρόβλημα είναι οι ίδιοι, η παρουσία τους, όπως και να λέγονται, Τσίπρας-Βαρουφάκης-Τσακαλώτος-Φλαμπουράρης-Κατρούγκαλος-Μάρδας-Μπαλτάς-Σκουρλέτης-Φωτίου-Τασούλα-Καραακώστα-Φίλης και ών ουκ έστιν αριθμός από τον εσμό του αριστερού τσίρκου των βαρεμένων-σαλεμένων και λοιπών ταγαροφερμένων.
********
Ο Κ.Καραμανλής μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ μπάς και απαλλαγούμε από το ταγάρι, το ξεζαλωθήκαμε γιά 30 χρόνια και μας έμελλε σήμερα να βλέπουμε  όλο το Τσιπροσυριζαίϊκο Υπουργικό λετσαριό, να το ζαλώνονται όπου και αν βρίσκονται, μόνο πού έχουν αντικαταστήσει το σκουτί με... δέρμα...!!!
 ********
Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι οι ίδιοι...
********
Κανένας δεν κάθεται με τσίρκουλα πού ροχαλίζουν στη Βουλή να διαπραγματευτεί σοβαρά.
********
Τα νούμερα τα θέλεις και τα έχεις ανάγκη για να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια βλέποντάς τα και ακούγοντας τα να μιλάνε σαν τούς κλόουν … 
********
Το θέμα είναι ότι αν αυτό το μίζερο και τσουρούτικο ανθρωπάκι δεν αποτελούσε την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της καταστροφής και της ΦΡΙΚΗΣ μας, θα περνούσε στην «ιστορία» σαν ο μεγάλος… γελωτοποιός της…!!!
              -----------------------

8 σχόλια:

  1. Financial Times.
    "Λάθος των Ευρωπαίων που πήραν τον ανεύθυνο Τσίπρα στα...σοβαρά!
    Financial Times

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ρεμαλια του λιμανιου εχουν περισοτερη
    Αξιοπρεπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ Ε Ε !!ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΟΛΤΟΥΡΑ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ !! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !!ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΔ !!ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ !!ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ !!
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ"
    ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΤΙΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!! ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑΞΤΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ''ΝΤΟΡΑ''ΝΔ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΕΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΝΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ !!
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΗ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΗ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POLITIKO SAFARI

    ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ν.Δ πουλήσε ένα τμημα του ΟΛΠ στους Κινεζους οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ πούλησαν το υπόλοιπο.
    Ποια η διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 200 Ε ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ !! ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ''ΜΠΙΡ ΜΠΑΡΑ ΠΟΥΛΕΝΕ !!
      ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΣΗ 300 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙ ''ΑΛΕΞΗΣ''
      {{ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ }}}}

      Διαγραφή
  6. Και η Χ.Α. αντιπολιτεύεται την ΝΔ αντι να αντιπολιτεύεται τον κομμουνιστή Συριζα, μπας και γλιτώσει σαν εγκληματική οργάνωση
    Ποιά η διαφορά; Σκατά όλο το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σε όλους. Είμαστε μια ομάδα ιδιωτών επενδυτών με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του δανεισμού και των επενδύσεων. Είμαστε παρέχοντας όλα τα επιμέρους δάνεια σε όλους τους τομείς των € 5.000 έως € 5.000.000. Μπορείτε να ορίσετε την περίοδο αποπληρωμής και το επιτόκιο είναι 2%. Το πλεονέκτημα με εμάς είναι ότι μπορείτε να πάρετε το δάνειό σας μέσα σε 24 ώρες και θα αρχίσει να επιστρέψει από τον τέταρτο μήνα μετά τη λήψη του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: lavignedupuit@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή