Τρίτη 19 Απριλίου 2016

και ΕΝΩ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ (ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΗΚΕ), Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΑΣΥΔΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΣΕ ΝΕΟ... ΑΜΠΑΛΑΖ...!!!

ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ και ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ...;;;

Είναι ανήκουστο-πρωτοφανές και χωρίς προηγούμενο...
Δεν έχει...τσίπα...!!!
Τα πάντα γιά την καρέκλα της εξουσίας, τα ταξίδια στην Ευρώπη, τις επαφές με την Ευρωπαϊκή πολιτική ελίτ, τις πρωτόγνωρες για αυτόν τιμές πού απολαμβάνει και δεν είχε φανταστεί ούτε στον ύπνο του, (έστω και άν τον αντιμετωπίζουν ως παρακατιανό και αστείο αξιοθέατο), την καθηγητικοποίηση εν μια νυκτί στο ΕΜΠ της κας Περιστέρας, την απαλλαγή του από το ψεύτικο πόθεν έσχες πού κατέθεσε,

την άτσαλη- άγαρμπη και πιεστική χειραγώγηση πού επιχειρεί στη Δικαιοσύνη για ίδιο όφελος εαυτού και των φίλων του παράλληλα με εντολές εξόντωσης των πολιτικών του αντιπάλων.
********
Βάναυσα, βάρβαρα, απάνθρωπα και φρικιαστικά νέα μέτρα μας φέρνει ο Πρωθυπουργός μας ονόματι Αλέξης Τσίπρας ή «ηλίθιος» όπως με ταπεινωτική γλώσσα τον αποκαλούν Σόϊμπλε και Λαγκάρντ, πού τον έχουν πάρει χαμπάρι και κάθε φορά πού πηγαίνει να διαπραγματευτεί τον ξεβρακώνουν και την παθαίνει σαν κουτοπόνηρο «βλαχάκι» πού πρωτοήρθε στην Αθήνα να οικονομήσει απότομα παίζοντας «παππά» στην Ομόνοια, εκεί πού οι αετονύχηδες παππατζήδες, --οι «γάτες» της οδού Πανεπιστημίου--, ξεβρακώνουν τα παντός είδους... γιδοβλαχαντερά...!!!
********
Μόνο πού το ξεβράκωμα Τσίπρα δεν το πληρώνει ό ίδιος ή η Περιστέρα αλλά όλοι εμείς οι «σοφοί και με το αλάθητο πολιτικό αισθητήριο» Έλληνες, πού τον ψηφίσαμε...
********
Λές και δεν το γράφει στο κουτελό του  ότι είναι «ηλίθιος» και περιμέναμε από τα χείλη του Σόϊμπλε και της Λαγκάρντ να ακουστεί στα πέρατα τού κόσμου, γιά να το... καταλάβουμε...!!!
********
Μετά το 3ο τελικά μνημόνιο πού υπέγραψε ο «ήλιθιος» των 86 δις ευρώ και την αξιολόγηση των 5,4 δις ευρώ πού έπρεπε να κλείσει ήδη από το περασμένο Νοέμβριο σήμερα μετά από γελοίους δήθεν εκβιασμούς, γελοίες μπλόφες πού πρίν τις χρησιμοποιήσει ο Τσίπρας ήδη γνωρίζουν οι δανειστές, έχουν ως αποτέλεσμα να του χρεώνουν άλλα 3 δις, γιά τιμωρία.
********
Βέβαια πάλι τα 8,5 δις σύνολο δεν θα τα πληρώσει αυτός και η Περιστέρα --πού με ειδική διάταξη νόμου γίνεται αυτόματα Καθηγήτρια  και συνάδελφος της Θεανούς   στο ΕΜΠ, γιά να ολοκληρώσουν το εκπαιδευτικό τους έργο φτιάχνοντας στους φοιτητές ντομάτες γεμιστές-- αλλά πάλι εμείς οι... «σοφοί» θα υποστούμε την οικονομική γκιλοτίνα. 
********
Πήραν με πρωτοφανείς απάτες την εξουσία υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες (σκίσιμο των μνημονίων,  κατάργηση   ΕΝΦΙΑ,  13η σύνταξη,  αφορολόγητο 12.000, αύξηση του κατώτατου μισθού κλπ!) και κατάντησαν να υπογράψουν «στα τέσσεραα» τρίτο Μνημόνιο. 
********
Πήραν τα ζαγάρια της Τσιπροαριστεράς-- χορεύοντας «κωλοτουμπιαστό καρσιλαμά»-- συνολικά μέτρα 3,5 δισ. μέτρα το 2015, κι άλλα περίπου 9 δισ. ευρώ έως το 2018! 
********
Δηλαδή το 1 δισ. ευρώ του Χαρδούβελη έγινε 12,5 δισ. ευρώ επί Βαρουφάκη και Τσακαλώτου. 
********
Κι αντί η Χώρα να βγει στις αγορές το 2015 με σωρευτική ανάπτυξη 7 % έως το 2017 επέστρεψε στην ύφεση για δύο ολόκληρα χρόνια- 2015 και 2016.
********
Τα βάζουν με γελοίες «βλαχομαγκιές» με το ΔΝΤ και τρώμε κατακέφαλα 3,5 δις ευρώ… επιπλέον μέτρα…!!!
********
Τώρα, αφού έκανε απάτες χωρίς προηγούμενο να ανέβει στην εξουσία και μέσα σε 1 χρόνο τρίζει η καρέκλα του από την ΝΔ,-- όπου όλα δείχνουν ότι επανέρχεται αυτοδύναμη--, για να κρατηθεί στη καρέκλα υπογράφει τα πάντα κυρίως αυτά πού είχε σηκώσει παντιέρα επανάστασης, ως γνήσιος απόγονος τού προδοτικού ΕΑΜΙΤΙΚΟΥ αντάρτικου και με επαρμένη γελοιότητα κερδοσκοπεί πρόστυχα πάνω στη φρίκη που σπέρνει, εμφανίζοντας αυτή τη φρίκη σαν τον… παράδεισο του μέλλοντος…!!! 
********
Βέβαια δεν είναι μικρό πράγμα να εκτοξεύεσαι, ξαφνικά, από το μηδέν στα Κυβερνητικά ύψη. 
********
Φυσικά, συχνά δημιουργούνται μέσα στις κοινωνίες τέτοιες συνθήκες και τέτοιες καταστάσεις που δίνουν τη δυνατότητα σε γελοία πρόσωπα να παίζουν το ρόλο του Κυβερνητικού ήρωα… 
********
Μόνο πού οι σημερινές συνθήκες της μαζικής παραγωγής φελλών και ηλιθίων εκτόξευσαν τον Τσίπρα στα ύψη και ότι τέτοιες εκτοξεύσεις γρήγορα προσγειώνονται ανώμαλα και με την ίδια ταχύτητα της …εκτόξευσης…!!! 
********
Αυτός ο μειονεκτικός τύπος, πού όταν συναντάται με ξένο Ηγέτη χάνει τα λόγια του και  δεν μπορεί να σταθεί στα δυό του πόδια αξιοπρεπώς με το τσουρούρικο και λεχρίτικο κουστουμάκι του, εκπροσωπεί όλους εμάς και είναι η εικόνα της Ελλάδος στις… διαπραγματεύσεις…!!!  
********
Αυτός ο μειονεκτικός τύπος, με την αναισθησία του πωρωμένου πολιτικού απατεώνα, και την επαρμένη γελοιότητα πού τον διακρίνει πρόδωσε  τις αρχές της αριστεράς και κυρίως σε προσωπικό επίπεδο τους συντρόφους του…
********
Την Ελλάδα και τους λοιπούς Έλληνες, το 65% πού δεν τον ψήφισαν θα λογάριαζε…;;; 
********
Αυτός λοιπόν ο πολιτικός φελλός και ηλίθιος  αν δεν αποτελούσε την τραγωδία της καταστροφής και της φρίκης, θα περνούσε στην ιστορία σαν ο μεγάλος γελωτοποιός της…
                 ----------------------

6 σχόλια:

  1. Email Σαμαρά-Χαρδούβελη: 900 εκατ.συν 700 αν χρειαζόταν.
    Email Τσίπρα- Ευκλείδη-Σταθάκη-Κατρούγκαλου: 5,4 δις συν 3 δισ αν χρειαζόταν:
    Ας ξεστραβωθούν όσοι αφελείς και απονήρευτοι ψήφισαν Τσίπρα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, ρε αγχόνες πού θέλουν οι κατσαπλιάδες της αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. {{ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΙΕΣ }}}}
    Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ !ΜΕ ΜΙΑ ΝΔ ΘΕΑΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΝΔ ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΠΑΣΟΚ !!
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ !!
    {{ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ }}
    ΕΦΕΡΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΡΕΑΣ -ΣΗΜΗΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕ -ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ !!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!
    ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ''ΓΙΩΡΓΑΚΗ ''ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΗ ΕΞΙ ΜΝΥΜΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ !!240 ΔΙΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ 220 ΔΙΣ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΜΕΡΧΕΛ !!
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΝΥΜΟΝΙΟΥ ΜΕ 900 ΕΚ ΤΟ ΙΜΕΙΛ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΛΗ !! ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ,ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΠΕΡΙΣΕΥΗ ΗΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ**********
    ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ 'ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ,ΦΤΑΙΗ ΤΟ ΔΝΤ ΦΤΑΙΗ Ο ΟΛΑΝ Η ΜΕΡΧΕΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΗΘΙΟ !!
    {{ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ }}}}
    ΜΠΟΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!
    Υ Γ ΣΟΦΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΣΑΝΟ !!
    *** ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ 'ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ''ΜΙΑ ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που προτρέπεις τους άλλους να «σκέπτονται ελληνικά» γιατί δεν δίνεις το καλό καλό παράδειγμα; Με το να είσαι προσκολλημένος στο φαύλο και ανθελληνικό καθεστώς δεν συμβάλλεις στην απελευθέρωση της Πατρίδας και των Ελλήνων ως έθνους από τα ξένα και εγχώρια δεσμά, που έχουν χαλκευτεί μέσω μνημονίων και μνημονιακών πολιτικών.

      Διαγραφή
    2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΤΟ ΛΕΕΙ !!
      ΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ::

      Διαγραφή