Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΩΣ ΑΛΛΟΣ «ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ» Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ και ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ…ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ…!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΗΡΜΕΝΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΧΡΙΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ: «ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ…ΚΑΛΟ»…!!!

Ξέρετε, αυτό το φαιδρό υποκείμενο, ο παράφρονας, διεστραμμένος και αιμομίκτης Αυτοκράτορας της Ρώμης που συνέδεσε το όνομά του με τη φαυλότητα, τον σαδισμό και την τρέλα της εξουσίας, ξεπερνώντας ακόμα και τον Νέρωνα ή τον Τιβέριο, αυτός δεν είναι άλλος από τον… Καλιγούλα…!!!
Με όχημα τη διαβόητη φράση: 
«Ας με μισούν, αρκεί να με σέβονται», ο Καλιγούλας κατά τη σύντομη θητεία του ως Αυτοκράτορας ενορχήστρωσε θηριωδίες ανήκουστες,

 ακόμα και για τα χρονικά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας:
********
Ο Ευκλείδης, (καλέ), ο Τσακαλώτος σήμερα, αφού παραδέχθηκε ότι καμία Κυβέρνηση στο παρελθόν δεν δέχθηκε το ΜΟΝΙΜΟ αίτημα των δανειστών για την δημιουργία του ΤΑΜΕΙΟΥ, ως σύγχρονος Καλιγούλας δικαιολογείται με την φράση:
********
«Κάθε εμπόδιο για…καλό»…!!!
********
Είναι γεγονός ιστορικά καταγεγραμμένο ότι ο Καλιγούλας, άδειασε τα ταμεία του κράτους σε σημείο που αναγκάστηκε να μετατρέψει το Παλάτι σε ένα αυτοσχέδιο πορνείο, προκειμένου να…ξεχρεώσει τους δανειστές του.
********
Ενώ ένας άλλος ομογάλακτός του, ο Νέρωνας, 
πήρε έναν άνδρα, του έκοψε τα γεννητικά όργανα, τον έντυσε γυναικεία και τον… παντρεύτηκε με όλες τις τιμές…!!!
********
Κάποτε η διαστροφή, η σχιζοπαράνοια, η γελοιότητα και η μ@λ@κία ήταν ένα απλό «κρούσμα», σήμερα είναι καθεστώς με…ταυτότητα.
 ********
Υπάρχει ονοματεπώνυμο και ακριβής διεύθυνση:
*********
Είναι η ληστοσυμμορία των κομπλεξικών, των μειονεκτικών, των ελαττωματικών των κοινωνικών περιττωμάτων, των αντιαισθητικών, των πνευματικά και διανοητικά καθυστερημένων και ψυχικά αναπήρων, αυτών πού με την επηρμένη αυθάδεια της λεχριτολετσαρίας των Τσιπροσυριζαίων και με την «τσόντα» των συναγελαζομένων ΑΝΕΛητών , αποτελούν…Κυβέρνηση της Ελλάδος…!!!    
********
Αυτοί, πού την οσμή του οχετού και της κοπριάς, την θεωρούν...κολώνια...!!!
                ------------------------

7 σχόλια:

  1. Δεν είναι ούτε νόμος ούτε μνημόνιο, είναι «εκκαθάριση» λαού για 99 χρόνια.!
    Το καθεστώς Τσίπρα πατάει επί πτωμάτων για το έγκλημα του αιώνα...
    Θέμος Αναστασιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O κνίτης Θέμος έστησε εκδοτική επιχείρηση με τον αριστεριστή Τριανταφυλλόπουλο αξίας πολλών εκατομυρίων.
      Τσακώθηκαν για την μοιρασιά για κάτι περίεργα εκατομύρια...
      Έφυγε ο Μάκης και δι΄ολίγον ήλθε ο Μπόμπολας, όστις απήλθε λίαν συντόμως και την θέση του κατέλαβε με 40% ο γνωστός Εβραίος Βίκτωρ Ρέστης, συνέταιρος παλαιότερα στον ΔΟΛ με τον Ψυχάρη αλλά και με 13,5 % στον ΠΗΓΑΣΟ του Μπόμπολα.
      Τώρα ο σταλινικός Θέμος μέσω του Πρώτου Ψέματος υποστηρίζει τους ξένους δανειστές και τα συμφέροντα τους και ό,τι σάπιο υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

      Διαγραφή
  2. ** Σε επόχες που βάσιλευει το ψέμα η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ'' !!Γραματέας στό υπ δικαιοσύνης Γ ΣΟΥΡΛΑΣ Του ζήτησαν από το συρίζα να παραμήνει είπε όχι εγώ είμαι δεξιός !!
    Που είναι η μίση Ν Δ παυλόπουλος παπαγκελόπουλος !!
    Επί ΣΑΜΑΡΑ είχε σχέδον όλη τήν Ν Δ εναντίον του το 90% των φαξ δέν τα είδε ποτέ '
    ( Μπούρας)ύπούργος μού είπε γιά τόν εμφια των κτηνοτρόφων να πουλήση τα πρόβατα να πληρώση ο ιδιος ο αναπήρος να πουλήση το σπίτι καί ναπληρώση αλλος να φύγη από ψύχικο από πεντέλη από το χαλάντρι !
    Πως γίντεται αυτό απάντησι είσαι μαλάκας!
    Ναι βρήκαμε την λύση μέτα τα πρόβατα φέτος εχει εμήνε ή κόπρια ο ανάπηρος στό παγκάκι!!
    Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που τα είχε στό παντέλονι πήρε στίς τρεις την νύκτα το Βαρβιτσιώτη Γιάννη τά ραδίκια από 7 πήγαν 17 στις 5 του είπε λάθος της έφημερίδας προέδρε γιατί να μήν το δείς εσύ με ολές τις βλασθήμιες !!
    Υ Γ η Ντόρα πού εκάνε αντιπολιτεύση επί δύο χρόνια πιό σκλήρη από τον άλέξη !!
    Οποιός πονάη γιά την πατρίδα του καί για τήν διμοκρατία που είχε φέρη ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ σήμερα βρισκέται σε κινδύνο από τούς συμορίτες σε λίγο θα σφαζουν στο γονάτο με το κοσερβοκούτι ,θα νομοθετήσουν καί θά στείσουν' τα λαίκα δικαστήρια τόν βελουψιώτη ολοι τον εχουν παράμασχαλα !!
    Ο κωστας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ήταν καθημερίνα κοντα στό λάό στο χωράφι στό περτούλη μέτην γκλιτσα ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ηταν μονος του έτσι φάνηκε Και ρωτάω αύτους πού τον υπερ αγαπούσαν καί είχαν κάποια εξουσία τη εκάναν τότε ενα Μεγάλο ( ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ! ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΘΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *** ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!
    ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΡΑΝΑ !
    ΝΤΟΡΑ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΞΕΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΣ ;; ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ! ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ Ί Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ {{ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ }}
    ''ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειδικα οι πισωγλεντηδες σαν τον τσακαλωτο δεν εχουν καμια τυψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σε όλους. Είμαστε μια ομάδα ιδιωτών επενδυτών με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του δανεισμού και των επενδύσεων. Είμαστε παρέχοντας όλα τα επιμέρους δάνεια σε όλους τους τομείς των € 5.000 έως € 5.000.000. Μπορείτε να ορίσετε την περίοδο αποπληρωμής και το επιτόκιο είναι 2%. Το πλεονέκτημα με εμάς είναι ότι μπορείτε να πάρετε το δάνειό σας μέσα σε 24 ώρες και θα αρχίσει να επιστρέψει από τον τέταρτο μήνα μετά τη λήψη του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: lavignedupuit@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή