Τρίτη 10 Μαΐου 2016

O ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ (ΚΑΤΑ ΣΟΪΜΠΛΕ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ) ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ…ΑΥΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ…!!!

Ε, ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ και ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΝΑ… « ΚΡΕΒΒΑΤΩΘΕΙ»…!!!

Αυτά είναι πρωτοφανή…
Ποτέ στον κόσμο Πρωθυπουργός στο Κοινοβούλιο δεν ομολόγησε—όσο και αν στριμώχθηκε--, κατά τόσο αφελή και βλακώδη τρόπο ότι διακατέχεται από «αυταπάτες».
Είναι ακριβώς όπως ο καθήμενος στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Δικαστήριο, πού προκειμένου να αποφύγει τη καταδίκη του, ο Δικηγόρος του προτείνει στους Δικαστές να τον απαλλάξουν διότι  έχει το… «ακαταλόγιστο»…!!!
Είναι δηλ. μειωμένου καταλογισμού, λόγω βλακείας ή λόγω  ψυχικών διαταραχών…

Μια αυταπάτη ορίζεται συνήθως ως μια σταθερή ψεύτικη πεποίθηση και χρησιμοποιείται στην καθημερινή γλώσσα για να περιγράψει μια πεποίθηση που προέρχεται είτε ψεύτικη, φαντασιόπληκτη είτε από την εξαπάτηση. 
********
Στην ψυχιατρική, ο καθορισμός είναι απαραιτήτως ακριβέστερος και υπονοεί ότι η πεποίθηση είναι παθολογική (το αποτέλεσμα μιας ασθένειας ή μιας διαδικασίας ασθένειας). 
********
Ως παθολογία είναι ευδιάκριτο από μια πεποίθηση βασισμένη στις ψεύτικες ή ελλιπείς πληροφορίες ή ορισμένα αποτελέσματα της αντίληψης που θα καλούνταν πιο κατάλληλα ένα apperception ή μια παραίσθηση. 
********
Οι αυταπάτες εμφανίζονται χαρακτηριστικά στα πλαίσια της νευρολογικής ή διανοητικής ασθένειας, αν και δεν είναι δεμένες σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη ασθένεια και έχουν βρεθεί για να εμφανίζονται στα πλαίσια πολλών παθολογικών κρατών (και φυσικός και διανοητικός).
 ********
Εντούτοις, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί διαγνωστική στις ψυχωτικές αναταραχές και ιδιαίτερα στη… σχιζοφρένεια και τη διπολική διαταραχή…!!!
********
Αυτά ορίζονται στην  Βικιπαίδεια.
            ------------
Αν λοιπόν ένας Πρωθυπουργός επικαλείται την απαλλαγή του λόγω «αυταπάτης», (για όσα είπε εξαπατώντας τον λαό, πού τον υποχρεώνει τώρα να πληρώνει τις δικές του «αυταπάτες με δις ευρώ), γιατί και οι πολίτες να μην κάνουν το ίδιο στα Δικαστήρια και να απαλλάσσονται επίσης λόγω «αυταπάτης», στα αδικήματα της…απάτης…;;;
********
Και είναι δυνατόν ένας Πρωθυπουργός πού πάσχει από αυτή την «διαταραχή» να μας Κυβερνάει…;;;
********
Όταν σήμερα μετά την ψήφιση του πρώτου μόνο μέρους «ασφαλιστικού και φορολογικού» οι πληγέντες στην Θεσσαλονίκη έκαναν ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ και έψαλλαν μάλιστα και επιμνημόσυνο δέηση στην «επιτυχία» της Κυβέρνησης στις Βρυξέλλες, όπου ο γραφικός Ευκλείδης (ο Καλιγούλας της οικονομίας) ευχαρίστησε τον Ντάϊσεμπλουμ, για τα  5.6 δις πού μας φόρτωσε, όπως έκανε ο Σημίτης ευχαριστώντας τους Αμερικανούς πού έκαναν τα ΙΜΙΑ γκρίζα ζώνη για να ικανοποιήσουν την απαίτηση της Τουρκίας στο Αιγαίο…!!!
********
Αυτόν ψήφισε όμως ο «σοφός» λαός μας αυτόν θα υποστούμε, διότι «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», μία άλλη δικαιολογία πού θα επικαλεσθεί ο Τσίπρας στα πλαίσια της νευρολογικής ή διανοητικής παθησεώς του, προκειμένου να ξαναζητήσει την ψήφο από τον αιώνια «αφελή και εξαπατημένο» λαό μας.
********
«Τέτοιο» Πρωθυπουργό έχουμε γιατί «τέτοιος» είναι ο… λαός μας…!!!
            -------------------------

7 σχόλια:

  1. H συμπαράταξη των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ και του νεοδημοκρατικού αποκόμματος των ψεκασμένων δεν πράττει τίποτ΄ άλλο απ΄ό,τι θα έκανε μία κυβέρνηση σαμαροβενιζέλων. Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ υπεστήριξαν άλλωστε με την ψήφο τους και το τρίτο μνημόνιο, τώρα δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται για τους εφαρμοστικούς νόμους που ακολουθούν.
    Ο κος Κυρ.Μητσοτάκης δικαίως αναγόρευσε τον Τσίπρα σε μέγα ψεύτη, διότι αν είχε ως προεκλογική επαγγελία την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων με 1 νόμο και ένα άρθρο και την επάνοδο του κατωτάτου μισθού στα 751 ευρώ τελικά ακολούθησε την ίδια πολιτική με την συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, πολιτική που θα εφαρμόσει και τώρα ο κος Μητσοτάκης αν αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, θα φέρουμε το Λεβέντη ή τον Μιχαλολιάκο γιά να μας... σώσουν!. Πας καλά ή πάσχεις και εσύ από το σύνδρομο της "αυταπάτης" τού Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσύ δεν σώζεσαι με τίποτα! Η περίπτωση σου είναι ανίατος, ανήκεστος βλάβη...

      Διαγραφή
  3. Δεν είναι με το Λεβέντη είναι από τούς επαγγελματίες "γνωστούς-άγνωστους" εγκάθετους και τεμπέληδες χρυσαυγίτες, πού έχει εξαμολύσει ο Μιχαλολιάκος στο διαδίκτιο και γράφουν οι αγράμματοι όλο τά...ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ** ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΓΕΝΑΓΕ ΗΡΩΕΣ !!
    ΕΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΦΙΑΛΤΕΣ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΦΙΑ ,
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ' ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ !!ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΧΑΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ''ΘΕΟΣ''
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ''ΣΟΦΟ'' ΛΑΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΣΥΡΙΖΑ !!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!''Η ΣΙΩΠΗ ΚΥΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ'' ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΖΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΗΣ ΝΟΜΙΖΗΣ ΚΑΤΙ ΟΡΘΙΟ !!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΜΟΝΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ!!
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΥΜΟΝΙΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ!!ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΗΣΤΗΜΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. {{ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ }}
    {{ ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ }}}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ Ν ΤΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΗΛ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ !!
    ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ;;;
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΤΣΑ ΣΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΤΣΑΤΣΑ ***********

    ΑπάντησηΔιαγραφή