Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΣΕ «VIDEO WALL» ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΗΣ-ΔΩΡΟΛΗΨΙΑΣ και ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΤΟ «ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ» ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ TOY ΜΕΛΛΟΝ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΙΔΙΑ…;;;

Το συνταρακτικότερο σκάνδαλο,-χωρίς  παγκόσμιο προηγούμενο -, για το οποίον τα δημοσιογραφικά «γκρουπούσκουλα» τύπου (Β.Κορέας) της «λεχριτοκυβερνητικής Τσιπροαριστεράς», έχουν πιεί το «αμίλητο νερό», ίσως μετά τις καταγγελίες Βγενόπουλου κατά της Προέδρου του Αρείου Πάγου Β.Θάνου, να αποτελέσουν την αρχή κάθαρσης στον χώρο της πολύπαθης Δικαιοσύνης, πού αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο της Δημοκρατίας και των κοινών πολιτών, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση  ότι οι καταγγελίες θα…αποδειχθούν…!!!

Ξέρετε, πολλές καταγγελίες είναι αληθινές, όμως-όμως, χρειάζονται αποδείξεις επί Δικαστηρίοις...
********
Άνευ αποδείξεων «ουδέν γενέσθαι»…
********
Γυρίζουν μπούμεραγκ.
********
Εδώ όμως γεννάται ένα ερώτημα πού διατυπώνει ο Νομικός κόσμος, αλλά και η κοινή λογική:
********
Ποιός  Δικαστής-ανακριτής θα αναλάβει την έρευνα εις βάρος της (και αν αναλάβει), πώς θα εξασφαλιστεί κυρίως το «αδιάβλητο» της έρευνας όταν ο Δικαστής είναι προϊστάμενός της και από την ίδια εξαρτάται η επαγγελματική του θέση, μέλλον και πορεία…;;;
********
Όταν μάλιστα, η κ.Θάνου είναι επιβαρυμένη με πολύ κακό προηγούμενο, αφού στην διένεξή της με την Εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατσάνη και στο πλαίσιο της πειθαρχικής δίωξης πού ενώ διέταξε ή ίδια, ή ίδια επίσης ετσιθελικά ανέλαβε (ακούσατε-ακούσατε) την… ανάκριση και μετά από γενική κατακραυγή και αίτηση εξαίρεσης της από την κ.Τσατσάνη, αναγκάσθηκε να την αναθέσει  σε άλλη συνάδελφο…!!!
********
Όταν μάλιστα, επίσης στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ο Αν.Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος, με περίεργο ρόλο και επεμβάσεις στην Δικαιοσύνη στην ίδια ακριβώς υπόθεση πού είναι τελικά «ουσιαστική» διακρατική διαφορά μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου, με ποσό 4-4.5 δις ευρώ, τα οποία μας ζητάει η Κύπρος, (μέσω καταδίκης Βγενόπουλου)  όταν --5,5 δις είναι τα απάνθρωπα μέτρα του 3ου μνημονίου Τσίπρα--, γεννάται συνεπώς το ερώτημα:
********
Ποιο παιχνίδι παίζεται και πως και γιατί δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, πού αποτελούν προσωπική  επιλογή Τσίπρα και ιδιαίτερα η κ. Θάνου, --αφού έγιναν «τα μύρια όσα», (περί ώρα 02:00 μεταμεσονυχτίως)  ελήφθη η απόφαση,  να καταλάβει την θέση της Προέδρου του Α.Π--. και συνάμα της Υπηρεσιακής Πρωθυπουργού ο.. «Θεός να βάλει το χέρι του»…!!!
********
Βέβαιον είναι ότι το αφεντικό της MIG, δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο πρόσωπο.
********
Είναι εκτός από ευφυής και σοβαρός άριστος-έμπειρος  Δικηγόρος και το κυριότερο δεν είναι φαφλατάς.
********
Ρητά και απερίφραστα λέει:
******** 
«Υπέβαλα μηνυτήρια αναφορά για δωροληψία δικαστικού, για σειρά ποινικών αδικημάτων.
********  
Στις πράξεις φέρεται να εμπλέκεται η Κατερίνα Θάνου, μια επιχειρηματίας φίλη της και ενδεχομένως συγγενικά της πρόσωπα.»
******** 
Μάλιστα έκανε λόγο «για χρηματισμό με τη μέθοδο του βιβλίου που βάζεις μέσα χρήματα, που στη δική μου περίπτωση μου ζητήθηκε… όλοκληρη  βιβλιοθήκη, κάτι το οποίο δεν έπραξα.»…!!!
********
Είπε δε «ότι η κ. Θάνου θα πρέπει να αντικατασταθεί με απόφαση του υπ. Δικαιοσύνης μέχρι την προκαταρκτική εξέταση».
********
Αν οι ισχυρισμοί του αποδειχθούν, τότε θα συνταραχθεί όλο το οικοδόμημα της Θέμιδος ίσως έλθει η οριστική κάθαρση πού θα ξεπερνάει ακόμη και την αναθεώρηση του Συντάγματος με τεράστιες ταυτόχρονα πολιτικές ευθύνες και όποιος «υπεύθυνος», έντρομος… «όπου φύγει-φυγει» .
********
Διαφορετικά θα πρέπει ο ίδιος να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη με παραδειγματική ποινή, όταν μάλιστα «απειλεί» ότι διαθέτει στοιχεία σε… video wall…!!!
                 -------------------

7 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί διεφθαρμένοι δικαστές, αποτέλεσμα της γενικής ανηθικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας μετά την τρισκατάρατη μεταπολίτευση.
    Η περίπτωση του παραδικαστικού κυκλώματος Καλούση, Μπουρμπούλια,Ηλία, Γιοσάκη ήταν ψιλικατζίδικο εν σχέσει με άλλα κυκλώματα.
    Η διαφθορά στους δικαστές εμφανίζεται με την συμμετοχή τους σε κόμματα ως υποψηφίων βουλευτών, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δαπανήσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, κι΄εδώ προβάλλει το ερώτημα πόθεν έσχον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΒΓΑΖΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΖΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ 'ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ !!
    ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ!
    ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΗ ΠΙΝΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ *****
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ,ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ !!ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ'ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΥΜΑΤΑ !!
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Η ΝΔ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΕΙΔΑ ;;;
    {{ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ Κ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
    ΝΟΜΙΖΗ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΕΜΙΑ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ!!
    ΝΤΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΧΩΡΟ !!
    ΕΣΥ ΝΤΟΡΑ ΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ,ΝΤΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !!ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ !! ΝΤΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ν Δ ΚΑΝΤΟ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΗ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ******

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ Γ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ !
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΞΕΦΤΗΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *** ΝΤΟΡΑ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!
    ΤΗ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΗ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΟΡΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΞΥΛΟΚΟΠΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ;;
    ** ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ !!
    ΜΕ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ**********

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΟΡΑ Η ΥΓΕΙΑ ΑΠΕΡΓΗ !ΑΙΤΗΜΑΤΑ ''ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ''ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΝΤΟΡΑ ΕΚΕΙ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!
    ΝΤΟΡΑ ΤΡΙΤΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΑΘΗ ΙΑΤΡΟΝ ΔΗΛ
    ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΑΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΟΡΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ !!ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ;;;
    ΝΤΟΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΕΤΣΙ!!
    ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ''ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή