Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η ΜΕΡΚΕΛ «ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ», ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ και… ΑΝΟΔΟ 5%...!!!

Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ και ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ… ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ…!!!

Ίσως ο αιώνιος «χάνος» και δυσλεκτικός  Δ.Παπαδημούλης,  να μη το πήρε ακόμη χαμπάρι, --όπως έκανε με τους  PODEMOS  στην Ισπανία και τους έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα—το ίδιο να έκανε και τώρα σε Σούλτς  και  Die Linke, πανηγυρίζοντας την…ήττα τους…!!!
Νίκη καταλύτη και για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου κατήγαγε η Μέρκελ,

στο Κρατίδιο Ζάαρ χθες Κυριακή ξευτιλίζοντας τις προσδοκίες και ελπίδες των Σοσιαλδημοκρατών για νίκη στις επερχόμενες εκλογές του Φθινοπώρου.
********
Συγκεκριμένα η  διαφορά των δύο κομμάτων ανήλθε σε διψήφιο ποσοστό: 40,7% έναντι 29,6%, δηλαδή 11,1%, ενώ στην τρίτη θέση ήρθε το αριστερό Die Linke με ποσοστό 12,9%.
********
Μάλιστα οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ αύξησαν τα ποσοστά τους κατά 5%.
********
Το τραγικό με την Ελληνική θέση πού διετύπωνε ο Τσίπρας είναι ότι είχε επενδύσει σε νίκη Σούλτς πιστεύοντας στην αυταπάτη του και στις ονειρώξεις γενικά των αριστερών, ότι ο Σούλτς αν γινόταν Καγκελάριος θα του έκανε τα…χατήρια…!!! 
********
Το ίδιο Βατερλό ο Τσίπρας έπαθε πάλι χθές όταν απείλησε ότι δεν θα υπογράψει τη Συνθήκη της Ρώμης για τα 60 χρόνια της ΕΕ, αν δεν περιλαμβανόταν η δική του θέση στα εργασιακά, οι Ευρωπαίοι φυσικά τον έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και τελικά ο Αλέξης υπέγραψε στα… τέσσερα όπως μόνον αυτός ξέρει και όπως του έχει αρμοδίως υποδείξει ο Καμμένος.
********
Παντού στη γή, από Ολλανδία μέχρι την Βουλγαρία, --πού μέχρι τα χθές ήταν στην αγκαλιά του πατερούλη Στάλιν--,  κερδίζουν τις εκλογικές αναμετρήσεις οι κεντροδεξιές δυνάμεις και μόνο στην Ελλάδα μας Κυβερνούν τα αριστερά κόπρανα των ελλειμματικών και ελαττωματικών Τσιπροσυριζαίων.
********
Ο Τσίπρας, δεν έχει προφίλ ούτε στόφα ηγέτη, είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα όταν βρίσκεται δίπλα σε Ευρωπαίους ηγέτες, νιώθει και ο ίδιος μειονεκτικά μπροστά τους, όπως άλλωστε εμφαντικά δείχνουν και οι φωτογραφίες όπως και τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα, «είσαι λίγος, πολύ λίγος κ. Τσίπρα», όπως του είπε κατάμουτρα στη Βουλή ο π. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς…!!!
                 ---------------------

2 σχόλια:

  1. ** ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΥΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ**
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΙΤΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
    ΜΕΙΚΟΙ ΞΥΠΟΛΙΤΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΑΝΙΠΟΨΙΣΤΟ ΛΑΟΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ!!
    ΠΛΗΣΤΙΡΙΑΣΜΟΙ 500 ΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!
    ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
    500 ΧΙΛ ΑΠΟΠΟΙΗΣΙ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΩΝΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2017: Η ΝΔ ΦΤΑΙΕΙ!!
    ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΘΕΟΤΗΤΕ ΔΑΣΟΣ!!
    ΑΛΕΞΗ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!
    ΑΛΕΞΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΆΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΡΑΣΟ ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΕΜΕΝΗ ,ΤΖΑΜΙΑ,ΙΜΑΜΙΔΕΣ ,ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ !!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΑΝ ΚΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!
    ΑΛΕΞΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ,ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙ,
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!
    ** ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΥΚΑΠΟΙΟΣ*****
    ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΛΙΑ!
    ΕΝΟΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ!!
    ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΕΛΝΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!!
    ΞΕΡΗΣΝΙΚΟΛΑΚΗΤΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΗΣ
    **** ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΑΝΤΏΝΗ******
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΧΟΥ ΣΤΕΙΛΗΣ ΟΚΤΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΎΝ ΕΝΆΝΤΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΩΡΡΑ ΜΑΚΡΗ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ,12 ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!
    ΑΛΕΞΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
    Ο ΦΛΩΡΆΚΗΣ Ο ΗΛΙΟΥ Ο ΚΙΡΚΟΣ Ο ΓΚΛΕΖΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ( ΣΗΜΑΙΑ)
    Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!
    ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΗΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΗΣ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ( ΠΡΟΓΡΑΜΑ) ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕΓΆΛΗ ΛΑΚΤΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κρατίδιο τού Ζάαρ που έκανε θρίαμβο η Μέρκελ είναι γενέτειρα του Σούλτς και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία.
    Τσίπρα πες στη Περιστέρα να σου βρεί καμιά καφετζού της προκοπής μπάς και σου ξεφουρνίσει έστω και μία πρόβλεψη της προκοπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή