Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΔΥΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και «ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ» ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ «ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ» Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ε, Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ…!!!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΒΗΜΑ» ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΩΡΑ «ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΧΕΛΩΝΑΣ»  ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΗ…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…!!! 

Ο ένας μεγαλονταβατζής των ΜΜΕ σε πρώτη ανάγνωση είναι γνωστός εκ της προδικασίας από το παρελθόν με δραστηριότητα στις κατασκευές παντός είδους deals, ενώ ο δεύτερος με ειδικότητα παρουσίασης ειδήσεων και σχολίων ανάλογα με την αποπληρωμή των δανείων του και για το group  του οποίου, έχουν βγεί άπλυτα στη φόρα το τελευταίο διάστημα, από την ηλεκτρονική έκδοση τού ακόμη κραταιού συγκροτήματος.

Το 1ο δημοσίευμα του Βηματοδότη με ημερομηνία 12/03/2017 05:45 έγραφε:
********
Μετά τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδοςγια την Tράπεζα Αττικής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μαθαίνω ότι ο Γιάννης Στουρνάρας και οι συνεργάτες του επιθεωρητές στην κεντρική τράπεζα απέστειλαν στον οικονομικό εισαγγελέα Π. Αθανασίου δύο ακόμα πορίσματα. 
Αφορούν δύο «επιφανείς» εκδότες, οι οποίοι χρωστούν και της... Μιχαλούς. 
Ενας εξ αυτών θεωρείται εκλεκτός της κυβέρνησης και βάση του εκδοτικού deal που πρότεινε ο γηραιός υπουργός Επικρατείας στις τέσσερις συστημικές τράπεζες. 
Για να δούμε, θα δράσει η κυβέρνηση όπως το πόρισμα επιβάλλει και εναντίον του φίλου της εκδότη;
********
Το 2ο με ημερομηνία  13/03/2017 23:55 | 05:00 γράφει:

Εκδότες ante portas
---------
Με ρυθμό χελώνας (ίσως ακόμη και πιο αργά) προχωρούν για εκδίκαση στη Δικαιοσύνη δύο υποθέσεις χορήγησης παράτυπων δανείων που αφορούν εκδότες. Για τον έναν μάλιστα (που έκανε κωλοτούμπα στα έντυπά του για να στηρίξει την κυβέρνηση και τις επιλογές της) εστάλησαν από τους οικονομικούς εισαγγελείς, όπως οι ίδιοι έλεγαν στα αρμόδια πταισματοδικεία, ένα σωρό έγγραφα (αναφορές, μαρτυρίες, πορίσματα ελέγχων κ.τ.λ.) που αναφέρονται σε ληξιπρόθεσμα δάνεια, σε παράνομες παρατάσεις αποπληρωμής δανείων, και όμως, οι υποθέσεις αυτές καθυστερούν. 
Τα έγγραφα, κατά τους οικονομικούς εισαγγελείς, προκύπτουν και από μηνυτήριες αναφορές της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και από το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, με την ένδειξη ότι με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του συγκεκριμένου εκδότη «παραβιάζονται οι κανόνες των τραπεζών προς εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων». 
Εχει, μαθαίνω, διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από πταισματοδίκες, και ο συγκεκριμένος εκδότης ακόμη να κληθεί για εξηγήσεις. 
Γιατί άραγε υπάρχει τέτοια καθυστέρηση; 
(Ερώτημα που απασχολεί και τους οικονομικούς εισαγγελείς.)
nnn
Η δεύτερη υπόθεση αφορά έναν άλλον εκδότη («συγκροτηματάρχη»), ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών να διαβεί την πύλη της οδού Πειραιώς (εκεί όπου εδρεύουν οι οικονομικοί εισαγγελείς) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα δάνεια που έχει πάρει, τον τρόπο δανεισμού και κυρίως γιατί καθυστερεί την εξόφλησή τους, παρ’ ότι ορισμένα από τα δάνεια έχουν γίνει «μη εξυπηρετούμενα».
********
Τώρα, ονόματα μη ζητάτε κυκλοφορούν, μόνο στη δημοσιογραφική αγορά άλλωστε θέμα χρόνου είναι να τα γράψει ο Βηματοδότης όταν περάσουν την πόρτα του Οικονομικού Εισαγγελέα.
********
«Απουσιάζει» βλέπετε από το συγκρότημα και ο Παπαχρήστου, αυτός πού ξέρει «απ΄έξω και ανακατωτά» αμφότερους και ασφαλώς θα τους είχε αποκαλύψει.
********
Οποιοσδήποτε βέβαια συμψηφισμός με κορώνες εναντίον του ψόφιου Γιάννου  μόνο γενική θυμηδία προκαλούν και προδίδουν έτσι τους δράστες των… θαλασσοδανείων..!!!
********
Ψυχραιμία Ν..., ακόμη και τα μωρά,  μας πήρανε... χαμπάρι...!!! 
                          -----------------

27 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΤΙΜΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΨΑΤΕ

    ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ

    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΞΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
      Στην φυλακή ο Α.Σώρρας: 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και εξαγορά
      14:3117/03/2017
      Share
      404

      0

      0
      Google +
      0



      Translate this page: EN FR DE ES RU AR
      Καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του σε 8 χρόνια φυλάκισης, 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων και πλέον οδηγείται στη φυλακή.

      Συγκεκριμένα ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

      Μηνυτές του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας», είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.


      http://www.pronews.gr/portal/20170317/genika/koinonia/71/se-8-hronia-fylakisi-katadikastike-o-asorras

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ 258 ΤΟΠΙΚΈΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΕΡΑΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!
      ΑΡΧΗΓΕ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !!
      ΜΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ !
      ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΗ !!
      ΟΡΦΑΝΕΨΑΜΕ ΑΡΤΕΜΗ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ !
      ΣΩΡΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΣΥ ΟΙ ΝΕΩΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΟΥΣ ΨΕΎΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ !!
      ΑΡΤΕΜΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕ ΣΩΡΡΑ ΟΙΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΑΛΕΞΗ ΕΩΣ ΕΔΩ !!
      ΑΡΤΕΜΗ ΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΤΏΧΕΙΑΣ!!

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.

    ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΟΥΣ ΦΟΒΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ. \

    Η Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ [ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ] ΕΝΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, όχι και ο Σώρρας σωτήρας της πατρίδας.
    Όχι σε κάθε ξεβράκωτο απατεώνα πού χρωστάει της Μιχαλούς και είναι στα πρόθυρα της φυλακής να απαντάμε. Ίσότιμοι θα γίνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΩΡΡΟΠΛΗΚΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΥΦΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρτον εναν κ βαρα τον αλλον...εβραιομασωνικα πορνιδια κ οι δυο

      Διαγραφή
  5. O ένας Μιντιάρχης χρωστάει 170 εκατ. ευρώ ό νεότερος και ακάθεκτος σε νέες εκδόσεις 60 εκατ. Τι θά κάνει ο Τσίπρας; Θα αφήνει τα σπίτια των φτωχών σαν πρώτη κατοικία να βγαίνουν στο πλειστηριασμό και οι "Νονοί" των ΜΜΕ, να μένουν στο απυρόβλητο επειδή τον στηρίζουν; Ξεφτίλα και αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΩΝ!!!
    ΤΟ ΚΟΝΊΑΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΑΛΕΞΗ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙΑΣ!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΗ ΣΟΥ ΝΑΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ
    ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΩΝΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΗ ΤΟ87% ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ ΕΣΥ ΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ¡¡
    ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΡΕ ΑΛΕΞΗ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΣΤΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ¡¡
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΈΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΤΙΖΑΝΕΛ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ !! ΑΛΕΞΗ ΤΟ 72% ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΠΙ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ!!
    ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΗΣΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!
    ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΗΝ ΧΑΣΗΣ ΕΘΝΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 60 ΕΚ ΚΑΙ 170 ΕΚ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΝΤΟΥΚΟΜΕΝΤΟ ΤΟ ΧΩΝΙ !!
    ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΑΔΕΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!
    ΡΕ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8-3-2017 ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 14ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ’ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ .

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

    1) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΕΚΚΟΣΗΣ ΜΑΝΘΟΣ

    Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

    Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΕΧΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β: ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΘΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

    ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ.: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

    2) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΙΟΥΡΑ ΔΩΡΑ

    Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΖΙΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β: ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΚΑΤΣΙΜΑΝΤΟΥ ΛΕΝΑ

    ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΜΕΛΟΣ: ΚΑΠΠΑ ΜΑΙΡΗ

    ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

    ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ.: ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

    EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε βλάκα γιατί τους "δίνεις" και γράφεις τα ονοματά τους; Στη φυλακή θα πάνε και αυτοί όπως ο αρχιαπατεώνας αρχηγός σας ο Σώρρας. Γράφονται ονόματα υποδίκων; Αλλά αν δεν ήσουνα βλάκας, πως θα ήσουνα με τον Σώρρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΑΑΧΑΧΑ
    ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.......
    ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ...
    ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΧΑΧΑΧΑ
    ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΕΣ...........
    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ...........
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΛΔ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΕΤΣΙ !!!
    ΕΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΝΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.....
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ..... ...........
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ 2 ΒΑΡΚΕΣ !

    Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ 6,5 ΕΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

    ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ:
    ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ

    Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS
    Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΕΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ.

    ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΛΟΙ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ.

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ:
    ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ
    Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ,
    ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ.

    Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΥΠΟΤΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ : ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

    ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ,

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,
    ΝΑΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,
    ΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ,
    ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ (ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ)

    ΕΦΟΣΟΝ 6.5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΙΣΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

    ΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ,

    ΤΟΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΙΣΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ.

    ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ + ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    *ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2012 (ΑΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΙΩΠΗΛΑ)

    *ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;

    *ΑΝ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η INTERPOL ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η C.I.A ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;

    *ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ;

    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑΙ ΑΜΕ.

    ΤΩΡΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.

    Η ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ;

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ << ΝΟΜΕΑ >> ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !!!

    ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ !

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΞΕΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ???? ΧΑΧΧΑΧA .....
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΝΟΜΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ >?????

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ??????????????

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ?????
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ??
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ????

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΨΕΥΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΗ .... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !!


    ... ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ................

    *ΠΟΙΟ ΖΩΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΟ 7 ΜΗΝΕΣ
    ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ;;;

    <<..Στη συνέχεια ο ίδιος ανακοίνωσε και επι­κύρωσε προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ότι υλοποίησε την μεταβίβαση $600ΔΙΣ- Οκτώβριος 26, 2012.>>

    >>"ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ... ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ & ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΣ".....
    "Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΑΜΕΡIΚΑ USA- ΗΠΑ".. ΧΑ ΧΑ =D.... ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ (ΛΕΕΙ) ΜΕΣΩ C.I.A. ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ <> ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ "ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ"..>>.!!!

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.!!! ;)

    >> 3η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    Στις 26.10.2012 και αφού η Αμερι­κανική Κυβέρνηση δεν απέρριψε την πρό­θεση και δεν έφερε οιανδήποτε ένσταση να προχωρήσει ο δικαιούχος στην κατάθεση του χρεογράφου προς πίστωση της Ελλά­δος και Κύπρου, ο κος Σώρρας προχώρησε και υλοποίησε τη νόμιμη μεταβίβαση των Χρεογράφων εις το όνομα και πίστωση της Ελλάδος και της Κύπρου αντιστοίχως.

    Στη συνέχεια ο ίδιος ανακοίνωσε και επι­κύρωσε προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ότι υλοποίησε την μεταβίβαση των έξι (6) τεμαχίων Αμερικανικών χρεογράφων αξί­ας Εκατόν Δισεκατομμυρίων Δολαρίων έκαστο, δηλαδή 600 Δις USD, εις το Όνομα και την πίστωση της Ελλάδος και ενός τε­μαχίου αξίας 48.926.500.000 USD για λο­γαριασμό της Κύπρου και κάλεσε την Αμερικανική Κυβέρνηση να ενημερώ­σει εάν είχε οιανδήποτε αντίρρηση ή ένσταση για αυτές τις μεταβιβάσεις και κα­ταθέσεις των χρεογράφων και δόθηκε το χρονικό διάστημα μέχρι της 2 Νοεμβρίου 2012.

    ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΟ­ΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΞΗΣ....

    Πηγή:http://www.artemis-sorras.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ
    ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
    145 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ
    ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΚΙΝΗΜΑ
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ
    ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ
    Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;
    ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΕΚ 234 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016; [..<>....]
    .
    Δεν είχε κανέναν λόγο η kilkiswebtv να ασχοληθεί με τον κ. Σώρρα και τα 600 δις. Και δεν θα ασχολούμασταν εάν πριν από λίγο δεν έβγαινε το δημοσίευμα που σας παραθέτουμε παρακάτω.
    .
    Επίσης χθες αναδημοσιεύσαμε μία ανάρτηση από την ιστοσελίδα wakeup.gr με τίτλο
    «H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - ΠΩΣ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»
    .
    Και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας, 14 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ Αρ. Φύλλου 234, αναγράφονται στα ΕΣΟΔΑ του τακτικού Προϋπολογισμού: - Πιστωτικά 563.055.375.000 δις ευρώ! Που με την αναγωγή σε δολάρια είναι 620δις 800 εκατομμύρια! Αυτά ποια χρήματα είναι; Μήπως αυτά στα οποία αναφέρεται ο Σώρρας; Και από πού βρέθηκαν τόσα έσοδα στον προϋπολογισμό του 2017;
    Γιατί δεν αποπληρώνουν με αυτά το Δημόσιο χρέος που είναι μόνον 330 δις ευρώ;
    .
    Και για να λήξη τελεσίδικα το θέμα ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, γιατί δεν καλείται ο Αρτέμης Σώρρας (όπως ο ίδιος το πρότεινε επίσημα μέσω του πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ») στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, παρουσία του Ιωάννη Στουρνάρα, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,Προέδρου του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συμβουλίου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αθηνών-Αττικής για να πληκτρολογήσει τους κωδικούς ρευστοποίησης των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ στην οθόνη UCC1, και δεν αποδειχθεί ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν να συλληφθεί επί τόπου;
    .
    Σίγουρα κανένας Έλληνας πολίτης δεν θέλει να τον κοροϊδεύει ο κάθε Σώρρας όπως τον παρουσιάζεται εσείς, όμως δεν θέλει ούτε εσείς να κατηγορείται τον κάθε Σώρρα με χίλιες δυο κατηγορίες και να μην κάνετε το παραπάνω που σας προτείνει και να τον κλείσετε μέσα.
    .
    Μήπως μας λέει αλήθεια; Μήπως κρύβεται κάτι άλλο; Τα μήπως και τα γιατί, πληθύνουν όσο χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου από τους πολιτικούς.
    .
    Δράστε αμέσως, αλλιώς οι φρούδες κατηγορίες από δημοσιογράφους που τους ρεζιλεύει ο Αρτέμης Σώρρας στα κανάλια και με κατηγορίες που δεν μπορείτε να αποδείξετε, μας βάζετε σε περισσότερες υποψίες!

    ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
    Δημοσιογράφος

    Σας επισυνάπτουμε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως παρακάτω: Πηγή:http://kilkiswebtv.blogspot.gr/2017/03/600-234-14-2016.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Όπου δικάσαμε μέχρι σήμερα, ανακοπές κατά διαταγών πληρωμής προς Τράπεζες, η εικόνα ήτο η εξης....
    Μια έδρα που ή ρωτάει με μεγάλο ενδιαφέρον τον μάρτυρά μας, ή δεν κάνει καμμία ερώτηση, αφήνοντας όμως εμάς να εξαντλήσουμε κάθε ερώτησή μας προς αυτόν....
    Η δε Τράπεζα, απλώς παρίσταται τυπικώς.
    Κατά το στάδιο των ενστάσεων, δεν αντιλέγει στην ένσταση εξοφλήσεως, δεν εξετάζει δικό της μάρτυρα, δεν απευθύνει ερωτήσεις προς τον μάρτυρά μας, ενώ στις προτάσεις δεν αντιλέγει γραπτώς στην ένσταση εξοφλήσεως και δεν κομίζει έγγραφα δια να αντικρούσει τις δύο περιουσίες , ημών των Ελλήνων Πολιτών..
    (Προσωπική μαρτυρία μετά από 5 ακροατήρια, με διαφορετικές Τράπεζες ανά την επικράτια)...
    Η παρούσα μαρτυρία δι'όσους γνωρίζουν νομικά,προκειμένου ν'αντιληφθούν ότι επί της ουσίας οι Τράπεζες συνομολογούν την ένσταση εξοφλήσεως...
    Αν παρ'όλ'αυτά εσείς θέλετε να πληροφορηθείτε απ τα κανάλια δια την απάτη των εντολών πληρωμής μας, κάντε το....
    Δικαίωμά Σας....
    Κατά τα λοιπά πολύ Καλημέρα μας, όπου κι αν δραστηριοποιείστε άνθρωποι...

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ "ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ" ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΧΙΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ.

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    Η ΤΟ ΑΕΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 180 ΔΙΣ.
    Η Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ.
    Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ.

    Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ.

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

    https://youtu.be/kBUqQk9xDnE


    563 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ : https://www.forin.gr/laws/law/3555/nomos-4444-2016-kurwsh-tou-kratikou-proupologismou-oikonomikou-etous-2017#!/?article=25260,25259
    Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ : 50.490.000.000 € ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΑ 523.000.000 € ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ !!!
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΤΑ 563.055.375.000€ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ 1,065615 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ / ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ........600.000.000.000 ΔΙΣ $

    Ε.ΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΕΚ ΜΕ ΝΟΜΟ
    ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

    ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ?????????????
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ??????
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ?????????
    ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?????????? ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ???????????

    Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΗΠΙΟ ΧΑΖΟ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΙΚΟ ΜΠΕΜΠΕ [ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ] ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    ΔΙΑΛΥΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΑΣ
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ
    ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κατηγορουμενοs για το τριπλο φονικο τηs Θασου ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ του ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ που θα σωσει την Ελλαδα-Η ΧΤΕΝΑ πανω στο φερετρο και ο μακελαρηs με την αλογοουρα!
    www.makelio.gr
    Νεα στοιχεια για τη δολοφονια!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ τηλεφωνημα στον Σωρρα...
    press-gr.com/2017/01/blog-post_7718.html
    Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει...φραγκο!Η Τραπεζα τηs Ελλαδαs αποκαλυπτει τον Αρτεμη Σωρρα!
    ksipnistere.com/2017/03/blog-post_419.html
    Tραπεζα τηs Ελλαδαs:<< Απενταροs ο Σωρραs >>
    antizitro.gr/2017/03/blog-post_75.html
    Σαραντα εναs πλυντηριαδεs συνιστουν...Σωρρα!''Αναμεσα τουs βρισκεται ιδιωτηs που χρωσταει στην εφορια 8.000.000 εκ ευρω''!!!
    ixnos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_91.html
    Ο ξεδοντιαρηs βαψωμαλλιαs μαυριδεροs μπετατζηs..Πσωρογιδα λαμογια απατεωνεs κλεφτεs βρωμοκουραδεs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
      Στην φυλακή ο Α.Σώρρας: 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και εξαγορά
      14:3117/03/2017
      Share
      404

      0

      0
      Google +
      0



      Translate this page: EN FR DE ES RU AR
      Καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του σε 8 χρόνια φυλάκισης, 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων και πλέον οδηγείται στη φυλακή.

      Συγκεκριμένα ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

      Μηνυτές του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας», είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.


      http://www.pronews.gr/portal/20170317/genika/koinonia/71/se-8-hronia-fylakisi-katadikastike-o-asorras

      Διαγραφή
  19. ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ 8 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΪΜΟΜΠΙΛ.ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

    1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

    ΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ
    ΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ
    ΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ
    ΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ
    ΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ω Ω ΕΛΛΑΝΙΕ ΖΕΥΣ...ΤΟΣΟ ΑΣΠΛΑΧΝΟΣ;;; ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
    ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ:
    ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ
    ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΕΝΤΡΟΟΙ
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ
    ΚΟΚΚΙΝΟΙ

    ΜΠΛΕ
    ΑΣΠΡΟΙ
    ΜΑΥΡΟΙ
    ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΜΑΣΟΝΟΙ
    ΔΟΓΜΑΤΑ
    ΣΤΟΕΣ
    ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!

    ΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
    _
    ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!

    ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ!!!

    ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ

    ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!

    ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ !!

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!

    ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !!

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ …. ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα τους πιασανε η ακομα?
      ο Πορδος και η Κλαιν Μαιν!!!! ααα χα χα χα χααααααα

      Διαγραφή