Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΚΡΥΒΑΝ-ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ… «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»…!!!

Η ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ…ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ…!!! 

«Χαλιφάτο» και μεθόδους  Γιάνκ Ούν Κιμ στη Δικαιοσύνη, «Χαλιφάτο» και μεθόδους  Γιάνκ Ούν Κιμ στη λειτουργία της Βουλής,  «Χαλιφάτο» και μεθόδους  Γιάνκ Ούν Κιμ στην ενημέρωση, επιβάλουν οι αριστεροί Κυβερνητικοί κατσαπλιάδες με εκτυφλωτική
φαυλοηλιθιότητα και επαρμένη πολιτική αλητεία. 

Προσέξτε:
********
Διαβιβάστηκαν και αναγγέλθηκαν στην Ολομέλεια τέσσερις δικογραφίες. Μια κατά του Αλέξη Τσίπρα, μια κατά του σημερινού υπουργικού συμβουλίου και δύο κατά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Νίκου Τόσκα.
******** 
Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες όχι μόνο δεν διαβίβασαν στους Κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικό ενημερωτικό σημείωμα για το περιεχόμενο των υποθέσεων αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία κρατώντας τους φακέλους στα… κλειδωμένα συρτάρια…!!!
********
Βέβαια, γιατί να μην την κρύψουν, αφού:
********
Στον Τσίπρα , με τη μήνυση, αποδίδονται βαρύτατα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως Εσχάτη Προδοσία και ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα, παραβίαση της Εθνικής κυριαρχίας, αποστέρηση δικαιωμάτων των πολιτών.
******** 
Οι κατηγορίες σχετίζονται με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
******** 
Αποδίδεται δε, στον Τσίπρα ότι ενήργησε με δόλο κατά του Εθνικού συμφέροντος καταργώντας την επιτροπή για τον έλεγχο του χρέους και τα πορίσματά της.
******** 
Όπως μάλιστα έγραψε το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής η δικογραφία, που αφορούσε τον Τσίπρα, είχε διαβιβαστεί από τον Αρειο Πάγο προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή νωρίτερα από άλλες που αφορούν στελέχη της αντιπολίτευσης, εκείνες όμως έφθασαν πιο… γρήγορα στην Βουλή…!!!
********
Χούντα είναι θα περάσει, άλλωστε το τέλος των Δικτατόρων ήταν ανέκαθεν τραγικό…   
                                --------------------

4 σχόλια:

  1. Αν δεν περάσει τώρα απο τη βουλή, η εξεταστική ή προανακριτική θα περάσει απο τη κυβερνητική πλειοψηφία της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που θα προκύψει από τις εκλογές. Ο Μητσοτάκης δεν το έχει από τώρα ζητήσει μόνο στη βουλή το σπουδαιότερο και επισημότερο είναι ότι το έχει πεί δημόσια στη συνάντησή του με το Μάριο Ντράγκι εξερχόμενος τού γραφείου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *** Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ****
    ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ***
    Αδιστακτος Επικυνδινος,καθηγητής ψεύτης,Ένα πρωθυπουργό που νομιζη ,ότι η πατρίδα του ανηκη ,ένα λαό που του υποτιμά την νοημοσύνη!!Ότι το χειρότερο για τον Έλληνα!
    Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στη ζωή ΑΛΕΞΗ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ είσαστε και παραμένει!!
    ΑΛΕΞΗ ο προδότης που δικαζόταν για εσχάτη προδοσία τον εκτελούσαν !!
    Σήμερα όταν λέμε εισοβια ενοουμε εισοβια!
    Κ Καραμανλής !
    Το πλιάτσικο γίνεται γίνεται για άλλη μία φορά
    Σήμερα λέγεται Αλέξης τότε λεγόταν βελουχιωτης Μπελογιάννης !!
    Τότε έστηναν λαϊκά δικαστήρια παιδομάζωμα εκτελέσεις των ηρωικών μανάδων !!
    ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ θα δικασθητε για εσχάτη προδοσία θα βρεθη κείνος ο πατριώτης ! Εκτός αν έχετε κλίση θέση στον ΜΑΔΟΥΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ** ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑ **
    Σήμερα Δεν υπάρχη ρεμουλα,διαπλοκή, κλεψιά,φοροδιαφυγή ¡μοναδικο φαινόμενο ¡
    ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anagkastik;a ;asxeto sx;olioQ
    Η χώρα μας περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Καταστρέφεται η οικονομίας της, κινδυνεύουμε να εμπλακούμε σε πόλεμους για αλλαγές συνόρων, τα σκάνδαλα (είτε παλιά είτε νέα) αποσιωπούνται και τελικά παραγράφονται, οι άνεργοι και οι άστεγοι αυξάνονται, οι ασθενείς δεν μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα.
    Ίσως να σας φανεί αστείο που ζητάω υπογραφές για την κυλιόμενη γραμμή ειδήσεων στο κανάλι της ΕΡΤ.
    Σε αυτήν την γραμμή διαβάζει κανείς τους τίτλους των ειδήσεων. Αλλά, σε αντίθεση με άλλα κανάλια, στην ΕΡΤ παρουσιάζει μία πολύ άσκημη εικόνα. Αντί για το κόμμα, που χωρίζει την πρόταση σε νοηματικά κομμάτια, μπαίνει τελεία. Επίσης το κεφαλαίο όμικρον στην αρχή των προτάσεων έχει αντικατασταθεί με το μηδέν.
    Στην εποχή της καταστροφής που ζούμε ας μην καταστρέφουμε και την γλώσσα μας. Είναι άραγε τόσο δύσκολο να βλέπουμε (στην κρατική τηλεόραση) γραμμένη με αξιοπρεπή τρόπο την γλώσσα μας;
    Παρακαλώ την διοίκηση της ΕΡΤ να διορθώσει το μικρό, αλλά για μένα σημαντικό, αυτό πρόβλημα. Κατά κάποιον τρόπο είναι θέμα επιβίωσης.
    Αν θέλετε διαδώστε το και μπείτε εδώ για να υπογράψετε:
    https://secure.avaaz.org/el/petition/ELLINIKI_RADIOFONIA_TILEORASI_ERT_AE_Grammatiki_diorthosi_tis_kyliomenis_grammis_eidiseon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή