Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ «ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ και ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…ΜΑΔΟΥΡΟ…!!!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ, «ΠΕΡΙ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ», ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ…!!!

Τα άκρα ανέκαθεν αποτελούν ένα εσμό, παρακατιανών, κοινωνικών αποβρασμάτων, ανθρώπων περιφρονημένων, ελλειμματικών, ελαττωματικών, διανοητικά καθυστερημένων και ψυχικά αναπήρων, κομπλεξικών, --μορφωτικά και αισθητικά περιττώματα—καθ΄έξιν τύπους παραβατικούς και «κατ΄ επάγγελμα»  συνειδητούς  δολιοφθορείς της Δημοκρατικής και έννομης ομαλότητος.

Το επαναβεβαίωσαν στο Ευρωκοινοβούλιο, όταν σε ψηφοφορία για το άθλιο καθεστώς Μαδούρο, σε πλήρη σύμπνοια και ταύτιση Συριζα και Χρυσή Αυγή ψήφισαν υπέρ Μαδούρο και υπέρ των 32 μέχρι στιγμής δολοφονηθέντων διαδηλωτών.
******** 
Τούτο δε επειδή ένας λαός οικονομικά εξαθλιωμένος από τη πείνα λόγω των αριστερών ποπουραρίστικων ιδεοληψιών εξεγείρεται και ένας συναγελαζόμενος με τον Τσίπρα Μαδούρο, με τη πόρωση της αναισθησίας και την οίηση της υπέρμετρης ανοησίας, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία και να σώσει το κεφάλι του σκοτώνει διαδηλωτές και φυλακίζει πολιτικούς αντιπάλους.
********
Παπαδημούλης, Κούλογλου, Κούνεβα, όπως και τα λοιπά περιτρίμματα των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, ψήφισαν υπέρ…Μαδούρο…!!!
********
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευρωβουλευτής του Συριζα και Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου  Κώστας Χρυσόγονος διαφοροποιήθηκε και δεν ψήφισε , επιβεβαιώνοντας τη διάσταση απόψεων με τον Τσίπρα και την κεντρική γραμμή που είχε χαραχθεί.
********
Επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι μια από τις πολύ λίγες φορές που Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι ακόμα και… Ευρωσκεπτικιστές ταυτίστηκαν σε μια ψηφοφορία…!!! 
********
Βέβαια τα παρακατιανά υποκείμενα, μορφωτικά και αισθητικά περιττώματα  στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν μέτρησαν παραπάνω από  35 ψήφους έναντι των 450 πού καταδίκασαν το εξαθλιωμένο και δικτατορικό καθεστώς Μαδούρο.
********
Χούντα είναι και αυτή και θα περάσει…
********
Ήδη ο Μαδούρο διαπραγματεύεται πώς θα εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της οικογενειάς του και πόσα από τα κλεμένα θα πάρει μαζί του.
********
Προς το παρόν δεν φαίνεται οι διαπραγματεύσεις να αποδίδουν και η αγωνία του παρατείνεται.
********
Ένα «έργο» πού, τηρουμένων των αναλογιών, δεν αποκλείεται να ζήσουμε και…εμείς εδώ…!!!
           -------------------------

9 σχόλια:

  1. Καλύτερα τα λαμόγια της ντόπιας αριστεράς να μη λακίσουν με διαπραγματεύσεις και ελικόπτερα να μείνουν να δικαστούν γιά τα 86 δις πού μας χρέωσαν και τα 14 δις μέτρα πού τούς πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συριζα ξεπληρώνει στο Μαδούρο το ταξίδι του αποτυχημένου Υπουργού Ν. Παππά στη Βενεζουέλα γιά τις "δουλειές" με τα ζαρζαβατικά παρέα με τον δικηγόρο των Offshore Αρτέμη Αρτεμίου και τον καταζητούμενο από τις Αμερικανικές αρχές Don Korleone της Καραϊβικής Μαχέντ Χαλίλ, Λιβανέζικης καταγωγής, και μάλιστα φιλοξενήθηκε (τζαμπατζαρία-τρακαδορία), όπως συνηθίζουν τα αριστερά βαρεμένα γυφτάκια, στο πολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου του στο νησί Μαργαρίτα στην Καραϊβική. Ουστ απορρίμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

    Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2016 - 9:18 μ.μ.
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 - 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ** Περάσαμε μια πολύ άσχημη Πρωτομαγιά ***
    Δεν χαρήκαμε πορείες δεν είχαμε επεισόδια!!
    Μας έλειπε ο Αλέξης μέ τους μπαχαλακιδες !!
    Μετά την πορεία είχε Πολυτεχνείο !!
    ** ΑΛΕΞΗ μας ξενερώσεις****
    Κουίζ ποιο κόμμα και ποια παρατάξεις και στην πράξη Αριστερά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O MADOYRO EINE EKLEGMENOS DHMOKRATIKA KAI EXEI THN PLOIPSIFIA.OLA OSA DIXNOYN TA MME EINE PSEMATA TOY KERATA. POTE THA XYPNISETE RE M@KAKES THE LOYN NA KANOYN OTI EKANAN STON ALIENTE STH XILI.AN DEN EXETS EPISKEFTHI PROSFATA TH XORA DEN MPORITE NA EXETE GNOMI.
    ISASTE XEROLES KAI ZOA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Βενεζουέλα του ΜΑΔΟΥΡΟ σε εμφύλιο
    Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ;;
    Που είσαι ρε τομάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είστε προσκείμενοι στον Κούλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γυφταριο ,η ΚΟΥΡΕΛΟΥ ,οι ΚΑΤΣΑΠΛΑΔΕΣ οι συμμορίτες στην Κίνα !
      Ποιος τους εμπιστεύεται;;

      Διαγραφή
  8. Καλησπερα κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.
    Email: v.zacharias87@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή