Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ «ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΡΙΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…!!!

ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ «ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ή ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…!!!

Ξανακτύπησε η περιθωριακή «τραμπουκαρία των ηλιθίων» της Χρυσής Αυγής…
Οί αγράμματοι, ανεπάγγελτοι, τα ρεμάλια, οι απόκληροι και κόπρανα της κοινωνίας ο εσμός από μπράβους της νύχτας, τα κοινωνικά αποβράσματα, τα μορφωτικά και αισθητικά περιτρίμματα, οι κομπλεξικοί,  οί  καθ’ έξιν παραβατικοί, οι ελαττωματικοί, οι ελλειμματικοί, οι δυσλειτουργικοί  και κατ’ επάγγελμα δολιοφθορείς της Δημοκρατικής ομαλότητας, πού αποτελούν την «αφρόκρεμα» έκαναν τη δουλειά, πού τους… ανατέθηκε…!!!

Στη Βουλή και ενώ συζητείτο το φρικιαστικό και επονείδιστο 4ο μνημόνιο πού αναίτια και αδικαιολόγητα μας έφεραν οι Σταλινικοί Τσιπροσυριζαίοι με μέτρα 14,2 δις ευρώ πού θα πληρώσουμε σαν σκλάβοι, δεσμευμένοι μέχρι το 2022 και βάλε, ο επικεφαλής της «πινακοθήκης των ηλιθίων» Ηλίας Κασιδιάρης (όνομα και πράμα) τραμπουκίζοντας –ως φυσική συνέπεια της εγγενούς ανικανότητός του—εις βάρος του Ν.Δένδια, προσέφερε μέγιστη υπηρεσία στον Τσίπρα και την Κυβερνητική λεχριτοκομπανία του.
********
Κατάφερε να αποσπάσει τη προσοχή του κόσμου από τον ΕΦΙΑΛΤΗ του 4ου μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου και να τη στρέψει στο βάρβαρο και κακόγουστο επεισόδιο.
******** 
Σαν συγκοινωνούντα δοχεία, υποδοχής απορριμμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, απορρόφησαν την βρώμα και δυσοσμία του 4ου μνημονίου και διευκολύνθηκε έτσι ο αποπροσανατολισμός του κόσμου, για να ξεχάσει τι τον…περιμένει…!!!
********
Πόσο δίκαιο είχε ο Αντώνης Σαμαράς όταν ως Πρωθυπουργός είχε διατυπώσει τη θεωρία των δύο άκρων.
********
Ή μήπως άλλωστε στο πρόσωπο του Τσίπρα, δεν διαθλώνται όλα τα χαρακτηριστικά του λίπους της πολιτικής αλητείας και αναρχοκομμουνιστικής εγκληματικότητος…;;;
********
Ποιος «μίζαρε» στη δολοφονία της «Μαρφιν», με τους τρείς νεκρούς και ένα αγέννητο βρέφος, όπου οι δολοφόνοι δεν έχουν ακόμη βρεθεί…;;;
******** 
Ποιος «μιζάρει» στην εκκρεμότητα της δίκης της Χ.Α. , όπου επί δυόμισυ χρόνια γίνεται και ποτε δεν τελειώνει, σαν το γεφύρι της Άρτας…;;;
********
Ποιος «μίζαρε» σήμερα στη Βουλή και έδωσε εντολή στον σκηνοθέτη να ΜΗ δείξει ζωντανά στη τηλεόραση τον Κασιδιάρη να επιτίθεται στον Δένδια…;;;
********
Και τόσα άλλα, «ών ουκ έστιν αριθμός»…!!!
********
«Όμοιος, ομοίω και η κοπριά στα λάχανα»…. 
                    ----------------

6 σχόλια:

  1. *** ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ***
    *ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ**
    Στην πλατεία των αγανακτισμένων ήταν μαζί τσιπρας ναζιστες η αριστερά της αριστεράς ! Μαζί φωναζαν φωτιά στο μπουρδέλο τη βουλή !
    Και ο χαζομαλακας σοφός λαός τον Αλέξη τον έκανε πρωθυπουργό και τον Κασιδιάρη παρά το πρωθυπουργό!!
    Επωάζει το Αβγό του φιδιού !!
    Τη έκανε και θα το ξανά κάνη ο μαλακας που ακόμα τρώει σανό θα ψηφίσει σοφά
    **** ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ****
    ΝΑ Διαμαρτυρηθούν για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ
    Είχαμε να στείλετε δέκα κόμματα το Σωρα το σαπιοκοιλια τον αντι μνημονικό τον σωτήρα είναι σε καθημερινή πορεία προς το λαό έχει την λύση !!
    Όταν του λαου του αρέσει ο ψεύτης του πανεπιστημιου ο τραμπουκος ο απλυτος,ο ΚΑΤΣΑΠΛΑΔΕΣ οι συμμορίτες γίνεται και φερη την κυρία ευθύνη καταδικάζει την δημοκρατία
    Μην ξεχασης Έλληνα να στήλης στη βουλή τους ΑΠΛΥΤΟΥΣ τους ξεβρακοτους τα απολιφαδια να λυγδωνη το άντερο τους και να σου υποτιμάμε και την ( ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταπτυστοι ειστε ολοι εσεις τα συριζοκουμμουνια που καταστρεψατε τα παντα,αληταραδες,η ΧΑ σας φταιει,βρωμερα υποκειμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζέψτε ρε ξευτιλισμένοι χρυσαυγίτες τα "κερατά" σας από τα υπόγεια της Βουλής καί μετά μιλήστε γιά σωτηρία της πατρίδας.
    Ξεχάσατε τη καταγγελία τού δικού σας τού βουλευτή;Κερατάδες και σωτήρες δεν δίνεται.Ούστ ρέεεεεεεε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κώστας Καραμανλής πλήρωσε το2007 ομόλογό του Αντρέα 25 δις του 1985 το μάθαμε το 2010 η επάρατη ΔΕΞΙΑ έριξε την χώρα στα βράχια !!
    Ο Κάκος Σαμαράς όταν έγινε πρωθυπουργός δεν πήγε στο Μαξίμου πήγε στο Αττικό και μέσα από.το νοσοκομείο έκανε την Α Ο Ζ !!
    Ο Κάκος Σαμαράς βρήκε το χαράτσι και επειδή ήταν αντισυμβατικό έκανε τον ΕΜΦΙΑ ο λαός πληρώνει 15% λιγότερα το μάθαμε σήμερα !!
    Η επάρατη ΔΕΞΙΑ που είχε φτιάξει κράτος ή Ν ΝΕΑ Δ από αμέλεια ,λόγω τυφλωσης ,από τεμπέληδες λόγω Ανιστοριτοι λόγω κουφαμαρας επέτρεψε στα θρασιμια αφήσατε τη λάσπη και σπυλωσατε την παράταξη !!
    Και αυτοί που έκαιγαν το μπουρδέλο τη βουλή έγινε πρωθυπουργός ο Αλέξης και παρά τω πρωθυπουργό Χ Α !!
    Στο ανεξάρτητο κράτος των Εξαρχείων νέος Πολ φορέας ρωβικονας ελλείψει Σώρρας τρέξε μαλακά σοφέ Έλληνα κάθε Κυριακή θα μοιραστούν τρόφιμα !!
    Ο Σώρρας θα μοιραζη για κάθε ψήφο είκοσι χιλιάδες ξέρετε που θα φτάσει η ουρά στη Λάρισα !!
    Επειδή τελείωσε ο σανος έχει μείνει πολύ άχυρο τρέξε στο παχνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΤΑΝ η δεν ΗΤΑΝ στημενο το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ?
    ΔΕΙΤΕ τωρα την πορεια του Δενδια στην ΒΟΥΛΗ απο εκει που καθοταν...
    ΦΤΑΙΜΕ εμειs να τα λεμε δυνατα ωs ΦΩΝΑΚΛΑΣ
    fonaklas.blogspot.gr/2017/05/blog-post_354.html
    Κασιδιαρηs:<< Μου σκουντηξε το χερι και μου αφαιρεσε το λογο>>[Βιντεο]
    Εντελωs''Τυχαια''περασε μπροστα απο αυτον που Κατακεραυνωνε τουs Προδοτεs για την Αντισυνταγματικοτητα του Εθνοκτονου Μνημονιου,Ξευτιλιζονταs το Συστημα...
    antizitro.blogspot.gr/2017/05/blog-post_85.html
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!
    ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!ΒΙΝΤΕΟ
    indobserver.blogspot.gr/2017/05/blog-post_63.html
    Νιαου...νιαου βρε....Μπουμπουκογατουλα
    ixnos.blogspot.gr/2017/05/blog-post_92.html
    Quiz:η τσαμπιεροτσιμπουκη ποιον εγραψε στο αιδοιο τηs;

    χικ χικ χικ χικ παλι ντιρλα εισαι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.
    Email: v.zacharias87@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή