Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ο «ΑΞΕΣΤΟΣ» ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΙΒΑΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΝΟΣ «ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΔΑΩΝ-ΣΑΛΕΜΕΝΩΝ-ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ- ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ και ΜΑΔΟΥΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ…!!!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ…ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ…!!!

Κατάντια τύπου Καλογρίτσα, επιφύλαξε στον Ιβάν ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την απόκτηση του  ΔΟΛ και κατ΄επέκτασιν   του MEGA.
Ποιος να ξεχάσει τον Ιβάν, όταν με επαρμένη γυφτοαυθάδεια προανήγγειλε ότι, «τέλος Μαϊου θα αποκτήσω το ΜΕΓΑΛΟ τηλεοπτικό κανάλι», βέβαιος από τις διαβεβαιώσεις από τους Σταλινικούς και Μαδουρικούς «στρατηγικούς σχεδιασμούς» του διαστημικά παντελώς αποτυχημένου  Υπουργού 
Ν.Παππά,

πού εξευτελιστικά απέτυχε και στη πρώτη απόπειρα με Νόμο πού απέρριψε το ΣτΕ, να του παραχωρήσει ομού με τον Καλογρίτσα δύο τηλεοπτικούς σταθμούς για να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης κατά το Σταλινικό πρότυπο, πού στη σύγχρονη μορφή τους εκφράζονται από τον Κιμ Γιανκ Ούν στη Β.Κορέα και τον ομογάλακτό τους Μαδούρο στη Βενεζουέλα.
*******
Άλλωστε, σε ποιά πρόβλεψη επέτυχε η περιλουσμένη από την οίηση της ανοησίας  και την επαρμένη βλακώδη χυδαιότητα Κυβέρνηση των…τιποτένιων…;;;
********
«Πού πας ρε Καραμήτρο ξυπόλυτος στ’ αγκάθια»…;;;
********
Σοβαρά, αθόρυβα και χωρίς φανφάρες ο σοβαρός επιχειρηματίας Β.Μαρινάκης, τους πήρε τα σώβρακα εν μια νυκτί, γιατί ξέρει να κερδίζει τα άμυαλα Κυβερνητικά μορμολύκεια και ένα ανίκανο «Πρωθυπουργό», πού τρέμοντας προαναγγέλει το φόβο του, ότι «οι δανειστές θα του φορέσουν…φέσι»…!!!
********
Τι φοβάται άραγε…;;;
********
Μήπως αυτό πού διερωτάται και η «μέγιστη» Θεανώ Φωτίου:
********
«Απατεώνες είμαστε»…;;;
********
Για αυτό συγκεκριμένα, --την υγειά μας νάχουμε--, θα αποφανθεί μετεκλογικά και όπως πρέπει, η… Ποινική Δικαιοσύνη…!!! 
                             ----------------------

8 σχόλια:

  1. Αυτον θα τον κρεμάσουν ανάποδα πρώτα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ Ούτε μιά μεταγραφη της προκοπής δε μπορεί να κάνει. Σε λίγο τον Ίβιτσ θα τον λέει...Σόϊμπλε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε Ιβαν, άστους να λένε πάρε γιά τη νέα χρονιά προπονητή τον...Τσακαλώτο, και καλύτερα θα συννενοηθείς μαζί του και θα διαφημιστείς σε όλο το κόσμο πού πήρες γιά προπονητή πρώην υπουργό. Μη ξεχάσεις να αναθέσεις και ένα πόστο στο Ν.Παππά τον άλλο υπουργό, γιατί αυτός είναι καλός στούς... "στόχους".! Δεν τούς χάνει με τίποτα. Και ας λένε μερικοί κακόβουλοι ότι είναι ντενεκές ξεγάνωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Αλέξη άλλος είχε το όνομα τη καντεμια είναι αυτή τίποτα δεν σου κάθεται από την ώρα που είπες θα κυβερνήσω με τη γενιά μου!αυτός ο παπάς πολύ γκαντεμης !!
    Τα θέλει όλα μαζί βαρυστομαχιασε !
    Ήθελες τεσσερα αριστερά κανάλια!είχαμε καλογριτσα ,είχαμε Ιβάν ολος αριστερός !!
    Τη κατάρα είναι αυτή Αλέξη εγώ νομίζω ότι μόνο η Ν Δ είχε κατάρα να αναλάβει την εξουσία από τους συμμορίτες βρισκη στάχτες ερείπια σε λιγα χρόνια κάνη κράτος ρίχνετε τόση λάσπη που χανη την εξουσία είναι θεατής στο γκρέμισμα που κάνατε και ξανακάνετε πάλι πενήντα χρόνια θα κάνη η πατρίδα να βγει στο ξέφωτο !!
    Η ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ τη είπε ο Ιβάν μόνο ο Αλέξης και η αριστερά δηλ δεν θέλει θεατές παρά μόνο αριστερούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιβάν, μαζί με τον Τσακαλώτο γιά προπονητή πάρε και γιά γυμναστή της ομάδας τον Καρανίκα. Αυτό το δίδυμο δε χάνει με...τίποτα.!
    Τότε οι οπαδοί τού ΠΑΟΚ ξέρουν σε ποιούς θα ρίξουν ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΚΡΤΒΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ??? ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πολιτικό σαφάρι πάει διακοπές θα γυρίσει άγνωστο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.
    Email: v.zacharias87@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή