Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ και ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ και DON KAMMENOS ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ… ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ…!!!

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΜΕ «ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ» και ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ…ΦΥΓΟΔΙΚΟΙ…!!!

Σαν τους κατηγορούμενους και κατ’ επάγγελμα κακοποιούς στα Δικαστήρια, πού γνωρίζουν την ενοχή τους και κατά συνέπεια τη βεβαία καταδίκη τους και προσπαθούν με συνεχείς αναβολές να την αποφύγουν, μεταθέτοντάς την στο απώτερο μέλλον , με την ελπίδα ότι ίσως…γλιτώσουν…!!!

Πόσο σαφής και αποκαλυπτικός  να είναι  ο ισοβίτης Γιαννουσάκης  στον οποίον προσέφυγε ο Καμμένος με τις ευλογίες Τσίπρα  και βοηθό λινάτσας τον μόνιμο «προξενητή» του Μ.Τριανταφυλλόπουλο,   για να αλλάξει τη καταθεσή του, δηλ. «να ενοχοποιήσει τον Μαρινάκη ώστε να καταστραφεί ο Μητσοτάκης  και να είναι Πρωθυπουργός ο Τσίπρας για… 10 χρόνια»…!!!
********  
Όταν μάλιστα δε, ο Γιανουσάκης συμπληρώνει:
********
«Άς γίνει εξεταστική και εγώ θα τά ειπώ και…εκεί»…!!!
********
Πώς λοιπόν να την τολμήσουν τα «μισοφόρια» της άθλιας Κυβέρνησης…!!!
********
Το πλέον δε ξακαρδιστικό-ανόητο και εξευτελιστικό για τη Δικαιοσύνη είναι ότι η ταλαίπωρη Εισαγγελέας κ. Τζίβα, (την οποίαν αποφάσισε το τρίο Don Kammenos-o ευφυής  και  έγκριτος Νομομαθής Υπουργός Κοντονής  με το’νομα- όπως και ο «προξενητής» παντός καιρού Μ.Τριανταφυλλόπουλος)  να τη στείλουν άρον-άρον το μεταμεσονύκτιο στις φυλακές για να πάρει κατάθεση από τον ισοβίτη.
********
Μόνο πού στην ανοησία τους αντί να τη στείλουν στις φυλακές Αυλώνα πού κρατείται ο Γιαννουσάκης την έστειλαν στον… Κορυδαλλό…!!!
********
Τώρα αν η κ. Εισαγγελεύς ενήργησε νόμιμα και χωρίς εντολή της προϊσταμένης Δικαστικής Αρχής, αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί από τις Δικαστικές Αρχές, εκτός και αν η κ.Θάνου πρίν αποχωρήσει από την προεδρία του Α.Π., πέρασε διάταξη να επιτρέπεται η κατάθεση με εντολή ονομαστικά, των  Don Kammenou-Κοντονή και Τριανταφυλλόπουλου. 
******** 
Πάντως ο Madouro στη Βενεζουέλα, όταν έδωσε άδεια στους τραμπούκους του να μπούν με ρόπαλα στη Βουλή και να ξυλοκοπήσουν άγρια τους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης, μετά την κατακραυγή και τον σάλο «ευαισθητοποιήθηκε» σαν αριστερός δημοκράτης και διέταξε…προκαταρτική…!!!
********
Πολύ βέβαια ανησυχητικό και επικίνδυνο, το γεγονός ότι η Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων επιχειρεί ανενδοίαστα να αλώσει τον ακρογωνιαίο λίθο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πού είναι η ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ.
********
Για άλλη μία φορά η «Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων» αναγκάζεται να εκδώσει ανακοίνωση για τους Παππαγγελόπουλο-Πολάκη και…Τσίπρα:
********
Διαβάστε χαρακτηριστικά:
********
«Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια νέα κλιμακούμενη επίθεση της εκτελεστικής κατά της δικαστικής εξουσίας. 
Αμφισβητείται δε για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση η νομιμότητα των αποφάσεων των τριών ανωτάτων δικαστηρίων της Χώρας μας και μάλιστα των ολομελειών αυτών. 
********
Με αφορμή τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης (Παππαγγελόπουλος) στην Βουλή στις 5.7.2017 και την σφοδρή κριτική του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας (Πολάκης) σε δικαστικές αποφάσεις η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τον ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο όργανα της Πολιτείας προσεγγίζουν ζητήματα απονομής της Δικαιοσύνης.
********
Η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως «θεσμικού εμποδίου» (Τσίπρας) είναι άκρως «επικίνδυνη λογική», που τελικά συμβάλλει καθοριστικά στην αμφισβήτηση του κράτους δικαίου. 
********
Η ζημία που γίνεται στην Χώρα και στην Δημοκρατία από τέτοιες δηλώσεις είναι ανυπολόγιστη»
********
Όταν μάλιστα μετράς ημέρες στην Εξουσία και σε περιμένουν στη γωνία Εξεταστικές, όντως ακολουθείς «επικίνδυνη λογική» και «η ζημιά πού προκαλείς στην Χώρα και τη Δημοκρατία είναι…ανυπολόγιστη»…!!!
********
Σε κάθε περίπτωση ότι έχουν σκοπό να κάνουν δεν θα το επιτύχουν, αφού άλλωστε σε ότι επιχείρησαν απέτυχαν παταγωδώς.
********
Ούτε Σοβιετία, ούτε Β.Κορέα του Κιμ Γιάνκ Ούν, ούτε σε Βενεζουέλα του Μαδούρο θα καταντήσουν την Ελλάδα μας οι Τσίπρας, Don Kammenos και όλο το κυβερνητικό λεχριταριό που την συγκροτούν και συναποτελούν…
********
«Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες»…!!!
                        ----------------

3 σχόλια:

  1. Οι πολιτικοί να έχουν το θα να λένε την αλήθεια ,αλλά και ολαος να έχει το θάρρος να ακουει την αλήθεια !!στα ολοκληρωμένα φασιστικά καθεστώτα είναι όλα στις αποφάσεις των εκτελεστικά αποσπάσματα σας το είπαν !!οι δημοκρατικές προοδευτικες δυναμεις τη αριστερας και τις προόδου !!ερωτημα καλοπιστο ποτε που είχαν κάνει κάποια πρόοδο κάποια ανάπτυξη ιστορικά!!
    Οι συμοριτες και κατσαπλιαδες δεν αλλάζουν!
    Δείξε μου έναν πετυχημένο ψεύτη και να σου δείξω ένα πλήθος από ηλίθιους που τον χειροκροτεί !!
    Ζούμε στην εποχή της εκπουστευσης εκπουτανευσης της χώρας !!
    Ζούμε το παράδοξο της φύσης τα σκατα απόκτησαν στόμα!!
    Η δικαιοσύνη για τον αλεξη και την αριστερά είναι ο θεσμός του κάθε νταβατζη!!
    Καταργούνται οι δικαστές και θεσμός!!
    Επαναφορά των λαϊκών δικαστηριων με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να λαμβάνεται χώρα ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ !!
    Ο Αλέξης αρνήθηκε ( περαστικά αλεξη) ότι η αριστερά αποτελεί αριστερή ιδεολογία η αφαίρεση ανθρώπινης ζωήςτο βελουχιωτης τον έχεις στο μαξιλάρι στη βουλη αδιαβαστο Ανιστοριτοι τον Πινόκιο τη παριστάνης!!
    Αλέξη στη Βενεζουέλα ου ΜΑΔΟΥΡΟ αρχησε ο εμφύλιος εσύ Αλέξη τον αρχισες χωρίς να το καταλάβει κανείς δεν έκανες βέβαια παιδομάζωμα αλλά 500 Χιλ νέοι έφυγαν τα μυαλά του τόπου και αυτοί που αρίστευσαν στις εξετάσεις Αλέξη έφυγε !!
    Αλέξη σε έχω αδικήσει με τα λαϊκά δικαστήρια για ρώτα τον υπερηφανο παναρα που μετρά τις αυτοκτονίες;; Εσύ Αλέξη βγήκες από το νοσοκομείο αλλά δεν πήγες στα νοσοκομεία του πολακη που πανε όρθιοι και βγαίνουν με νεκροφόρες και μάλιστα αν είναι συνταξιούχος μου έλεγε διευθυντής παθολογικής κλινικής νοσοκομείου αν αρωστηση κάποιος καλύτερα να κάτσει σπίτι θα πεθάνει ποιο αργά !!
    Αλέξη αυτό το νούμερο που έχουμε αύξηση θανάτων στο νοσοκομείο τη έκανες σε θεωρούν ευαίσθητος !!
    Αλέξη τρεις τη νύχτα ο εθνάρχης Καραμανλής πήρε το Βαρβιτσιώτης τηλ Γιάννη τα ραδίκια έφτασαν απο επτά δεκαεπτά μετά από δύο ώρες Βαρβιτσιώτης λάθος της εφημερίδας πρόεδρε ,καραμανλης με πολλά κοσμητικά γιατί να το δω εγώ και όχι εσύ !!
    Αλέξη αυτό κάνει ο ηγέτης και πατριώτης
    Αλέξη λείπουν οι ηγέτες και χορεύουν τα ποντίκια ούτε έξι μήνες δεν θα ήσουν στην εξουσία !!
    Αλέξη μην καταστρέφεται άλλο την ΩΡΑΙΩΤΕΡΗ χώρο του κόσμου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιά τα "τσιγαράδικα" τού Σαββίδη τι έγινε η ανάκριση, ακόμα ψάχνουν να τά κουκουλώσουν;
    Τσίπρας-Καμμένος το Σαββίδη θά πάρουν γιά ψυδομάρτυρα στο δικαστήριο μπάς καί τη σκαπουλάρουν εκτός και άν τον προλάβει και αυτόν καμιά φυλακή. Ξέρουν Τσίπρας-Καμμένος τι τούς περιμένει γιά αυτό δεν ξεκολάνε από την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι η ηρωινη δεν ειχε νονο? Ρε αντε απο κει καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή