Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

«ΤΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΔΟΥΡΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ»: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ (ΛΗΣΤΕΙΑ) ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ…(ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), Η ΕΦΟΔΟΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ…!!!

ΤΗΝ  ΕΠΙΘΥΜΙΑ και ΕΝΤΟΛΗ ΒΟΥΤΣΗ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ  Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ και ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»… Ν. ΤΟΣΚΑΣ…!!!

Οι «άνθρωποι» έχουν τα παιδικά τους βιώματα, από τους γονείς  τους από το περιβάλλον πού ανατράφηκαν, την αριστερή αναρχία πού διαπαιδαγωγήθηκαν και έχουν στο DNA τους την Σοβιετία, πού κατέρρευσε σαν χαρτί στον άνεμο και τους απέμειναν ως πρότυπα ο γραφικός Δικτάτορας Κιμ Γιάνκ Ούν της Β.Κορέας και ο αγράμματος Μαδούρο της Βενεζουέλας πού από μέρα σε μέρα  χάνει την εξουσία και το τέλος του αναμένεται οικτρό και φρικτό...

Είναι χαρακτηριστικά τα περιστατικά της «μπούκας» πού έκαναν οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα  στη Βουλή
******** 
Ανενόχλητοι ανέβηκαν στο περιστύλιο και άνοιξαν το πανό τους, με τους αστυνομικούς να τους παρακολουθούν ως απλοί θεατές, δεδομένου ότι αυτές τις εντολές είχαν, από την αριστερή  πολιτική τους ηγεσία .
******** 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάφεραν να εισβάλουν την ώρα που άνοιξε η μπάρα για να περάσει το αυτοκίνητο του… κ. Χουλιαράκη… !!!
********
Τα μέλη της αναρχικής ομάδας φώναξαν συνθήματα όπως «Λευτεριά στην Ηριάννα» και έριξαν τρικάκια για την απελευθέρωσή της.
******** 
Η αστυνομία συνέλαβε αρχικά κάποια άτομα, τα οποίο όμως στην συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνεννόηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα αφέθηκαν… ελεύθερα...!!!
******** 
Μάλιστα την ώρα που μεταφέρονταν με περιπολικά στη ΓΑΔΑ, έγινε τηλεφώνημα στους αστυνομικούς και τους δόθηκε εντολή να επιστρέψουν τους αναρχικούς στη Βουλή!
******** 
Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί η δήλωση του «συφοριασμένου» κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου, σύμφωνα με την οποία, η εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στη Βουλή ήταν… «ακτιβιστική ενέργεια»…!!!
********
Το παρασκήνιο της απελευθέρωσης
********
Οπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή», ο επικεφαλής διμοιρίας των ΥΜΕΤ που ήταν στο Σύνταγμα μόλις έμαθε για την εισβολή ρώτησε το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ αν επιθυμεί συλλήψεις, για να λάβει λίγο αργότερα θετική απάντηση.
********
 «Εχω εγκλωβίσει τα άτομα» διαβίβασε ο διμοιρίτης στο κέντρο. 
Η απάντηση ήταν:
********
 «Στέλνουμε περιπολικά για να τους παραλάβουν».
********
 Αφού αυτό έγινε όμως, στη διάρκεια της διαδρομής γνωστοποιήθηκε ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ζήτησε να μη γίνουν προσαγωγές.
******** 
«Είναι εντολή της ΓΑΔΑ να γίνουν προσαγωγές, παρακαλώ αναμείνατε» ακούστηκε στον ασύρματο. 
Λίγο αργότερα η ΓΑΔΑ επανήλθε:
******** 
«Καλώς, ας γίνει καταγραφή των 16 αναρχικών και ας αφεθούν ελεύθεροι» και τα περιπολικά διατάχθηκαν να επιστρέψουν τους... παραλίγο προσαχθέντες στη Βουλή. 
********
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στους κόλπους της ΕΛΑΣ επικρατεί αναστάτωση για τις πολιτικές παρεμβάσεις και για το κλίμα που δημιουργείται στην κοινή γνώμη για την αστυνομία. 
********
Οπως επισημαίνουν αξιωματικοί: 
********
«Εμείς συνεχώς του συλλαμβάνουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».
********
Κράτος εν κράτει οι αναρχικοί με μέγα «προστάτη» τον Πρόεδρο της Βουλής Ν.Βούτση --πού υποκαθιστώντας τον περιττό και άχρηστο-ανύπαρκτο Υπουργό  προστασίας του πολίτη Ν.Τόσκα—έδωσε εντολή να… αφεθούν ελεύθεροι…!!!
********
Συνεπής άλλωστε στο δόγμα του, ότι  «την ληστεία των Τραπεζών στη γλώσσα των αναρχικών τα παιδιά την λένε…απαλλοτρίωση», όπως είπε και στο Δικαστήριο υπερασπιζόμενος τον γιό του πού καταδικάστηκε για ληστεία της Εθνικής Τράπεζας   του Γκύζη σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.
********
«Το σόϊ πάει…Βασίλειο» στους αναρχοαριστερούς  της Τσιπροαριστεράς…
                              -----------------

3 σχόλια:

  1. Το Ευαγγέλιο της αριστεράς είναι δυστυχώς του βελουχιωτης το τηρούν σαν κόρη οφθαλμού χωρίς αυτό δεν παν ούτε στη βουλή!η ανανεωτική αριστερά της ανάπτυξης λέγεται Σήμερα !!
    Το Σεπτέμβριο έρχεται ανασχηματισμός σκούπα !!Υπουργός δημ τάξεως ΗΡΙΑΝΑπολιτισμου ρουβικωνας οικονομία θέματα έσοδα εφορία καρανικας !!δικαιωσυνη Νοτοπουλου !! εσωτερικό βαρεμενος !!
    Θεσμός της δικαιοσύνης καταργηθη. Λαϊκά δικαστήρια ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ!! Το προεδρίας Λαϊκή δημοκρατία της αριστεράς!!
    Εντολή έδωσε ο Κυριάκος έβρεξε στην Αττική φταίει ο Μητσοτάκης έριξε χαλάζι στα Καλάβρυτα η επαρατη δεξιά το κόμμα της συντήρησης!το λένε πάντα και παντού σε όλα ταΜΜΕ και δεν αντιδρά κανένα Ανιστοριτοι χαζοχαρομενα !!
    Ερωτω και το πολιτικό σαφάρι είναι η επαρατη δεξιά το κόμμα της συντήρησης!!
    Όταν έφυγαν οι συμοριτες και κατσαπλιαδες δεν είχε μείνει τίποτα όρθιο!
    154000 θύματα παιδομάζωμα κοσερβοκουτια λαϊκά δικαστήρια ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ πείνα δυστιχια και μέσα σε λίγα χρόνια η επαρατη δεξιά το κόμμα της συντήρησης έκανε κράτος μέλος της ευρωπαϊκής Ένωσης και σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς σοβαρό κράτος σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς!!
    Το παρέλαβε η κεντροαριστερά Δημοκρατικές προοδευτικες δυναμεις της αριστεράς και της προόδου και τα έκανε όλα πουτανα στο ενδιάμεσο προσπάθεια από την επαρατη δεξιά το κόμμα της συντήρησης δεν κατάφερε να τερματίσει τη θετεια την έφαγε η εσωκομματική αντιπολίτευση και ήρθε η αριστερά της αριστεράς και της προόδου!!υπαρχη κάποιος να αντίδραση κάνα δεξιό χαζοχαρομενα με λίγο τσίπα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας,

    Για την υλοποίηση των έργων σας προσφέρουμε τη δυνατότητα των βραχυπρόθεσμων δανείων σε μέσο με ένα ευέλικτο σχέδιο επιστροφής και προσιτή ετήσιο επιτόκιο. Η προσφορά κυμαίνεται από 2000 € έως 9.000.000 €. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, χωρίς να διστάζουν να υποβάλουν αίτηση δανείου σας.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή