Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΜΑ…!!!: ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ «ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ» ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ, (ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ—ΝΤΙΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ): ΑΚΡΩΣ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ…!!!

Ο ΝΤΙΜΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΓΝΩΘΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ» ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ και ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…!!!

Κρίμα, κρίμα, κρίμα…
Χάσαμε, γέλιο με το… τσουβάλι..!!!
Τριπλέτα φοβερή και τρομερή στη συγκρότηση του ΔΣ του ΟΑΣΘ,  από  τους  Κυβερνητικούς λεχρίτες του Συριζα, καθ΄εικόνα και ομοίωση πού αποπνέουν άλλωστε άπαντες οι σύντροφοι κατσαπλιάδες, με την φαυλοηλιθιότητα πού τους διακατέχει και την επαρμένη  και τρανταχτή βλαχιά τους.

Διόρισαν τον πατέρα του «διαστημικού» Υπουργού Ν.Παππά πρόεδρο του ΟΑΣΘ, βγάζοντας ανακοίνωση μάλιστα ότι θα εργάζεται αμισθί, ενώ η μαύρη και ακαταμάχητη αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι επελέγη με… κλήρωση (αξιοκρατικά), δεν μπορούσε να παίρνει μισθό διότι θα έχανε την συνταξάρα του από την ΔΕΗ, ως υπάλληλός της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα στερείται των…οδοιπορικών και εξόδων παραστάσεως  πού κατά πάσα πιθανότητητα θα είναι χοντρά-χοντρά και κατά πολύ υπέρτερα του μισθού.
********
Γνωστό «κόλπο», ξεπερασμένο και  του συρμού…
********
«Ad hoc» περίπτωση με την ερίτιμο κα Θάνου π. πρόεδρο του Αρείου Πάγου και ήδη νομικό σύμβουλο…Τσίπρα…!!!
********
 Επίσης μία από τις εννέα θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΘ έλαβε η Όλγα Γιάννη πού προτάθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς υπήρξε υποψήφια βουλευτής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης.
********
Θα, την θυμόσαστε  πού έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2016, όταν «κατήγγειλε» ότι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να τη βιάσουν σε υπόγεια διάβαση και ενώ πήγαινε στο ΣΕΦ για το συνέδριο των ΑΝΕΛ.
********
Τελικά δεν τη βίασαν διότι όπως δήλωσε η ίδια, «ήταν ευγενική μαζί τους και…συνεργάσιμη»…!!!
********
Ίσως να είναι οπαδός της ρήσης-αν θυμάμαι καλά- του Οσκαρ Ουάϊντ πού είπε σε μία κυρία:
********
«Κυρία μου για να αποφύγεται το πειρασμό δεν μένει, παρά να… υποκύψετε σε αυτόν»…!!!
********
Στη σειρά ο συμπαθέστατος και αξιολάτρευτος  Ντίμης, του οποίου κάθε εμφάνιση στη πλατεία Κολωνακίου κάνει  πάταγο.
********
Ο Ντίμης με «το γνωθεις σ΄αυτόν» όπως ακριβώς το περιγράφει στο προσωπικό του λογαριασμό, αποποιήθηκε τελικά τον άδοξο διορισμό, αφού όπως λένε οι πληροφορίες , ο «πρόεδρος» Πάνος πού τον πρότεινε ό ίδιος προκάλεσε αμέσως τη κατακραυγή για να τον καταργήσει αυθωρεί και παραχρήμα…
********
Πάντως , ο Ντίμης όπως λένε ενδιαφέρεται για το Υπουργείο Πολιτισμού και αποβλέπει στον επικείμενο ανασχηματισμό κάτι αρκετά σοβαρό.
********
Και με το δίκιο του, από την Κονιόρδου καλύτερος θα είναι, και στο κάτω-κάτω της γραφής  να βάλει μαύρη σελίδα  στην Υπουργοποίηση του κωμικού…Χαϊκάλη, ως υπουργού απασχόλησης
********  
Και κάτι ακόμα, εντάξει ο Ντίμης φταίει μόνο αν το κειμενό του είναι ασύνταχτο όπως έσπευσαν μερικοί να σχολιάσουν.
********
Ο «πρόεδρος» Πάνος  πού διακρίνεται για τη γραμματική και συντακτικό του πού ήταν, δεν έριξε μια ματιά στο κείμενο  του Υποψηφίου του και ακόμη κάτι παράλυτα πού έχει στο γραφείο τύπου, τι κάνουν μεθάνε με…φραπέ…:::
                  -----------------
Υ.Γ.
Στη πλατεία Κολωνακίου κυκλοφορεί εσχάτως Ουκρανή καλλονή, ή οποία αναζητά εικονικό γαμπρό (για τους γνωστούς λόγους) στον οποίον προσφέρει 1.500. ευρώ  να παντρευτούν και να συζήσουν εικονικά 3 μήνες.
******** 
Εκτός από την εφ΄άπαξς αμοιβή των 1500 ευρώ θα έχει και τζάμπα φαγητό  μεσημέρι  στο Top’s και το βράδυ όπου επιλέξει ή ίδια.
********
Αν θα κάνουν κρεβάτι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δυνατότητα του προσωρινού γαμπρού.
********
Και μόνο το «κομμάτι» και τη μόστρα  πού θα κάνει ο εικονικός, θα πάθουν ταράκουλο  οι «γαμπροί» της πλατείας.
********
Αν προσφέρεται κανένας και κυρίως αν τόχει  ξανακάνει στο παρελθόν  και έχει αποκτήσει   εμπειρία, αυτή  είναι φανταστική και πανεύκολη περίπτωση.
********
Άσε πού δε μπορεί κανείς να σε παραιτήσει…
                       --------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου