Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΡΑΝΝΩΝ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ… ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΑΠΑΝΤΕΣ…!!!

«ΚΟΚΚΙΝΟΣ και ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ»…!!!

Κάθε τους κουβέντα,-- από κορυφής  μέχρις ονύχων--,  όζει… αριστερίλα και Συριζίλα…!!!
Με το προνόμιο της εκτυφλωτικής φαυλοηλιθιότητος  πού διακατέχει το Κυβερνητικό λεχριταριό και το  συνοθύλευμα της Κ.Ο. , με την επαρμένη μπουρδολογία την ακατάσχετη ανοησία, τη συκοφαντική χυδαιότητα την υβριστική  αυθάδεια  και  την βροντώδη πολιτική αγυρτεία, ένας Υπουργός  ο Κοντονής (ναι ο Κοντονής είναι Υπουργός Δικαιοσύνης),

με τη σύμφωνη γνώμη βέβαια του Τσίπρα ανέλαβε το βάρος της απόφασης να μη μετάσχει η Ελλάδα στο Συνέδριο στην Εσθονία για «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».
********
Έκανε δε ο Κοντονής (Υπουργός Δικαιοσύνης ο Κοντονής)  δηλώσεις στην Τηλέ-Μαδούρο (ΕΡΤ),  όπου ως έγκριτος νομομαθής απεφάνθη:
********
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν θεώρησε ότι ο κομμουνισμός είναι μια εγκληματική ιδεολογία όπως ο ναζισμός».
******** 
Και συνέχισε το βλακώδες σκεπτικό:
********
 «Αν και δικαίως έχει κατηγορηθεί εκείνο το μοντέλο του κομμουνισμού που παρήγαγε αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησης που παρήγαγε εγκλήματα, ο κομμουνισμός ως ιδεολογία δεν έχει παράξει μόνο αυτό το φαινόμενο».
********
Δηλ. ο «μεγάλος» Κοντονής  (Υπουργός Δικαιοσύνης ο Κοντονής) αφού ομολογεί ότι ο Κομμουνισμός « παρήγαγε αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησης που παρήγαγε εγκλήματα» τότε γιατί δεν είναι ναζισμός και σε τι διαφέρει…;;;
********
Κλασσική περίπτωση οίησης και πόρωσης της ανοησίας από τον Κοντονή, (Υπουργός Δικαιοσύνης ο Κοντονής)…!!!
********
Λες  και ο φασισμός  μαύρος ή κόκκινος δεν αποτελούν την διαφορετική όψη του ιδίου νομίσματος…
********
Αλλά όπως έλεγε και ο «Γέρος» της Δημοκρατίας αείμνηστος Γ.Παπανδρέου:
********
«Εμείς δεν κάνουμε επιλογή τυράννων, αρνούμεθα την… τυραννία»…!!! 
                  ------------------------

2 σχόλια:

  1. Γίνεται δήμευση του σχολίου γιατί ρε τομάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμοριτες ήρθε τής δικαίωσης και της αλήθειας!!
    Οι δημοκρατικές προοδευτικες δυναμεις της αριστεράς και της προόδου, Σήμερα για ρίξετε στάχτες στα μάτια του κόσμου το άλλαξε Ανανεωτική αριστερά της ανάπτυξης και της προόδου!!
    Εμφύλιος Πόλεμος και συμοριτοπολεμος τα θύματα στην πατρίδα ήταν περισσότερο από τους δύο παγκόσμιοι πόλεμοι!!
    Συμοριτες τα θύματα ήταν 154,000 παιδομάζωμα 28,000 ηρωίδες μάνες που δεν δίνανε τα παιδιά τους κοσερβοκουτια ξεκιλιαζαν στήθη αποκεφάλισαν τα κεφάλια στο ποτάμι ξέρετε κατσαπλιαδες ζουν παιδια από το παιδομάζωμα που έχουν ακόμα εμφιαλτες!!
    1,500,000 επιταγμένα ζώα υπέρ του αγώνα όταν κάποιος έκανε το λάθος και έφαγε μια δική του κότα τον εκτέλεσαν λαϊκά δικαστήρια ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΟΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ερείπια συσιτια στάχτες αποκαιδια!! Δημοκρατικές προοδευτικες δυναμεις της αριστεράς και της προόδου που και πότε είχαν δημοκρατία ποτέ και που είχαν πρόοδο σε ποίο μέρος;;;
    Τέλος ο λαϊκισμός και η λάσπη σας πειράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης που γνωρίζει τη ιστορία που σεις θέλετε ναπαραγραψετετονλετε ακραίο
    Ότι κάνει κακό του Μητσοτάκη πονοψυχοι σας πήρε ο πόνος θα το πιείτε όλο το ποτήρι όσο πικρό και να είναι!!
    Λαζαρίδης κουμουνιστης ζεί ακόμα Αλέξη μην πας να κάνεις εγκαίνια στην Αμαλιάδα εγώ ήμουν μαζί με τον Μπελογιάννη για εκτέλεση λωγω που ήταν ανιληκος δεν τον εκτέλεσαν καταλάβατε ποια η διαφορά με σάς!!
    Λαζαρίδης πρέπει να κρύβεται το πρόσωπο μας από την ντροπη που εκτελέσαμε πατριώτες αδερφους !! Θέλετε να δείτε αν έκανα με την χώρα Βουλγαρία Ρουμανία σοβιέτ ακόμα και σήμερα μετά από 70χρονια δεν άλλαξε τίποτα οι καλύτερες πουτανες στην Ελλάδα είναι από Ρωσία γεωργία Βουλγαρία Ρουμανία πέντε ευρώ
    Μου@@@@@ κολ@@@@ τσι@@@@ αυτή είναι η αλήθεια και η ευημερία!!!η λάσπη ο λαϊκισμός
    Η επαρατη δεξιά το κόμμα της συντήρησης και ό λαός δεν ξέχνα τη σημαίνει δεξιά!!?
    Σαςτελειωσαν τα ψέματα ήρθε η ώρα της δικαίωσης!!
    Άδωνις Γεωργιάδης αφορά εμάς !!!!
    Κυριάκο Μητσοτάκη η επαρατη δεξιά ασχολείται πάντα με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου και της πατρίδας μας χεστικε η φοράδα στα αλώνι που ήταν ο Αλέξης Τσίπρας πέντε γιατί δεν ήταν στις φωτιές!!
    Έχω μια απορία πως γίνεται στα Καλάβρυτα να ψηφίζουν αριστερά και χρυσή Αυγή Ανιστοριτοι εξ αιτίας των συμοριτων δεν έγινε η σφαγή από τους Γερμανούς ρε πατριώτες ερωτω κάποιον από τα Καλάβρυτα να απαντήσει γιατί ψηφηζη αριστερά;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή