Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΜΕ «ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ» ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Ο.Μ., Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ –ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΑΥΟΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ—«ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΘΗΚΕ» ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΗΜΑ-ΝΕΑ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο…ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ…!!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ,  ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΔΟΥΡΟ και ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΟΥ…ΒΟΥΡΚΟ…!!!

Φαίνεται ότι μετά την επίθεση από τους «κουκουλοφόρους» της Κυβέρνησης Τσίπρα στο συγκρότημα ΒΗΜΑ-ΝΕΑ, ιδιοκτησίας Β.Μαρινάκη έχει ήδη ξεκινήσει ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ τους.
******
Το γάντι το ρίχνει το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ με το πρωτοσέλιδο άρθρο «Δεν Φιμωνόμαστε»…!!!
******
Γράφει σε πολύ σκληρό ύφος για:
                      --------
«Το Στρατιωτικό σκέλος της προπαγάνδας των αθλίων, πού αφού έλαβε σήμα το πρωϊ της Παρασκευής, ανέλαβε καταδρομική δράση το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Και συνεχίζει:
--------
«Είχαν βέβαια προηγηθεί σε συγκεκριμένα προπαγανδιστικά (Κυβερνητικά) φύλλα, συντονισμένα δημοσιεύματα πού επέκριναν τις δύο εφημερίδες μας».
********
Δηλ. οι Σταλινικές εφημερίδες των Τσιπροσυριζαίων  είχαν «στοχοποιήσει» ΒΗΜΑ-ΝΕΑ από το πρωί και είχαν δώσει οι «αρμόδιες» Κυβερνητικές υπηρεσίες το Ο.Κ. για την εγκληματική ενέργεια.
******** 
Η δε απύθμενη φαυλοηλιθιότητα των Σταλινικών Τσιπροσυριζαίων  επρόκειτο  να αποκαλυφθεί όταν τα ζόμπι του Μαξίμου, --χωρίς προηγουμένως να έχει υπάρξει ανακοίνωση της Αστυνομίας ποιοι έκαναν την επίθεση—«καρφώθηκαν»  μόνοι τους  ότι την επίθεση την έκανε ο Ρουβίκωνας, προφανώς επειδή οι ίδιοι είχαν δώσει την… εντολή…!!!
********
Τώρα βέβαια αφού πανηγυρικά έχασαν τη μάχη με τις τηλεοπτικές άδειες  από το ΣτΕ, όταν νόμιζαν ότι με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα θα κέρδιζαν και θα αλώνιζαν με Σταλινομαδουρικές μεθόδους τα ΜΜΕ, έχουν ρίξει τις ελπίδες τους στον ανάξιο Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και μέσω των  τσιγαράδικών  του, να ανακτήσουν  το χαμένο έδαφος, όταν  ο μεγαλύτερος σύνδεσμος  οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ  η «Θύρα 4» τον κατακεραυνώνει λέγοντας ότι «χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να καταφέρεις να γκρεμίσεις την περσινή ομάδα» και «εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν γίνεται να παριστάνουμε άλλο τους… μαλάκες»…!!!
********
Έτσι  ακριβώς θα τα κάνει και με το κανάλι πού αγόρασε από τον Βρυώνη.
********
Όπως ακριβώς τα έκανε με τον ΠΑΟΚ και τα Τσιγαράδικα, όταν μάλιστα μπούν στη Διοίκηση Λαζόπουλος—Τριανταφυλλόπουλος και οι λοιποί συμφοριασμένοι του Σύριζα, τότε η «επιτυχία» είναι εξασφαλισμένη.
********
Βόθρος Σταλινικής προπαγάνδας, πού βέβαια είναι ζήτημα να επιζήσει πλέον του ενός έτους  ή  αμέσως  μετά τις εκλογές.
********
Παρά ταύτα ευχόμαστε Χρόνια πολλά…!!!
              -----------------

6 σχόλια:

  1. Εξ οικείων τα βέλη.
    Ακόμη και τα συντρόφια του Συριζα τον ξεφτιλίζουν:
    Σε κείμενό τους σε σχέση με την επίθεση στις εγκαταστάσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) στην οδό Μιχαλοκοπούλου στο κέντρο της Αθήνας τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνει πάντα, άμεσα, την ευθύνη των ενεργειών του, αυτό αν μη τι άλλο το έχουμε αποδείξει και στον πιο κακόπιστο (…) Όχι μόνο δεν είχαμε αναλάβει κάποια ευθύνη (σ.σ. στον ΔΟΛ) αλλά την είχαν αναλάβει άλλοι αγωνιστές με κείμενό τους στο...Indymedia»...!!!
    Ούστ γίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 49 ΜΜΕ έκλεισε ο "σύντροφος" του Τσίπρα, ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Πήγε να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα ο Τσίπρας αλλά λίγος και ανίκανος πού είναι δεν τα κατάφερε.Η Ελλάδα δεν έγινε Σοβιετία του Στάλιν να ελέγχει τον τύπο με δύο Κυβερνητικές εφημερίδες τη Πράβντα και την Ισβέστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο σημερινός διχασμός έχει όνομα αριστερά της ανάπτυξης και της προόδου Ανανεωτική έτσι λέγεται Σήμερα!!
    Ο εθνάρχης Καραμανλής αποκαθιστά την δημοκρατία το 1974 και νομοποιητε η αριστερά της παρανομίας!!
    Από τότε μέχρι σήμερα ένα σκοτεινό σκοπό είχαν τον λαϊκισμό την λάσπη της επαρατης δεξιάς το κόμμα της συντήρησης και ο λαός δεν ξέχνα τη σημαίνει δεξιά!
    Ήρθε η ώρα της δικαίωσης!!
    Ήρθε η ώρα της αλήθειας!!
    Ήρθε η ώρα της πατρίδας μας!!
    Ήρθε η ώρα που η ευγένεια δεν είναι αρετή!!
    Ήρθε να μάθουμε το ρόλο της αριστεράς
    Ήρθε η ώρα οι κατηγορούμενοι να γίνουν κατήγοροι !!
    Ήρθε η ώρα να κλείσει το κεφάλαιο αριστερά όπως έγινε Γαλλία σειρά έχει η Ελλάδα να τους βάλει στο χρονοντούλαπο οι φασίστες οι σκοταδιστές, όπως είπε ο κουμουνιστης ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ να κρύβεται το πρωσοπο μας από την ντροπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδού και η σχετική απόφαση της 4ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που συνήλθε στις 28-29/07/1948: «Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού για την Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση» («ΚΚΕ- Τα Επίσημα Κείμενα, τόμος 3ος).

    Μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1949, συνήλθε εκ νέου η Κ.Ε. του ΚΚΕ (5η Ολομέλεια) κι έλαβε την εξής απόφαση: «Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει». Αυτά τα κατάπτυστα κείμενα, τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα μιας και δεν έχουν αποκηρυχθεί από το ΚΚΕ, θα κυνηγούν τους κομμουνιστές εις τον αιώνα τον άπαντα! Κι όχι μόνο του ΚΚΕ, αλλά και τους υπολοίπους «διαδόχους» (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), διότι μέχρι το 1968 το ΚΚΕ ήτο ενιαίο κόμμα.

    Τι θα γινόταν εάν επικρατούσαν οι συμμορίτες; Να αναφέρουμε περιληπτικά: Η Μακεδονία θα ήτο επαρχία των Σκοπίων, η Θράκη της Βουλγαρίας και η Ήπειρος της Αλβανίας. Εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια Έλληνες, θα εξοντώνονταν στα ελληνικά «Γκουλάγκ». Σε κάθε περίπτωση, η κομμουνιστική περιπέτεια θα κατέρρεε το 1990 και εκατομμύρια ρακένδυτοι και πειναλέοι Έλληνες θα εγκατέλειπαν την ρημαγμένη πατρίδα και θα λαθρομετανάστευαν στις χώρες της Δύσεως, όπου θα ζούσαν κυνηγημένοι κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Οι δε Ελληνίδες, θα κατέληγαν στα μπαρ και στους κακόφημους οίκους των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Με λίγα λόγια, θα ήμασταν οι Αλβανοί της Ευρώπης!

    Αιωνία, λοιπόν, τιμή και δόξα αξίζει σ’ αυτούς που πολέμησαν για την ελευθερία και την ακεραιότητα της Πατρίδος. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αδικίες σε αυτό τον τόπο όλες εδώ πληρώνονται οι διχαστες. Οι λαϊκιστές και λασπολογοι ξευτιλιστικαν από μόνοι τους ή αδικία για τα εγκληματα που έχουν διαπράξατε δεν σας αφήνει το αίμα που χυσατε 154,000 αθώα θύματα 28,000 παιδομάζωμα ξέρετε πόσες κατάρες ακούσατε από τις ηρωικές μάνες που τους πήρατε τα παιδιά τους από την αγκαλιά κοσερβοκουτια ξεκιλιαζαν στήθη και τα κεφάλια τους στο ποτάμι!!
    Λαζαρίδης κουμουνιστης ζεί κατηγορούμενος μαζί με τον Μπελογιάννη για εκτέλεση την γλύτωσε λωγω ήταν ανιληκος Πρέπει να κρύβεται το πρόσωπο σας από την ντροπη και όχι να κάνετε εγκαίνια του Μπελογιάννη αλεξη Τσίπρα με το βελουχιωτης παραμασχαλα!
    Άλλαξε σήμερα Ανανεωτική αριστερά της ανάπτυξης και της προόδου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι γκει στηριζουμε ΣΥΡΙΖΑ. Ναι στο ΣΥΡΙΖΑ γιατι ειναι υπερ του δικαιωματος υιοθεσιας των ομοφυλοφιλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή