Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ο «ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, και Η ΛΕΠΡΗ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ…ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ, ΣΑΝ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΧΑΖΩΝ—ΑΔΑΩΝ και ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ…!!!

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙ ΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ… ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014…!!!

Ο ημιμαθής Τσίπρας, με τις μακάβριες και θανάσιμες αυταπάτες του, αναπαλαιώνοντας τις ψευδαισθήσεις του, επειδή του έσκασε το εγκληματικό σκάνδαλο του Καμμένου --με τον νέο Καλογρίτσα (κουμάρο του), αλλά κουμπάρο του Ιβάν Σαββίδη αυτή τη φορά-- τον δήθεν μεσάζοντα της Σαουδαραβικής Κυβέρνησης, τον περιώνυμο Παππαδόπουλο «Βιομήχανο» βλημάτων, πού κυκλοφορεί στην Αθήνα με ημιφορτηγό Datsun και με αυτό πηγαίνει σε δεξιώσεις, όπως και ο πανικός του από την προσέλευση 210.000 στις εκλογές της συμπαράταξης,

πού κατέγραψαν σε εκλογικούς αριθμούς του ίδιου και της τρισάθλιας Κυβέρνησής του και σηματοδοτούν την αρχή της πτώσης του, σκαρφίστηκε σε διάγγελμά του, με επαρμένη μουρδολογία και φαυλοηλιθιότητα, όπως και με αχαλίνωτη απάτη,  να μοιράσει «κοινωνικό μέρισμα» από το πλεόνασμα φτώχειας του Ελληνικού λαού, από τη καθημερινή και βάναυση υπερφορολόγησή του…
******** 
Ένα απλό αλλά χαρακτηριστικo παράδειγμα:
********
Ο Τσίπρας είπε ότι θα μοιράσει 1,4 δίς στους Έλληνες….
********
Η αλήθεια είναι ότι θα μοιράσει τα μισά.
*********
1ον: Διότι 370 εκατ. είναι υποχρεωμένος να αποδώσει με καταδικαστική εις βάρος του απόφαση από το ΣΤΕ, σε συνταξιούχους επειδή τους τα πήρε με απάτη.
********
Και ιδού πώς:
********
Όταν ο Τσίπρας κατάργησε με λαϊκίστικο και απατηλό τρόπο το 5αευρω, του Άδωνι από τα Νοσοκομεία, από το οποίο τα Νοσοκομεία είχαν ταμείο 19 εκατ. ετησίως, για να αντισταθμίσει τη χασούρα φορολόγησε συντάξεις και επικουρικό τρείς (3) φορές παραπάνω και μάλιστα με την εξής απάτη:
********
Τους φορολόγησε με βάση όχι με τις περικοπές πού είχε φορτώσει και οι συντάξεις και επικουρικό ήσαν μειωμένα, αλλά με  βάση συντάξεις και επικουρικό…πρίν περικοπούν…!!!
********
Αυτή την απάτη Τσίπρα καταδίκασε το ΣΤΕ με αποτέλεσμα ο Τσίπρας από τη καταδικαστική εις βάρος του απόφαση να αναγκασθεί να επιστρέψει ένα μέρος.
********
Αξίξει να σημειωθεί ότι η απάτη Τσίπρα, ήταν της τάξεως των 700 εκ. ετησίως , δηλ. στη τριετία ήταν συνολοκή απάτη 2,1 δις., ενώ το νόμιμο 5άευρω του Άδωνι στα Νοσοκομεία ήταν της τάξεως-όπως προείπαμε- των 19 εκατ. ετησίως πήγαιναν κατ΄ευθείαν στα Νοσοκομεία για τις ανάγκες τους και θα είχαν σήμερα αυτό το χάλι, να στερούνται ακόμη και…γάζες…!!!
********
Άρα τι… μοιράζει…;;;
********
Ψωμοτύρι από την απάτη των 2,1δις από τα κλεμμένα συντάξεων και επικουρικών…;;;
      ------------
2ον: Λέει ο Τσίπρας ότι είναι «κοινωνικό μέρισμα» το μοίρασμα στη χρεωκοπημένη ΔΕΗ ποσό 360 εκατ. για να μην αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ.
********
Δηλ. χρεωκόπησε ο ίδιος τη ΔΕΗ, μέχρι επίδομα καφέ και σάντουϊτς στους εσαεί κηφήνες —άσε τα άλλα εγκλήματα με τους συνδικαλιστές στη Μεγαλόπολη—έδινε στους συνδικαλοπατέρες και τώρα βάφτισε την επιδότηση στη ΔΕΗ, «κοινωνικό μέρισμα».
********
Σαν να είμαστε χαχόλοι ή χαζοπλορετάριοι του Στάλιν…
********
Πρότασή μας, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή να μην αναλωθεί σε διάλογο με τον Τσίπρα.
********
Να αντιγράψει και να διαβάσει αυτολεξεί στη Βουλή  για όσα έλεγε ο Τσίπρας το Μάρτιο του 2014 για το μέρισμα Σαμαρά και μόλις τελειώσει-φεύγοντας να σηκώσει το ποτήρι με το νερό στον Τσίπρα και να του ευχηθεί:
********
«Κύριε Τσίπρα στην υγεία σας»…!!!
********
Το κείμενο έχει ως εξής:
********
«Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες».
          --------------
«Το πλεόνασμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες. Σ’ αυτό κρύβονται όλες οι αμαρτίες, όλες οι πληγές, όλη η σήψη, όλη η απάτη της σημερινής πολιτικής. Σ’ αυτό κρύβεται το δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων, η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία, τα εκατομμύρια των ανέργων, η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και στα άσυλα ανιάτων, οι παγωμένες νύχτες και οι πεινασμένες μέρες χιλιάδων και χιλιάδων συνταξιούχων», ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούσε τότε...
********
Και για το πιστόν της αντιγραφής
********
ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=30NYeiy9jUA

4 σχόλια:

  1. Τι καλά να πάει η οικονομία...
    Με υπουργό αυτό το κλόουν τον Τσακαλώτο πού τον βλέπουν οι ευρωπαίοι γιά λινάτσα και είναι σαν τον Καλλιγούλα, ποιός να πάρει την Ελλάδα στα σοβαρά. Τον έχουν για λούστρο για να τούς γυαλίζει τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα σουρωμενακια...θα ερθει μετα ο κουλης σου, αν τα καταφερει,να μας πιη κ αυτος το αιματακι...αααασσσσεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίπρας το 2014 για το πλεόνασμα Σαμαρά!!
    Εμείς δεν έχουμε να σας δώσουμε πλεόνασμα!!
    Η αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλεόνασμα στους αγώνες!!
    Ξέρετε ποιοι είναι οι αγώνες της αριστεράς!!
    Εμφύλιος συμοριτοπολεμος βελούχιωτης 154000 θύματα 28,000 παιδομάζωμα!!
    ,1,500,000 ζώα επιταγμένα υπέρ του αγώνα!!
    Τα άλογα του Βελουχιώτη Σουλτάνα την φωνάζουν τα συντροφιά του!!
    Λαϊκά δικαστήρια εκτελεστικά αποσπάσματα εκτελέσεις με κοσερβοκουτι πονάει και δεν ακούγεται!!πείνα κατοχή νεκροί από πείνα συσσίτια !!
    Σήμερα έχουμε τάγματα εφόδου!!
    Κουφοντηνας Ρουβίκωνα!!
    Εξάρχεια μπαχαλακιδες παιδιά της αριστεράς!!
    350,000 παιδικά συσσίτια Θεανώ Φωτίου τη να κάνουμε μην δώσουμε φαγητό στα παιδιά!!
    Θεανώ Φωτίου έκανε κέντρα κοινότητας στο Αίγιο έχουν προσληφθεί πρωσοπικο και 400 άτομα έχουν γράψει ψωμί και τρόφιμα με δελτίο!!
    Οι αγώνες της αριστεράς παραμένουν δεν αλλάζουν!!
    Την Ελλάδα την κάνανε Αλβανία Βουλγαρία Ρουμανία σε συντάξεις!!
    Ρε Έλληνα ραγιάς ξεφτίλα περιμενης το μέρισμα τουμαλεξη !!
    Μακρυγιάννης θα παρακαλάμε να είχαμε αφήσει τους Τούρκους!!
    Κολοκοτρώνη γιατί μορε αγωνίστηκες να βλέπεις την σημερινή ξευτιλα από ένα ξευτιλισμενους παλιάνθρωποι να παραδίδουν την χώρα μας 99 χρόνια 99 δις!!
    Αυτοί είναι αυτά είναι τα έργα τους!
    Και συ Κυριάκο τρέμεις μην σου πει ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός τών Ελλήνων ότι είσαι δεξιός!!
    Κυριάκο είπαν στην Μέρκελ χάσαμε πολλούς ψηφοφορους νατους φέρουμε πίσω!!
    Αυτό λέει και κάνει ο ηγέτης!!
    Στην Ν Δ αλλάξατε το κόμμα άκου πρόεδρε μεσαίος χώρος!!
    Φιλελεύθερη Ν Δ της δημιουργίας!!
    Η Ν Δ του εθνάρχη Καραμανλή όταν την ίδρυσε
    Πατριωτική ριζοσπαστική παράταξη με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ανάπτυξη!!
    Σε όποιον δεν αρέσει παρακάτω μην πω τίποτα χειρότερο !!
    Κυριάκο Μητσοτάκη οι ευθύνες για την σωτηρία της πατρίδας μας είναι στις πλάτες του κόμματος και σε σένα αυτό πρέπει να το κάνετε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ Η η πορεία σήμερα για το Πολυτεχνείο θα πάει στη ρωσική πρεσβεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή