Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΔΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, (ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ και ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ…ΠΟΛΙΤΩΝ…!!!

ΣΤΟ ΞΕΨΥΧΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΒΡΟΝΤΩΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ… «ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ»…!!!

Νέο «αξιοθέατο» δίδυμο για το Δελφινάριο του Σεφερλή χτύπησε στο πολιτικοκοινωνικό στερέωμα…
Το «ήθος» της Τσιπροκυβέρνησης και του Κυβερνητικού λεχριταριού, δεν κρύβεται ούτε στο δημόσιο λόγο τους ούτε στις δημόσιες εμφανίσεις του.
Άλλωστε, στο πρόσωπο του Τσίπρα διαθλώνται όλα τα χαρακτηριστικά του λίπους αυτού του «ήθους», πού καταλήγει σε πολιτική… αγυρτεία…!!!

Ο Βουλευτής του Συριζα ονόματι Πέτρος Κωνσταντινέας (επάγγελμα φούρναρης), επιτέθηκε σε εκπομπή του Σκαϊ  με ανάρμοστη συμπεριφορά στη Δήμαρχο Μάνδρας  Ιωάννα Κριεκούκη (επάγγελμα εκπαιδευτικός) θέλοντας να μεταφέρει τις εγκληματικές ευθύνες τής Περφεριάρχη Αττικής Ρ.Δούρου, στην ίδια.
********
Το εν λόγω «αγλάϊσμα του κοινοβουλευτικού πανθέου» και καθολικός απόγονος των κατσαπλιάδων, και σημερινός «κλαρινογαμπρός» τη παραμονή της εμφανίσεώς του στο ΣκάΪ ήταν ακούσατε-ακούσατε, σε «bachelor  ανδρών» στα μπουζούκια πού τραγουδάει η Πάολα και κατ΄ευθείαν πήγε στην εκπομπή, προφανώς…πιωμένος…!!!
********
Πήγε βέβαια στα μπουζούκια παρά το γεγονός ότι έστω και υποκριτικά ο Τσίπρας προκειμένου να δώσει άλλοθι στη Δούρου για την δολοφονία 22 νεκρών στη Μάνδρα κήρυξε Εθνικό πένθος.
********
Αυτό θα πεί πένθος Τσιπροσυριζαίϊκο και σεβασμός στη μνήμη 22 νεκρών, αλλά όταν ευθύνεται η Δούρου όλα… επιτρέπονται…!!!
********
Και είχε την αναίδεια αυτός ο ανθρωποειδής κατσαπλιάς να καταφερθεί εναντίον της Δημάρχου Μάνδρας η οποία νυχθημερόν δίνει μάχη μόνη της για την αποκατάσταση των πληγέντων συμπολιτών της, αφού ο υπεύθυνος Τσίπρας δεν τόλμησε ούτε να επισκεφθεί   στις πληγείσες περιοχές, φοβούμενος τα άγρια και αγανακτισμένα γιούχα των πολιτών, όπως και η… εξαφανισμένη Δούρου…!!!
********
Ένα άλλο «αγλάϊσμα του κοινοβουλευτικού πανθέου» και καθολικός απόγονος των κατσαπλιάδων, ο γνωστός εκ της προδικασίας Στρατηγικός Σύμβουλος του Τσίπρα ο Καρανίκας με το όνομα, καταφέρθηκε με Υβριστικούς και ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς εναντίον μιάς κυρίας η οποία είναι επιχειρηματίας στη Μύκονο και τόλμησε να σχολιάσει τα πεπραγμένα της άθλιας Τσιπροκυβέρνησης.
********
Έτερον «αγλάϊσμα του κοινοβουλευτικού πανθέου» και καθολικός απόγονος των κατσαπλιάδων, ο ορισθείς από τον Τσίπρα και ως…Αντ/δρος της Βουλής ο Μάκης Μπαλαούρας, (επάγγελμα σπερματεγχύτης αγελάδων) μας «δίδαξε» τι είπε ο πρώην Πρωθυπουργός της …Ευρυτανίας…!!!
********
Πώς γίνεται στη Χώρα πού γέννησε το Πολιτισμό και τη Δημοκρατία να τη  Κυβερνούν άνθρωποι με την αδιαπαιδαγώγητη γνώμη τους, το τσαμπουκά της αγραμματοσύνης  και το νταηλίκι της ακαλαισθησίας τους…;;;
********
Πως επιτρέπουμε σήμερα στην Ελλάδα πού διώκεται η Αριστεία και η υγιής επιχειρηματικότητα να την Κυβερνούν υποκείμενα, με βροντώδη πολιτική αλητεία, με θορυβώδη  ξιπασιά, με την ηχηρή κενότητα των έτοιμων σκέψεων και των κατασκευασμένων θεωρειών…;;;
********
Θα επιτρέψουμε σε αυτούς με συκοφαντική χυδαιότητα, υβριστική αυθάδεια, εκτυφλωτική φαυλοηλιθιότητα, επαρμένη μπουρδολογία, ακατάσχετη ανοησία να μας Κυβερνούν…;;;
********
Ή μήπως έχουμε εθισθεί από την Τσιπροσυριζαίϊκη   πόρρωση της αναισθησίας και οίηση της ανοησίας με μενού την γελοιότητα…;;;
********
ΟΧΙ, να μην επιτρέψουμε σε αυτή τη «λεπρή καμαρίλα» της Τσιπροκυβέρνησης να μας πάει παρακάτω και να μας εξομοιώσει με τους λεχριτοσυμμορίτες της… Αριστεράς…!!!
                     -------------------

2 σχόλια:

  1. Πω-πω κείμενο όλα τα λεφτά. Μπράβο σε αυτον πού το έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοσιογραφική πόρνη το Σάββατο μαθαίνω δεν θα πάει στη Πάολα !
    Θα πάει στον Τερλεγκα από την αρμόδια στο στούντιο του Σκάι να τον χερεστε κύριε ΑΛΑΦΟΎΖΟ!
    Δημοσιογράφος της πλάκας!!
    Εδώ ο Κακαουνάκης είπε στα τελευταία του
    Ο τελευταίος έχει πουλήσει την μάνα του!!!!
    Λιαντίνης ο καθηγητής μιλάει σε μια αίθουσα 20-30 άνθρωποι !!
    Ενώ ένας αμωρφοτος δημοσιογράφος μιλά στο τελεβιζιον μιλά σε εκατομμύρια διαμορφώνειδιαπεδαγωγη γενεές!!
    Πέθανε ο δάσκαλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή