Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ και ΠΑΝΙΚΟ ΔΙΟΧΕΤΥΕΥΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ και ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ… ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…!!!

 ΠΡΟΦΑΝΩΣ και Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ και ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ…ΤΥΧΗ…!!!

«Ον βούλεται Θεός απωλέσαι, μωραίνει αυτόν»…
Είναι απορίας άξιον, πως ένας πολιτικός πού κατέχει το ύπατο αξίωμα του ΥΠΕΘΑ, να κάνει τέτοια κοκορομυαλιά και να εμφανίζεται σαν «μυαλοφυγόδικος» αφού στη προσπάθειά του να διασωθεί ό ίδιος με την υπόθεση του μαϊμού μεσάζοντα της Σαουδαραβίας, για να «διορθώσει» τη πρώτη αποκοτιά έκανε χειρότερη διοχετεύοντας πλαστά έγγραφα στο πολιτικό κόσμο νομίζοντας ο «μυαλοφυγόδικος» ότι θα τον…κορόΪδέψει…!!!

Τέτοια μωρία.;;; Ναι τέτοια μωρία…!!!
********
Βέβαια αυτόν πού έχουμε για Πρωθυπουργό, τον Τσίπρα, «άβγαλτο» το παιδάκι στη ζωή, --τον βλέπετε συνεχώς όπου και αν βρίσκεται να χασκογελάει σαν χάνος και να βγάζει σέλφις φωτό όταν πηγαίνει στο Εξωτερικό και όταν υποδέχεται ξένους Ηγέτες π.χ. Ομπάμα να χασμουριέται, να γέρνει περίεργα και ανησυχητικά το κεφαλάκι του μπρός-πίσω, δεξιά-αριστερά, σαν τον Ντιρίτο όταν έβλεπε τη Μάρθα Καραγιάννη –τον έχει καπελώσει κοινωνικά ο Καμμένος πού έχει αναμφισβήτητα άλλες και πολυσχιδείς παραστάσεις από τη ζωή και συντελούντος του γεγονότος ότι «ψοφάνε» και οι δύο για καρέκλα εξουσίας τον παρασύρει συνεχώς στις δικές του ράγες , όπως ακριβώς ο Βαρουφάκης το 2015 πού μας στοίχισε 86 δις και το αχρείαστο 3ο και χειρότερο μνημόνιο.
********
Τώρα ο Καμμένος κατάφερε να τον κάνει συνένοχο…
********
Αφού όσα έγγραφα κατέθεσε ο Καμμένος στη Βουλή αποδείχτηκαν μούφες, ο Τσίπρας στη προσπάθεια συμπαράστασης στον συνεταίρο του και για να διασκεδάσει τις δυσμενείς εντυπώσεις για αυτόν είπε στη Βουλή:
********
 «Μπορούν οι αρχηγοί των κομμάτων να δούν και να διαβάσουν 3 απόρρητα έγγραφα στο Υπουργείο Εξωτερικών και θα δούν την «αλήθεια»…
********
Αυτό ήταν το μέγα λάθος του, βλέπετε δεν αρκεί η ιδιότητα του περιθωριακού και ικανού σε καταλήψεις σχολείων, για να γίνεις Πρωθυπουργός....
********  
Από τα τρία τους επετράπη να διαβάσουνε τα δύο, το τρίτο δεν το δώσανε (τι να έγραφε άραγε) και το εκπληκτικό είναι ότι εκείνο το πράμα πού λέγεται Κατρούγκαλος τους είπε ο αθεόφοβος και αφελής ‘ότι υπάρχουν και άλλα έγγραφα ως αλληλογραφία με Σαουδαραβία…!!!
*********
(Αυτόν τον κωμικό «μαρτυριάρη» προφανώς ο Τσίπρας τον έβαλε για έξυπνο στο ΥΠΕΞ, για να διαφυλάξει τα… Εθνικά μας Συμέροντα)…!!!
********
Αλλά και από τα δύο έγγραφα πού παρουσιάστηκαν το εκπληκτικό είναι ότι εκεί και αν βρέθηκαν πλαστότητες παιδικής απάτης.
********
Ακόμη και οι τσιλιαδόροι στην Ομόνοια εξυπνότερους τρόπους σκαρφίζονται να ξεγελάνε τους… Αστυνομικούς…!!!
********
Τη πρώτη φορά ο Τσίπρας δικαιολογήθηκε ότι τον ξεγέλασε ο Βαρουφάκης και «αυταπατήθηκε», τώρα πού είναι η δεύτερη φορά τι θα δικαιολογηθεί ότι τον ξεγέλασε ο Καμμένος και αυταπατημένος πλέον ξανααυταπατήθηκε  εξαπατώντας ο ίδιος τον Ελληνικό λαό.;;;
********
 Μά, «Το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού»…
********
Εκτός και αν επικαλεσθεί τις διατάξεις του ΠΚ, περί «απαλλαγής λόγω…βλακείας»…!!!
********
Και μάλιστα να φωνάξει για μάρτυρα υπεράσπισης τον Σόϊμπλε, ό οποίος δημόσια και on kamera πρώτος και καλύτερος τον ανακάλυψε και αποκάλεσε βλάκα, προκαλώντας μάλιστα  παγκόσμιο πάταγο.
*********
Αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει… «ξαναματαγίνει»…!!!:
********* 
Αθώος λόγω βλακείας…!!!
********
Ηδη η ΝΔ, καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Διαφθοράς για τα «επιδειχθέντα» έγγραφα και ήδη στη τακτική Δικαιοσύνη όπως και στη Στρατιωτική διερευνάται η υπόθεση Καμμένου.
********
Ούτως ή άλλως όμως, όπως είπε και ο Μάκης Βορίδης, η υπόθεση θα ξεκαθαρισθεί σύντομα σε… «άλλες αίθουσες με διαφορετική συμπεριφορά και με άλλη σύνθεση Βουλής»…!!!
********
«Καλή σας νύχτα» κ. Τσίπρα και κ. Καμμένε και όνειρα γλυκά χωρίς αυταπάτες και ανεκπλήρωτες… ονειρώξεις…!!! 
                     -----------------

2 σχόλια:

  1. Όταν είσαι χαζός φυσικά και όλοι γύρω σου θα είναι χαζοί,γιατί πως να αντιληφθείς τον έξυπνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υπόθεση δεν τέλειωσε με τη συζήτηση στη βουλή, έχει μεγάλη και βρώμικη ουρά. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ο "αγαπημένος" μεσάζοντας των Τσίπρα-Καμμένου, πού μπαινόβγαινε στο ΥΠΕΘΑ σαν στο σπίτι του έχει κάνει και άλλες βρώμικες και μιζαδόρικες συναλλαγές. Μέχρι και Ελλήνικά όπλα βρέθηκαν σε χέρια Τζιχαντιστών, σύμφωνα με ξένες μυστικές υπηρεσίες. Από τα 300 χιλιάδες βλήματα των Καμμένου-Παπαδόπουλου τα 100 χιλιάδες θέλανε οι Σαουδάραβες, τα υπόλοιπα 200 χιλιάδες πού θα πήγαιναν και ποιοί θα παίρνανε τις μίζες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή