Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΟΤΖΙΑΣ, «ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ» ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ…ΑΜΥΑΛΗ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…!!!

ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ «ΕΥΚΑΙΡΙΑ» ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ ΘΕΜΑ…ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…!!!

Ποιος  Νενέκος, ωχριά κάθε χαρακτηρισμός για τους κατσαπλιάδες της Τσιπροαριστεράς, πού ανέκαθεν στα Εθνικά μας Θέματα, ενεργούσαν σαν συμμορίτες και onooπροδότες…
Σε θέματα Εξωτερικής πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου απαράβατος όρος είναι, να μη δώσεις το δικαίωμα-ευκαιρία (πού εναγωνίως αναζητά ο αντίπαλος) να θέσει ΘΕΜΑ οποιασδήποτε διεκδίκησης σε επίσημο βήμα και «προς Θεού»…ΌΧΙ σε κοινή θέα…!!!

Τούτο δε γιατί, το ΘΕΜΑ της διεκδίκησης όσων ζητάει η Άγκυρα σε Αιγαίο και Θράκη ετέθη επίσημα στο Προεδρικό Μέγαρο, δίνοντας την απρόσμενη «ευκαιρία» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Ερντογάν, να του το θέσει κατάμουτρα και το χειρότερο να γνωστοποιηθεί από το Ελληνικό Προεδρικό Μέγαρο σε παγκόσμιο επίπεδο…
********
Άλλο να συζητείται οτιδήποτε σε διμερείς συζητήσεις κλειστού χώρου πού έχουν ανεπίσημο χαρακτήρα και άλλο να παίρνει το ΘΕΜΑ της διεκδίκησης…παγκόσμιο χαρακτήρα και γνωστοποίηση.
********
Άλλωστε οι επισκέψεις σε υψηλό επίπεδο προετοιμάζονται σχολαστικά και με κάθε λεπτομέρεια και συμφωνείται εκ των προτέρων τι θα πούν on kamera  Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί.
********
Εδώ τι έγινε..;;;
********
Τόσο επικίνδυνα άσχετοι είναι ή συνειδητοί…Νενέκοι…;;;
********
Ότι από τά δυό και αν συμβαίνει οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον , για κλωτσιές.
********
Δεν θα αναφερθώ στις κουταμάρες Τσίπρα όταν σε κοινές δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με  τον Ερντογάν επανέλαβε τρείς φορές… «αν κατάλαβα καλά» (αναφερόμενος στο Αιγαίο}και άλλες πάλι τρείς φορές… «μπερδεύτηκα», (όταν αναφέρθηκε στη Θράκη).
********
Πρωθυπουργό «διαμάντι» έχουμε και μάλιστα από γύφτικη αγοραπωλησία, πού δεν καταλαβαίνει και είναι και μπερδεμένο και παρά ταύτα χειρίζεται υψίστης σημασίας Εθνικά θέματα πού έχουν άμεση σχέση με την Εθνική μας ακεραιότητα και αυθυπαρξία.
********
Απόδειξη ότι πρίν περάσουν έξη ημέρες από την αναχώρηση Ερντογάν έτρεξε λαχανιασμένα μαζί με τον ταβερνιάρη υπουργό του Παιδείας να κάνει το χατήρι του Ερντογάν στο θέμα του Μουφτή της Θράκης.
********
Ο δε πάντα αμέριμνος και χαμογελαστός Κοτζιάς σε συνέντευξή του πρό τεσσάρων ημερών έτρεξε και αυτός –παρά τα κιλά του- να πεί σε εμάς αλλά και να διαβεβαιώσει  όλο τον κόσμο ότι «ο Ερντογάν με τη Συνθήκη της Λωζάννης δεν…απειλεί  τη κυριαρχία της Ελλάδος»…!!!
********
Ναι, γιατί ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι με τη συνθήκη της Λωζάννης αναγνωρίζει ως Ελληνικά μόνο τα έξη (6) νησιά πού κατονομάζονται σε αυτήν και απαιτεί το μοίρασμα των 132 υπόλοιπων πού δεν κατονομάζονται…
********
Μάλιστα δε ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς το εξειδίκευσε λέγοντας το…ανείπωτο…!!!
********
«Ξέρω, ότι κάποιοι αμφισβητούν το Αιγαίο και μιλούν για γκρίζες ζώνες, με τα κριτήρια αυτά θα βρεθούν ορισμένες βραχονησίδες πού…ανήκουν στην Τουρκία»…!!!
********
«Ποιό Νενέκος πεθαίνεις»…
********
Και όμως κανένας, μα κανένας στα ΜΜΕ  δεν ανέδειξε τις προδοτικές δηλώσεις του ΥΠΕΞ  επιλογής Τσίπρα-Συριζα…
********
Έτσι η λεπρή καμαρίλα της Τσιπροαριστεράς , αγοράζει χρόνο παραμονής στις κυβερνητικές καρέκλες, με μία ακόμη εξαγορά Εθνικής προδοσίας, πού είναι άλλωστε  στο αίμα της, μια και ως δηλωσίες υπέγραφαν αφειδώς τον Ν.509, «περι ψευδούς δηλώσεως και αρνησηκυρίας»…!!!
                       ----------------
Υ.Γ.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι το 2008,  ο τότε Πρόεδρος Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ακύρωσε τη συνάντησή του με τον Αλβανό ομόλογό του στους Αγίους Σαράντα, όταν έμαθε ότι στον χώρο συνάντησης θα είχαν συγκεντρωθεί Αλβανοτσάμηδες για να του θέσουν ΘΕΜΑ Τζαμουριάς.
********
Ο Κάρολος Παπούλιας προνόησε τότε και ακύρωσε τη συνάντησή του ακριβώς για να μη τεθεί έστω και ημιεπίσημα ΘΕΜΑ Τζαμουριάς και εντάξει ο Τσίπρας με τον Κοτζιά είναι αμαθείς και για τα μπάζα αφού ανήκουν στη  Κυβερνητική λεχριτοτσογλαναρία της αριστεράς, ό δικός ο Πρόεδρος Π.Παυλόπουλος, πως ξέχασε ξαφνικά τις επιστημονικές και Εθνικές του γνώσεις και  θέσεις πέφτοντας  σε τέτοιο ολέθριο Εθνικό λάθος…;;;
                      ---------------------

1 σχόλιο:

  1. Αν το βιολί ήταν πουλί θα το παίζανε πολλοί!!
    Όλες οι μέλισσες δεν κάνουν μέλι είναι και κηφήνες!!
    Οι λαοί έχουν τούς ηγέτες που τού αξίζουν!!
    Τα καλύτερα είναι πίσω!!
    Με μια με τετραετία η Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα στον κόσμο!!
    Ουζουμπουρου γίναμε!!
    Ένας γιατρός χάρισε τέσσερα περιπολικά στην αστυνομία !!οι αδελφοί Νιάρχου χάρισαν 145 ασθενοφόρα!!
    Το βρισηδι που έφαγε ο γιατρός από τα νέα παιδιά είναι άνευ προηγουμένου!!
    Καλά Χριστούγεννα στους Έλληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή