Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΤΟΜΑ ΨΥΧΙΚΑ και ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΝΕΣ, ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ και Ο ΙΒΑΝ ΑΠΟ…ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ και ΠΡΟΣΤΙΜΑ…!!!

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ «ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ…!!!

«Σημεία και τέρατα»…
Επειδή όμως οι συμβολισμοί, έχουν την αξία τους, δέστε πως τιμωρεί ή ίδια η ζωή, ώστε η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία  να συνταυτιστεί με τους διανοητικά και ψυχικά καθυστερημένους και σε νομοσχέδιο πού αφορούσε την απαλλαγή τους από ποινές (έτσι έπρεπε να γίνει) να φέρει στο ίδιο νομοσχέδιο τροπολογία για να απαλλαγεί από πρόστιμα και προσαυξήσεις ο Ιβάν της ΣΕΚΑΠ.
Πως λέμε «απαλλάσσεται λόγω βλακείας», έτσι ακριβώς να απαλλαγεί ο…Ιβάν ο τρομερός…!!!

Τις υπόνοιες  ότι οι διατάξεις αφορούν την εταιρεία ΣΕΚΑΠ, διετύπωσε ο Βουλευτής  της Δ.Σ. Γιάννης Κουτσούκος πού επίσης ζήτησε από τον παριστάμενο Υπουργό Ευκλείδη Τσικαλώτο «να αποσύρει την ρύθμιση και να την φέρει στην αρμόδια επιτροπή συνοδευόμενη από αναλυτικό πίνακα με τα πρόσωπα που ευνοούνται από την διαγραφή προστίμων καθώς και με το συνολικό ποσό που διαγράφεται»…
********
Αλλά πού…;;;
********
Σημειώνουμε ότι:
********
Το Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής επικύρωσε το πρόστιμο 38,2 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει παλαιότερα το οικείο τελεωνείο στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, απορρίπτοντας την προσφυγή της εταιρείας του Ιβάν.
********
Μάλιστα δε, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδος ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. αμέσως μετα την έκδοση της απορριπτικής απόφασης του Εφετείου Κομοτηνής, ημέρα Σάββατο,  έσπευσε λαχανιασμένα στο Μαξίμου να συναντηθεί ο Ιβαν με τον «παππού» των παιδιών του Τσίπρα , τον Υπουργό Αλ. Φλαμπουλάρη, προφανώς για τις…περαιτέρω διευθετήσεις…!!!
********
Σαν αυτές πού  είναι μαθημένος ο «κακοσιτεμένος μπούλης», όπως επονομάζεται χαϊδευτικά στην αγορά, ο παρά τω Πρωθυπουργώ Υπουργός, με αφορμή εκείνη την υπόθεση με το μπακαλόχαρτο ιδιωτικο συμφωνητικό περί μεταβιβάσεως των μετοχών του, όπου η επικύρωση της γνησιότητος «φέρεται» να έγινε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας (πρωτοφανές, πού ακούστηκε το Αρχηγείο να…επικυρώνει έγγραφα), από τον Ανθυπαστυνόμο Β.Πανταζή., οποίος όμως –για κακή τους τύχη--, την ημέρα που υποτίθεται ότι επικύρωσε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη... Φλώρινα…!!!
*********
«Όν βούλεται Κύριος απολέσαι μωραίνει αυτόν»…
                   -------------------

2 σχόλια:

  1. Βάζουν βόμβες στο εφετείο.
    Θέλει ο αυταπατημένος Τσίπρας νεκρό κανένα δικαστή γιά να τους φοβίσει και να ελέγχει τις δικαστικές αποφάσεις, με μεθόδους Στάλιν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί τους Δικαστές ποιός τούς στοχοποιεί;
    Αμφιβάλει κανείς ότι τούς στοχοποιεί ο ίδιος ο Τσίπρας; Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή