Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ «ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ» ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ… ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ και ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ…!!!

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.τ.Ε --ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ-- ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , «ΤΙ ΧΡΕΙΑ ΕΧΟΜΕ ΑΛΛΩΝ…ΜΑΡΤΥΡΩΝ»…;;;

Όταν ένας Υπουργός και μάλιστα Δικαιοσύνης με το «τσαμπουκά της αγένειας», την «βροντώδη κενότητα» και τη «μαγκιά της αγραμματοσύνης»  καταφέρεται εναντίον του Ύπατου Θεσμού της Δημοκρατίας, τότε είναι σαφέστερο του σαφούς ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα αγωνίζεται να δημιουργήσει «χαλιφάτο» στη Δικαιοσύνη κατά το πρότυπο των Τζιχαντιστών, ή επειδή ζήλεψε τη δόξα του ομογάλακτού της, του Μαδούρο --πού προκηρύσσει  μεν εκλογές, αλλά αρνείται να συμμετάσχουν οι αντίπαλοί του--  και την Δικαστική  απολυταρχία του Κιμ Γιανκ Οούν του απεχθούς καθεστώτος της Β.Κορέας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως  φαίνεται και μοιάζει να ονειρεύεται «Κυβέρνηση του βουνού», σαν αυτή πού είχαν συγκροτήσει οι ΕΑΜίτες προγονοί του, πού είναι συμβατή άλλωστε με τον ιδεολογικό  πυρήνα των Τσιπροσυριζαίων , δεδομένου μάλιστα ότι  τα σεσημασμένα  «Λαϊκά Δικαστήρια» της εποχής, με συνοπτικές διαδικασίες εξέδιδαν αποφάσεις δολοφονίας Ελλήνων Πατριωτών κατ΄ εντολή του αιμοσταγούς  δολοφόνου και «άντρα» των ΕΑΜιτών Αρη Βελουχιώτη, ο οποίος χωρίς «τα δύο “ομορφόπαιδα χωρίς χνούδι στο πρόσωπο και με μέση λυγερή“, τον Γούλα και τον Λέοντα, “  δεν έκανε βήμα, μαζί τους έτρωγε και γλεντούσε, και μαζί τους κοιμόταν“, σύμφωνα με…αποκαλυπτικές περιγραφές»…!!!
******** 
Άλλωστε ο Κοντονής έκανε καριέρα ως «Δικαστής» στο αυτεπάγγελτο υπαίθριο Δικαστήριο της Πλατείας Συντάγματος, --όπου επακολούθησε εντεύθεν και η πολιτική του αναγνωρισημότητα--, όταν μαζί με άλλους γραφικούς συριζόπληκτους καταδίκασαν τον… Μπιλ Κλίντον και τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό…
********
Όπως λένε Νομικοί κύκλοι, ο Κοντονής λειτουργεί ως εξαπτέρυγο του Αναπληρωτή του, δηλ. να απορροφάει αυτός τους κραδασμούς αντιπολίτευσης και κοινωνίας και ο περισπούδαστος Αναπληρωτής του να μένει στο απυρόβλητο κάνοντας την ουσιαστική «δουλειά» άλωσης της Δικαιοσύνης από την Τσιπροκυβέρνηση.
********
Τι να λέμε τώρα, γίνεται διαφορετικά, ο Σταύρος Υπουργός και ο Μίμης…αναπληρωτής…;;;
******** 
Δεν είναι μόνο πολιτικά, νομικά, κοινωνικά, επιστημονικά οξύμωρο και αντιαισθητικό, είναι…εξωπραγματικό και πέραν πάσης λογικής…!!!
********
Ο Μίμης δεν μπορούσε να μιλήσει π.χ. για την Ηριάννα ούτε να συνομιλεί με τον ισοβίτη του Καμμένου, ούτε να συμπεριφέρεται με θορυβώδη αγυρτεία και χυδαία ξιπασιά στους Δικαστές και π. συναδέλφους του.
********
Έπρεπε συνεπώς να βρεθεί ένα  χρήσιμο «λαμόγιο -όπως λέει και ο λαός μας- πού να περιβληθεί με κύρος, έτσι κάνανε το Σταύρο Υπουργό (πού να φανταζόταν ο Κοντονής τέτοιες δόξες, ούτε ο Κατσιφάρας δεν κατάφερε να δεί) και ο Μίμης με τη Βασιλική να κάνουν απερίσπαστοι τη…δουλειά τους…!!!
********
Όταν όμως ο Πρόεδρος του Σ.τ.Ε, πού το ίδιο τρίο δηλ. Τσίπρας-Μίμης-Βασιλική επέλεξαν για «δικό» τους  Πρόεδρο, αγανάκτησε από τις πιέσεις ο άνθρωπος και είπε «μέχρι εδώ και μη παρέκει» ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο άνθρωπος έπαθε ασφυξία πιέσεων και με τη συνείδηση του Ανώτατου Δικαστή αντιστάθηκε καταγγέλοντας ρητά και κατηγορηματικά «ωμές παρεμβάσεις» στη Δικαιοσύνη από τη Κυβέρνηση…
********
Αφορμή μόνο, ήταν η χυδαία επίθεση Κοντονή στους Δικαστές, αιτία οι αναρίθμητες πιέσεις της Κυβέρνησης πού με τη νοοτροπία του «κατσαπλιά» της πάλαι ποτέ ΕΑΜίτικης συμμορίας θέλει και προσπαθεί εναγωνίως να αλώσει τον θεσμό της Δικαιοσύνης… 
                  ---------------------

14 σχόλια:

  1. Απάντηση προς το E LIVE NEWS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 11-12-2017

    Και στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 12-12-2017

    Απαντώντας στην πάγια τακτική, της λασπολογίας,της ανακρίβειας, του διαποτισμού τρόμου και ανασφάλειας των πολιτών της χώρας μας ,η οποία έχει παραδωσει την Εθνική της κυριαρχία στους δανειστες ιδιωτες από τους κομματικους υπαλληλους της τραπεζοκρατιας, και συγκεκριμένα:

    Στην εκπομπή E LIVE NEWS δημοσιογραφος ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 11-12-17 και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ δημοσιογραφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αναφέρθηκαν γεγονότα που υπέπεσαν ΔΗΘΕΝ στην αντίληψη του κ. Ευαγγελάτου και του κου Παπαδακη, από την εφημερίδα«ταχυδρόμος του Βόλου», όπου, ενώ ο ίδιοι δεν έχουν ιδία αντίληψη του γεγονότος, δεν δισταζουν να αναπαράγουν χωρίς προηγουμένως να έχουν ερευνήσει, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

    Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι έγιναν 400 κατασχέσειςμόνο στο Βόλο σε πολίτες που είχαν αποστείλει την εξώδικη εντολή – εξουσιοδοτηση και οποία δεν έγινε αποδεκτή από καμία τράπεζα.

    Αυτό είναι ψευδές και ανυπόστατο και ενώ δεν ΕΧΕΙ καμία βάση αληθείας, ταυτοχρόνως ΑΥΤΟΙ συντάσσονται ευθέως με τους μνημονιακούς κυβερνώντες προτρέποντας παράλληλα τον υπόδουλο λαό μας να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους, και ταυτόχρονα να συμβιβαστεί στις παράνομες επιθυμίες των οργάνων τους όπως ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και η ΑΑΔΕ.

    Δηλώνουμε συγχρόνως ότι περιμένουμε να γνωστοποιήσουν με κάθε λεπτομέρεια οι υπαλληλοι Ευαγγελάτος και Παπαδακης αμέσως τα ονόματα των πολιτών που υπέστησαν τα όσα ψευδως και αόριστως αναφέρουν και που τα αναπαραγουν στηριζομενοι σε ανυπαρκτη δημοσιογραφική έρευνα. Αποκλειστικος σκοπός αυτων των αηθων και ψευδων δηλωσεων είναι να δυσφημισουν και να προκαλεσουν βλαβη στον πολιτικο φορεα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», όπως επανειλημενα στο παρελθον εχουν διαπραξει, χρησιμοποιωντας παντα τα ιδια απαραλλακτα μεσα, δηλ. το ψευδος και την δολιοτητα.

    Υπαλληλε (κατ’ επιφασιν δημοσιογραφε) ευαγγελατε, δεν ξεχναμε τις δημοσιες δηλωσεις σου, ότι τα θεματα που ΄΄σερβιρεις΄΄ στον ελληνικο λαο, είναι καθ’ υποδειξιν του εκαστοτε υπουργειου. Τωρα ποιανου υπουργειου δολοφονικες εντολες εκτελεις ???? και εσυ παπαδακη χρονια τωρα ελέγες, διαρρηγνυοντας τα ιματια σου, ότι η ο σωρρας λεει αληθεια και οι κυβερνωντες μας δουλευουν η ο σωρρας είναι απατεωνας και πρεπει να τον συλλαβουν. Ποτε θα δειξεις επιτελους στους ακροατες σου την αμετακλητη δικαστικη αποφαση 67650/2013 η οποια επικυρωθηκε ξανα στις 15-11-2017 και επαναβεβαιωσε την υπαρξη των 600 δις ??? Τι σε κανει και κρυβεις την αληθεια από τους ελληνες γινομενος ετσι συνεργος στις αυτοκτονιες τους και στην οικονομικη τους δυστυχια ???

    Καλούμε τον αδούλωτο και υπερήφανο λαό μας να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες των ΜΜΕ και κάθε λογής καλοπληρωμένων Ευαγγελατων και παπαδακηδων, που συντάσσονται με τους τραπεζίτες, και να συσπειρωθεί γύρω από τον φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έτσι ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον δίκαιο ανένδοτο αδιαπραγμάτευτο αγώνα μας, που θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απελευθέρωση του Έθνους μας και Εθνική μας παλιγγενεσία.

    Επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμουδικαιώματος να προβούμε στα νόμιμα κατά παντός υπεύθυνου.

    Μαρίνα Λατση
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μη σκισετε κανα καλτσον με τις μηνυσεις!θα κανετε και μηνυση στην εισαγγελεα που σας εριξε 4 κακουργηματα?????

      Διαγραφή
  2. ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ SITE ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΡΘΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
    Α.Φ.Μ. 997343310, Δ.Ο.Υ. Ε΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 132545107000 > ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9, Τ.Κ. 41221, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΣ

    Τηλ. 2411117760,2413016035
    email: kpd.thes.ke@gmail.com

    Προς: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
    Υπόψη Κας Κατερίνας Μαρουγκά

    Σε δημοσίευμα που έλαβε χώρα στον ισότοπο σας από την δημοσιογράφο Κατερίνα Μαρουγκά με τον τίτλο http://www.taxydromos.gr/ “ Οπαδοί του Σώρρα ζουν τον εφιάλτη των κατασχέσεων ”
    ————————————————————————–
    Σας γνωστοποιούμε τα εξής:
    Ως νομικές οντότητες με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) αναγνωρισμένες από τις εφορίες και τα Πρωτοδικεία ανά την επικράτεια, έχουν δημιουργηθεί από Έλληνες Αυτόχθονες Κυρίαρχους Ιθαγενείς πλέον των 350 γραφείων στον αριθμό, σας δηλώνουμε ότι είμαστε μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) όπου είναι αυτόνομες και αυτοδιοικούμενες και ως εκ τούτου, ΔΕΝ είμαστε οπαδοί.

    Οι εντολές εξουσιοδοτήσεις, είναι ΝΟΜΙΜΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ, έχουν αξία και είναι σε ισχύ, βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που καταθέτουμε όπου δεν βασίζονται ούτε σε ισχυρισμούς ούτε και σε πίστη.

    Προκειμένου να αποφύγουμε νομικές ενέργειες εναντίον σας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σας καλούμε, να προβείτε εντός 48 ωρών σε συμπληρωματικό δημοσίευμα με άμεση αποκατάσταση
    της αλήθειας με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που σας παραθέτουμε στις κατωτέρω επίσημες ιστοσελίδες μας.

    Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.
    Υ.Γ Αν πραγματικά θέλετε να τηρήσετε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ιστορικής εφημερίδας που εκπροσωπείται, είμαστε στην διάθεση σας να σας παραθέσουμε στοιχεία και αποδείξεις για να ενημερώσετε ορθώς και αληθώς τους αναγνώστες σας.

    1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
    2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
    3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
    4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
    5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

    ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
    ΤΗΣ Κ.Δ.Π.Κ.Ε &ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

      Διαγραφή
  3. ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    12 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
    Posted on Δεκέμβριος 14, 2017 by epistimonikos
    Βασιλειάδης Κώστας‎

    ΑΛΛΆ 12 ΒΈΛΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε. ΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΙΝΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ
    . 7 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΕΤΡΙΝΩΝ
    Posted on Δεκέμβριος 14, 2017 by epistimonikos
    ΕΠΤΑ (7) ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΕΤΡΙΝΩΝ.

    Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΠΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
    Posted on Δεκέμβριος 13, 2017 by epistimonikos
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΠΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    9 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΒΛΑΧΙΩΤΗ

    Άλλοι 9 συνελληνες δηλωσαν κυριαρχοι …Δυναμη φως

    ΣΑΒΒΑΤΟ 16-12-17 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00
    ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)epistimonikos.wordpress.com
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αρχηγος γιατι κρυβεται????λογω 4 κακουργηματων?????

      Διαγραφή
  4. ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    17 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕΡΡΩΝ 2
    Posted on Δεκέμβριος 9, 2017 by epistimonikos
    ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΣΕΡΡΩΝ 2. 9 ΔΕΗ , 1 ΕΦΟΡΙΑ, 1 ΕΦΚΑ, 6 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    13 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    Posted on Δεκέμβριος 7, 2017 by epistimonikos
    Γιάννης Βασιλείου

    13 ΒΕΛΗ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    3 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ

    Αθανασιος Καπ Παλαιμων

    ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΒΕΛΗ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. 21 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΚΥΔΡΑΣ
    Posted on Δεκέμβριος 2, 2017 by epistimonikos
    Βασω Μεσελιδου

    21 ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕλληνωνΣυνελευσις Σκυδρα ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!

    ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ … «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ … «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΑ ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    22 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ
    Posted on Δεκέμβριος 1, 2017 by epistimonikos
    Paris Drellas

    22 ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ
    ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    9 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
    Posted on Νοέμβριος 30, 2017 by epistimonikos
    Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

    ΑΛΛΕΣ 9 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    11 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
    Posted on Νοέμβριος 29, 2017 by epistimonikos
    Athina Sampsona‎

    Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

    11 ΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΔΟΥ 2 ΟΑΕΕ 2 ΚΑΙ 7 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    Α Η Η Η Η Η Ρ Ρ Ρ Ρ Ρ


    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    35 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ
    ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΒΟΛΟΥ
    Posted on Νοέμβριος 29, 2017 by epistimonikos
    Αποστόλης Αναξαγόρας Κριτσέλης

    35 ΕΝΤΟΛΈΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΉΣ ΑΠΌ
    ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΒΌΛΟΥ . ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΦΟΡΆ….


    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    Ο ΤΥΦΩΝΑΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλφειός: ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ… ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΑΟΥ…ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ !!!
    ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

    ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ !!!!!
    ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

    ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ … «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    ΤΑ $600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣ ΔΗΔΑΔΗ ΜΕΤΡΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΥΣΤΟ. ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

    Λευτερης Στακιας
    ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017 ΣΧΕΔΟΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ( 600δις$ ) ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
    ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ [ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ] ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ?????? ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΡΟΛΟΥ

    ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ

    ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗ [ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 302 ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ??????? ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ???????? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ 302 ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ????? ]

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΕ ?????? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ

    ΌΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 … ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ !!! ΜΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ( ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ) ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!
    ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΛΙΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΟΥ ΒΑΡΑΘΡΟΥ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΥΝΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!


    ΝΟΜΟΣ 4444/ΦΕΚ Α234/14-12-2016 ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΘΩΔΕΣ ΚΟΝΔΥΛΙ 563.055.375.000 €. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ €/$= 1,065615 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ $600.000.000.000. ΑΡΑ;… ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΣΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ !!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4 κακουργηματα εχετε γυφτοπροδοτες και ακομα "ξεχρεωνετε"? Ουστ κοπροσκυλα απατεωνες

      Διαγραφή