Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ο «ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ και ΟΡΓΑΝΟΙΣ» ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ…!!!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΘΕΣΕΙ «ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ»  ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΜΑ… ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ…!!! 

Όταν έχεις «τρίο» στην Εξωτερική σου πολιτική Κοτζιά-Κατρούγκαλο-Αμανατίδη, μοιραίο είναι να περιμένεις το χειρότερο, ακόμη και την…πανωλεθρία…!!!
Γιατί το κακόμοιρο ο Τσίπρας, τι να κάνει με τις γνώσεις πού έχει από το Πολυτεχνείο, πού με τη βοήθεια της Θεανώς Φωτίου πήρε δίπλωμα για να μάθει πόσα κιλά τσιμέντο χρειάζονται σε νερό για να γίνει το μπετόν.;;;
Άλλωστε ο ίδιος ο χαρακτηρισμός Πολυτεχνείο (δηλ. τεχνίτης) σε σχέση με το Πανεπιστημίο (Επιστήμονας) δίνει τη διάκριση..

Όχι, δεν φταίει ο Τσίπρας, διότι δεν έχει ιδέα τι ορίζει και τι σημαίνει Διεθνές Δίκαιο…
********
Ο πάντα και διά πάντα όμως χαμογελαστός είς πάντας ΥΠΕΞ Κοτζιάς  πού υποτίθεται ότι ξέρει και ο οποίος  επισκέφτηκε την Τουρκία για να προετοιμάσει την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και ο οποίος έκανε και δηλώσεις ότι τα πάντα είναι έτοιμα και μάλιστα ο άφρων όταν ρωτήθηκε εάν έχει συμφωνήσει να συζητηθούν τά «πάντα» είπε ΝΑΙ, διότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ε, εκεί υπάρχουν υπάρχουν τεράστιες ευθύνες, οι οποίες πρέπει και να αποδοθούν πάραυτα.
********
Τώρα όσον αφορά Κατρούγκαλο-Αμανατίδη, εντάξει αυτοί απαλλάσσονται (άντε) λόγω γραφικότητος και όχι λόγω βλακείας όπως περιφρονητικά περιγράφει ο Ποινικός Κώδικας…!!!
******** 
Ο αείμνηστος Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Κ.Ευταθιάδης δίδασκε ότι «αλίμονο εάν επιτρέψεις σε ξένο Ηγέτη σε επίσημο βήμα να σού ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, διότι απλούστατα έχει τεθεί ανεπιστρεπτί σε Διεθνές Επίπεδο.
********
Δεν έχει σημασία αν έχει δίκαιο ή άδικο, -δεν τον ενδιαφέρει-, διότι από τη στιγμή πού το ΕΘΕΣΕ, και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο (εν προκειμένω κατάμουτρα σε Έλληνα Πρόεδρο και Πρωθυπουργό) μπορεί να το επικαλείται όποτε το κρίνει σκόπιμο.
********
Ο πανούργος Σουλτάνος επικαλούμενος μάλιστα τη Συνθήκη της Λωζάνης, με περίσσευμα μεγαλοκαρδίας έκανε και δήλωση μπροστά στο Τσίπρα ότι… «η Τουρκία δεν επιβουλεύευται τα σύνορα της Ελλάδος»…!!!
********
Και το κακόμοιρο ο Τσίπρας πού έχουμε για Πρωθυπουργό αδαής περί πάντων και πασών δεν κατάλαβε, --όπως δεν καταλαβαίνει  το σύνολο του Κυβερνητικού λεχριταριού--  και το εξέλαβε σαν επιτυχία…

********
Τόσο αδαής και ημιεγγράμματος είναι…
********
Γιατί.;;;
********
Γιατί η Συνθήκη της Λωζάνης δεν καθορίζει επακριβώς τα σύνορα Ελλάδος- Τουρκίας και το το χείριστο δεν κατονομάζει ένα προς ένα τα βραχονήσια τα οποία διεκδικεί ο Ερντογάν για να έχει υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο και εντεύθεν   μερίδιο σε εξορύξεις πετρελαίου  και φυσικού αερίου και εδώ βρίσκεται όλο το «ζουμί» και η αξία του θέματος πού μας  ΕΘΕΣΕ κατάμουτρα ο Σουλτάνος σε Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία.
********
Π.Χ. Ίμια, σήμερα μπορεί να ισχυρισθεί κανείς ότι είναι…Ελληνικά…;;;
Ή μπορεί η Ελλάδα σήμερα να κάνει εξορύξεις στο Καστελόριζο.;;;
********
Ήρθε με άλλη ατζέντα συζητήσεως έπιασε τους κουφολεφαλάκηδες—ανόητους  της Τσιπροαριστεράς στον ύπνο επέβαλε τη δική του ατζέντα και έθεσε θέμα διεκδικήσεως στο Αιγαίο εκμεταλλευόμενος δύο ασάφειες της συνθήκης αφένος και με Ηγετική μεγαλοκαρδία αφ΄ετέρου, λέγοντας ότι δεν διεκδικεί… Ελληνικά εδάφη…!!!
********
Όπως και με τη Θράκη, ήδη από τις αρχές του 2000 είχε αρχίσει ο Ερντογάν με πράξεις και εύστοχες κινήσεις να θέλει να αλώσει τη Θράκη, δεν το έλεγε το «έλεγαν» όμως  οι ενεργειές του, σήμερα με τους διανοητικά «ανέστιους» της Τσιπροαριστεράς βρήκε  την ευκαιρία να το θέσει ως ΘΕΜΑ.
********
Όπως ακριβώς το ΕΙΠΕ και ΕΘΕΣΕ η γλώσσα του σώματος στο Προεδρικό Μέγαρο όταν ο Ερντογάν καθόταν στα ¾ του καναπέ και ο Παυλόπουλος στη άκρη του σαν παρακατιανός, επηρεασμένος προφανώς από τη παρέα με τον Τσίπρα…!!!
******** 
Αλλά, όταν ο ίδιος ο Τσίπρας για να δικαιολογηθεί γιατί οι μετανάστες έρχονται ανεξέλεγκτοι από την Τουρκία είπε ότι «η θάλασσα  του Αιγαίου δεν έχει σύνορα» και η Κυβ’ερνησή του έχει 153 Βουλευτές και εκτός των Βουλευτών του Καμμένου στηρίζεται σε ψήφους τριών (3) Βουλευτών Μουσουλμάνων Συριζαίων, τι να περιμένει…κανείς…;;; 
                           ----------------------

3 σχόλια:

  1. Καλά να πάθει ο Τσίπρας. Ας ρώταγε το κολλητό του τον Καρανίκα πού είναι στρατηγικός του σύμβουλος και έχει και κουλτούρα διπλωματίας.Γιατί δεν τον χρησιμοποίησε στις διαπραγματεύσεις; λάθος.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά οι αυταπάτες τού Τσίπρα συνεχίζονται. Τι νόμιζε, ότι θα έπαιρνε το κάτι τις από τον Ερντογάν; Εκείνος ο Κοτζιάς πάλι που πανηγύριζε την επίσκεψη τι κάνει χειρότερος και από τον Κατρούγκαλο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν το βιολί @@@@@ θα το παίζανε πολλοί!!!
    Πειραματα στο κεφάλι του Κασιδιάρη!!
    Το νέο μνημόνιο που αρχίζει το Γενάρη το τέταρτο του Αλέξη λέγεται ΔΕΚΟ δημόσιες επιχειρήσεις χάρισμα στους Γερμανούς και στην φίλη του την Μέρκελ!!
    Έδωσε 14 αεροδρόμια της χώρας και 800 εκ ευρώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή